Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    .
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay cengizim...yeni işiniz hayırlı olsun ilk fırsatta mekanınıza gelececeğim
    herzaman bekleriz abim hem komşuda olduk sayılır yerimiz sana cok yakın zaten
    Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıcak bir İzmir sabahı eşliğinde Adana'ya MT dostlarına günaydın. İso ve Cengiz kardeşlerim yeni işiniz hayırlı olsun. Mekanın ön cephesi eğri duruyor yalnız. Doğrultma ne zaman? Cengiz "eve servis var, biz yaparız" demiş... Cengizim İzmir'den alış, gece sonu İzmir'e bırakış zorlayacak seni artık ama olsun kardeşim. Sen bi tanesin... Hepinizi özledim. Yazın Çanakkale planının gerçekleşmesini dört gözle bekliyorum...
    eyvallah abim teşekkürler asen iste ben fizana gidiym ne demek
    bizler de seni özledik
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herzaman bekleriz abim hem komşuda olduk sayılır yerimiz sana cok yakın zaten

eyvallah abim teşekkürler asen iste ben fizana gidiym ne demek
    bizler de seni özledik
    Yeri güzelce tarif etki, kolay bulalım
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    cengiz anasayfaya bak.senin ve iso için çoklu üyelik uyarısı var.açıklama yapmanız bekleniyor.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeri güzelce tarif etki, kolay bulalım
    abim aytaç duragın evinin karşı arası sarar magazasının karşısı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cengiz anasayfaya bak.senin ve iso için çoklu üyelik uyarısı var.açıklama yapmanız bekleniyor.
    abim göremedim ne uyarısı hayrola valla ben birşey yapmadım
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    herkese hayırlı cumalar.
    http://www.sahibinden.com/oto_-_stop...XQQdisplayitem

bu motor adanalıymış.tanırmısınız kendilerini
    Orgazma Dudak Büktürür

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıcak bir İzmir sabahı eşliğinde Adana'ya MT dostlarına günaydın. İso ve Cengiz kardeşlerim yeni işiniz hayırlı olsun. Mekanın ön cephesi eğri duruyor yalnız. Doğrultma ne zaman? Cengiz "eve servis var, biz yaparız" demiş... Cengizim İzmir'den alış, gece sonu İzmir'e bırakış zorlayacak seni artık ama olsun kardeşim. Sen bi tanesin... Hepinizi özledim. Yazın Çanakkale planının gerçekleşmesini dört gözle bekliyorum...

Gökhan hocam dün TVde İzmir'in kumrusunu seyrettim, dehşetti valla görüntü. Benim için ye lütfen.

Bakalım kaç kişi fire verecek
    1. Muzaffer Aşık

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökhan hocam dün TVde İzmir'in kumrusunu seyrettim, dehşetti valla görüntü. Benim için ye lütfen.

1. Muzaffer Aşık
    Olabilir,olursa çok üzülürüm
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Üzülme yav, Karataş'a gideriz...

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlar

Alıntı huceyn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese hayırlı cumalar.
    http://www.sahibinden.com/oto_-_stop...XQQdisplayitem

bu motor adanalıymış.tanırmısınız kendilerini
    yanlışın var hüseyin, adres ankara
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    herkese günaydın.

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba arkadaşlar,
    İyi tatiller diliyorum.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    İyi tatiller diliyorum.
    Selam dostlar...

Dün akşam çantalarımı teslim aldım, bugün taktıracam inşallah bir sorun çıkmaz

Motosikleti
    Dün akşam çantalarımı teslim aldım, bugün taktıracam inşallah bir sorun çıkmaz
    güle güle kullan,tam turing oldu artık.nice km.lerde.

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar

yanlışın var hüseyin, adres ankara
    yav gürsel abi plaka adana ama
    Orgazma Dudak Büktürür

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güle güle kullan,tam turing oldu artık.nice km.lerde.
    Sağol kardeş, darısı olmayanlara

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    herkeşlere tünaydınlar arkadaşlar...
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

herkese iyi akşamlar.

Motosikleti
    Touring
    slm adana mt sakinleri...yeni bir motosiklet modeline geçmek üzereyim fakat araştırma içerisindeyim birkaç model arasında gidip geliyorum.daha çok V2 silindirli 250 likler ağırbasıyor.ortalama araştırmama göre 100km-4-5 litre tüketimi varmış bu makinelerin.kıyas konusu 250 likler ise yamaha ybr 250,s&t kanuni gt 250,honda vtr 250.neden hyosung deil diyeceksiniz.çünkü birçok form ve yazılarda okuduğum kadarıyla hyo hakkında okuduklarım parça sıkıntısı,servisinin olmaması,tek elden satılan parçaların fahiş fiyata satılması vs. gibi şeler.şimdi öncelikle şunu söylemem gerekiyor benim bulunduğum yer biraz mahrumiyet bölgesi gibi muzaffer 1968 nick li muzaffer abim iyi bilir çünkü abim le hemşeri yiz,bana en yakın servis iskenderun ve osmaniyede belirttiğim iki yerin bana olan mesafesi 30km civarında öle zor bir model motosikleti alıp başımı ağrıtmak istemiyorum (hyosung çular alınmasın lütfen)bu modeli de geçtim honda vtr 250 ye gelelim bu motosiklet daha piyasanın yenisi yabancısı o yüzden pahalı ve huyunu suyunu daha bilmiyorum onu eledim.gelelim yamaha ybr 250 ye hiç fena değil aslında ama bikaç özelliğini sevmiyorum kampana freni mesela,2011 modelinde yok yok ama onun sıfır km sini alacak parayı biraz zor denkleştiririm bu vtr 250 için de geçerli.geriye S&T kanuni gt 250 kaldı araştırmalarıma göre en az 5.000tl ikici eli fakat bu motosiklet hakkında pek bilgim yok sağolsun elinden geldiğince çelikgürsel abi yardımcı oldu hyosung konusunda ama bana st kanuni hakkında bilgi lazım ne olursa yardımcı olacak arkadaş veya arkadaşlara şimdiden teşekkür ederimpaso takipteyim sayfanınslm lar sevgiler...

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı wertcvb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm adana mt sakinleri...yeni bir motosiklet modeline geçmek üzereyim fakat araştırma içerisindeyim birkaç model arasında gidip geliyorum.daha çok V2 silindirli 250 likler ağırbasıyor.ortalama araştırmama göre 100km-4-5 litre tüketimi varmış bu makinelerin.kıyas konusu 250 likler ise yamaha ybr 250,s&t kanuni gt 250,honda vtr 250.neden hyosung deil diyeceksiniz.çünkü birçok form ve yazılarda okuduğum kadarıyla hyo hakkında okuduklarım parça sıkıntısı,servisinin olmaması,tek elden satılan parçaların fahiş fiyata satılması vs. gibi şeler.şimdi öncelikle şunu söylemem gerekiyor benim bulunduğum yer biraz mahrumiyet bölgesi gibi muzaffer 1968 nick li muzaffer abim iyi bilir çünkü abim le hemşeri yiz,bana en yakın servis iskenderun ve osmaniyede belirttiğim iki yerin bana olan mesafesi 30km civarında öle zor bir model motosikleti alıp başımı ağrıtmak istemiyorum (hyosung çular alınmasın lütfen)bu modeli de geçtim honda vtr 250 ye gelelim bu motosiklet daha piyasanın yenisi yabancısı o yüzden pahalı ve huyunu suyunu daha bilmiyorum onu eledim.gelelim yamaha ybr 250 ye hiç fena değil aslında ama bikaç özelliğini sevmiyorum kampana freni mesela,2011 modelinde yok yok ama onun sıfır km sini alacak parayı biraz zor denkleştiririm bu vtr 250 için de geçerli.geriye S&T kanuni gt 250 kaldı araştırmalarıma göre en az 5.000tl ikici eli fakat bu motosiklet hakkında pek bilgim yok sağolsun elinden geldiğince çelikgürsel abi yardımcı oldu hyosung konusunda ama bana st kanuni hakkında bilgi lazım ne olursa yardımcı olacak arkadaş veya arkadaşlara şimdiden teşekkür ederimpaso takipteyim sayfanınslm lar sevgiler...
    hyosun ve s&t kanuni aynıki sağdece deponun üzerindeki yazı faklı. Birde Sahibinden.com da birsürü parçası var bana göre sıkıntı yok. Ben bu hafta Yağ, yağ fltresi, hava fltresi, buji , arka firen balata, ön firen balata değiştirildi. zincir temizliği yapıldı. yedek parca bulmada sorun yok.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

Bende cbf 250cc , ybr 250cc , Hyosung 250cc arasında çok düşündüm ve hyosung aldım şimdi iyikide hyosung almışım diyorum.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler