.
.
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
cengiz anasayfaya bak.senin ve iso için çoklu üyelik uyarısı var.açıklama yapmanız bekleniyor.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
herkese hayırlı cumalar.
http://www.sahibinden.com/oto_-_stop...XQQdisplayitem
bu motor adanalıymış.tanırmısınız kendilerini
Orgazma Dudak Büktürür
herkese günaydın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
İyi tatiller diliyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkeşlere tünaydınlar arkadaşlar...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
herkese iyi akşamlar.
slm adana mt sakinleri...yeni bir motosiklet modeline geçmek üzereyim fakat araştırma içerisindeyim birkaç model arasında gidip geliyorum.daha çok V2 silindirli 250 likler ağırbasıyor.ortalama araştırmama göre 100km-4-5 litre tüketimi varmış bu makinelerin.kıyas konusu 250 likler ise yamaha ybr 250,s&t kanuni gt 250,honda vtr 250.neden hyosung deil diyeceksiniz.çünkü birçok form ve yazılarda okuduğum kadarıyla hyo hakkında okuduklarım parça sıkıntısı,servisinin olmaması,tek elden satılan parçaların fahiş fiyata satılması vs. gibi şeler.şimdi öncelikle şunu söylemem gerekiyor benim bulunduğum yer biraz mahrumiyet bölgesi gibi muzaffer 1968 nick li muzaffer abim iyi bilir çünkü abim le hemşeri yiz,bana en yakın servis iskenderun ve osmaniyede belirttiğim iki yerin bana olan mesafesi 30km civarında öle zor bir model motosikleti alıp başımı ağrıtmak istemiyorum (hyosung çular alınmasın lütfen)bu modeli de geçtim honda vtr 250 ye gelelim bu motosiklet daha piyasanın yenisi yabancısı o yüzden pahalı ve huyunu suyunu daha bilmiyorum onu eledim.gelelim yamaha ybr 250 ye hiç fena değil aslında ama bikaç özelliğini sevmiyorum kampana freni mesela,2011 modelinde yok yok ama onun sıfır km sini alacak parayı biraz zor denkleştiririm bu vtr 250 için de geçerli.geriye S&T kanuni gt 250 kaldı araştırmalarıma göre en az 5.000tl ikici eli fakat bu motosiklet hakkında pek bilgim yok sağolsun elinden geldiğince çelikgürsel abi yardımcı oldu hyosung konusunda ama bana st kanuni hakkında bilgi lazım ne olursa yardımcı olacak arkadaş veya arkadaşlara şimdiden teşekkür ederimpaso takipteyim sayfanınslm lar sevgiler...
hyosun ve s&t kanuni aynıki sağdece deponun üzerindeki yazı faklı. Birde Sahibinden.com da birsürü parçası var bana göre sıkıntı yok. Ben bu hafta Yağ, yağ fltresi, hava fltresi, buji , arka firen balata, ön firen balata değiştirildi. zincir temizliği yapıldı. yedek parca bulmada sorun yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------
Bende cbf 250cc , ybr 250cc , Hyosung 250cc arasında çok düşündüm ve hyosung aldım şimdi iyikide hyosung almışım diyorum.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)