Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

birkancım çok güzel düşünmüşsün böyle bir etkinlikte olmak bana gurur verir ..herkez üzerine düşen görevi yaparsa bu iş olur .önceleri hasan abimiz vardı cok güzel etkinlikler düzenlerdi unutulmicak anılarımız olmuştur kendisini saygıyla slmlıyorum ..adanamtnin tekrar eski günlerine dönmesi için elimden ne geliyosa yapmaya hazırım...... hayırlı sürüşler .....
    rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı tüzemen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün Adana da 29 ekim kutlamalarına katılan hiçbir motorcu dostumuz yoktu. Sanırım valiliğin son zamanlarda getirdiği gösteri yasağı nedeniyle organize olamadık. Ama bu sabah bizler 3 kişi çocuklarımızı alıp törenleri izlemek için gittik.Ancak kendimizi bir anda kortejin içinde bulduk. Hemde en başta. Ancak tören esnasında sadece bu görüntüyü kendimiz yakalayabildik. Bunun dışında yerel tv kanalları ve basın mensupları geçişimizi görüntüledi.Yarın gazetelerde çıkar sanırım.Tüm halkımızdan büyük alkış aldık. Sanıyoruz motorcuların imajını daha da güçlendirdik. Tören esnasında oyle duygulandık ki protokol önünden geçerken 10. yıl marşını bağıra bağıra söyledik.Yusuf ve oğlu+Memduh+Ben ve oğlum.

Yusuf kardeşimizin güzel mekanında da bir hatıra pozu

Ulannnn KILIÇÇBALIĞIIIIII abeyy...Vallaha bak ayaklarına sıktırırım ...oraya getirme beniiii....

Allah yarattı demem bak...büyüğümün abimsin diye bişey demedik ama çok oluyon..Allahdanda korkmazsın...

bana Kılıcıı getirin çabukk...hayırsız abi ne arıyon ne soruyon...fuardan fuaramı görüşcez...iyi fuar zamanı geldi hadi görüşmek dileğiyle...

yav keşke siteye tekrar üye olsan aktif olarak...sarmıyo diye gittin bizide üzdün be abi...yiğenime selam saygılar...Allahe emanet ol yidiğim...

özledik koçum seni...kapişş...çaktınmı köfteyi...özledik...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Ertugrulİsmail,Cengiz,Anıl,Memduh,kerimakkis,Hasan (makine), Bora abi ve Yücel abim.Bir anda çıg gbi büyüdük en kısa zamanda diger arkadaşları da haberdar edip toplanacagız dostlarım.Desteginizi esirgemeyin arkadaşlar...
    Born To Be wild,Live to Ride...

Motosikleti
    Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ertugrulİsmail,Cengiz,Anıl,Memduh,kerimakkis,Hasan (makine), Bora abi ve Yücel abim.Bir anda çıg gbi büyüdük en kısa zamanda diger arkadaşları da haberdar edip toplanacagız dostlarım.Desteginizi esirgemeyin arkadaşlar...
    Bize masal anlatma biraderim...Yusuf abinin kulaklarından çek getir siteye...

o kadarrr...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Aziz ve muhteşem Panda kardeşim Mete Yusuf abinin yeni nicki x-raider
    Kendisi eski davaları unutup tekrar bizlerin arasına döndü sonunda,seninde gözün aydın insan kıymeti bilen dost sevdalısı insan

Motosikleti
    değişiyor :)
    Birkan kardeşim sana katılıyorum zaten hepimiz birbirimizi az çok sima olarakta biliyoruz ama şunu görüyorum herkezde bir iletişim kopuklugu kimsenin birbirinden haberi yok bence en önemli eksikliğimiz bu herkez kendi kafasına göre takılıyor ben isterimki 15-20 motor gezilsin grup olsunsun

saygılar herkeze
    benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
    feel the fear and do it anyway ::deliir::

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bize masal anlatma biraderim...Yusuf abinin kulaklarından çek getir siteye...

o kadarrr...
    yav arkadaşımmm kendi çöplüğüne gidermisin yaaaa bi dalmadığın adana mt kalmıştııı alla allaa kapıya güvenlikmi koyalımmm illakkii

( Not: Hertürlü tek hücreli çift hücreli canlı ( Pandalar hariç ) girebilirr )
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

kayasertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    herkese selamlar,
    bu hafta gezi varmı arkadaşlar?

Motosikleti
    Aziz ve muhteşem Panda kardeşim Mete Yusuf abinin yeni nicki x-raider
    Kendisi eski davaları unutup tekrar bizlerin arasına döndü sonunda,seninde gözün aydın insan kıymeti bilen dost sevdalısı insan
    e hani yazmıyo...tanışma faslıda yok...nerde bu herif arkadaşım...illaki kalbininizimi kırayım...sıkarım ayaklarınıza arada toynağı deldirmeyin bak...asabiyim bu ara paşam idare et beni...

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav arkadaşımmm kendi çöplüğüne gidermisin yaaaa bi dalmadığın adana mt kalmıştııı alla allaa kapıya güvenlikmi koyalımmm illakkii

( Not: Hertürlü tek hücreli çift hücreli canlı ( Pandalar hariç ) girebilirr )
    Allahın çakma SS cisi sahte reysci seniii...sen daha çelik çomak oynarken biz Adanada motorla gezerdik...de hade...

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    toynağı deldirmeyin bak...
    ahahahaaa eski delenlerden bir sen birde zeki müren var zatennn sen ancak tırmalarsın beahhhh

Allahın çakma SS cisi sahte reysci seniii...sen daha çelik çomak oynarken biz Adanada motorla gezerdik...de hade...
    len her seferinde çakma ss diyoonnn yanlışlıkla yolun bi daha adanaya düşer gelişine çakarım vallaaa
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahahahaaa eski delenlerden bir sen birde zeki müren var zatennn sen ancak tırmalarsın beahhhh

len her seferinde çakma ss diyoonnn yanlışlıkla yolun bi daha adanaya düşer gelişine çakarım vallaaa

çakkkk o zamannnnn çakkkk çakkkk çakkkkk...efendiyy keyfineee bakkk....

Alıntı strife adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birkan kardeşim sana katılıyorum zaten hepimiz birbirimizi az çok sima olarakta biliyoruz ama şunu görüyorum herkezde bir iletişim kopuklugu kimsenin birbirinden haberi yok bence en önemli eksikliğimiz bu herkez kendi kafasına göre takılıyor ben isterimki 15-20 motor gezilsin grup olsunsun

saygılar herkeze
    15 20 motor gezmek önemli değil doğru yerde doğru insanlarla olmak daha önemli bence ..geçmişte yapılan hatalardan dolayı adana mt bu durumda inş ilerde hiç dağılmıyacak adana mtnin temelleri sağlam atılır hayırlı sürüşler
    rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür

Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Alıntı ertuğrul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15 20 motor gezmek önemli değil doğru yerde doğru insanlarla olmak daha önemli bence ..geçmişte yapılan hatalardan dolayı adana mt bu durumda inş ilerde hiç dağılmıyacak adana mtnin temelleri sağlam atılır hayırlı sürüşler
    Kesinlikle sana katılıyorum ertugrul,zaten amacımız sadece birarada gezmek,motosikletlerimizde toplanıp geyik yapmak olmiyacak.Kendimizi topluma örnek bir topluluk olarak gösterebilecegimiz sosyal ve kültürel faliyetler de de bulunmalıyız.Altındaki motosiklete göre arkadaş seçen ve insanları bu şekilde sınıflandıran;karşısındaki insanın kişiligini göz önünde bulundurmayıp tamamen materyalist bir bakış açısı ile yaklaşan tiplere yer olmaması gerektigini düşünüyorum.Şimdiye kadar bu yeni oluşturulacak Adana motosiklet grubu için Hasan,Bora abi,Berker,Anıl,Memduh,Ertugrul,Kerim,ismail ve Cengiz olumlu yaklaşım sergiledi.Diger arkadaşlardan da bu şekilde olumlu yaklaşımlar bekliyoruz.Kısmetse haftaya toplanıp bu oluşumu netleştirmeyi düşünüyoruz.Saygılar...

Motosikleti
    ertugrul arkadaşım benimde anlatmak istediğim oydu ztn 15-20 motor derken doğru insanlar

Motosikleti
    zealsun 100 (cup)
    güzel bir organizasyon olmus elinize sağlık...

Motosikleti
    Çin İşİ CroS 200:)
    Sevgili Yücel abim.Bende senin görüşlerine harfiyen katılıyorum.Bence artık Adanada motosiklete gönül vermiş insanlar olarak yeni bir oluşum oluşturmanın vakti geldi.ÇMSK haricinde senin benim gbi motosiklet sevdalılarını birleştirecek bir oluşum içine girmeliyiz.Adana da 2-3 yıldır gezi düzenleniyor,artık herkes birbirini tanıyor;kimin nasıl insan oldugunu az çok biliyor.Bence dışardan fazla mudahalenin olmiyacagı çekirdek bir kadro kurup gezileri,organizasyonları ve sosyal faliyetleri düzenliyecek bir ekip kurmalıyız...
    Geziyi bir arkadaş planlar,organizasyonları başka birisi vs... Bu şekilde çekirdek bir kadro kurdugumuzda daha sonra dışardan gelen arkadaşlarımız ile beraber büyürüz.Daha onceki gbi onlarca motorcu olup birden 3-5 kişilik motorcu gruplarına bölünmeyiz.Ayrıca planlı programlı gezi yapan,toplum yararına organizasyonlar yapan ve sosyal anlamda örnek alınabilecek faliyetlerde bulunan bir grubumuzda olur.Çogumuz üniversite mezunu işinde gücünde insanlardan oluşuyor,topluma örnek bir oluşum sergiliyebilecegimize canı gönülden inanıyorum sevgili Yücel abim.Umarım motosikletci kardeşlerim beni canı gönülden destekler de artık Bursa,izmir,Antalya da ki motorculardan hiçbir eksigi olmayan bir oluşum yaratabiliriz;saygılar...
    sonuna kadar arkandayım sayın_baykam

birkancım çok güzel düşünmüşsün böyle bir etkinlikte olmak bana gurur verir ..herkez üzerine düşen görevi yaparsa bu iş olur .önceleri hasan abimiz vardı cok güzel etkinlikler düzenlerdi unutulmicak anılarımız olmuştur kendisini saygıyla slmlıyorum ..adanamtnin tekrar eski günlerine dönmesi için elimden ne geliyosa yapmaya hazırım...... hayırlı sürüşler .....
    Bnde seni saygıyla selamlıyorum yüce insan bana çadır kurma görevi düşmesinde diger görevler sorun diil
    sana burda bişi itelemek için çook düşündüm ama uykulu oldugum için harbi aklıma bişi gelmedinyse gelirse yazarım

Alıntı strife adlı üyeden alıntı Mesajı göster

saygılar herkeze
    ne öle grup olsun filan...adana mt içinde gruplaşma hareketleri mi??
    esefle kınıyorum

kavgada bile sölenmez....
    çok bis kavga çıkacak wallacinayet sebebi

kimsenin geçmişi burada deşifre edilmemli lütfen
    [FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    yaw kafam karıştı gene birileri birilerine fenaaaaa kızmış mı yoksa elit bir oluşum içine mi giriyoz her neyse,,kankam iso adına da konuşuyorum bizimde hep anlatmak istedigimiz ama içimizde sakladıgımız buydu gezmakse kafa dengi bir kaç kişi bulunuyo herzaman gezilecek... ama saglam temellerde sosyaleşmek en dogrusu ....birkan yaw benim adımı destek verenlerin en sonuna niye yazdın yaw makinam çin horozo diyemi neyse fazla sulandırmadan bir ara genel bir duyuruyla bir yerde oturup konuşalım yoksa bu konu burda uzaaaaaaaaaaaarrrr gider ..... herkese iyi geceler
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw kafam karıştı gene birileri birilerine fenaaaaa kızmış mı yoksa elit bir oluşum içine mi giriyoz her neyse,,kankam iso adına da konuşuyorum bizimde hep anlatmak istedigimiz ama içimizde sakladıgımız buydu gezmakse kafa dengi bir kaç kişi bulunuyo herzaman gezilecek... ama saglam temellerde sosyaleşmek en dogrusu ....birkan yaw benim adımı destek verenlerin en sonuna niye yazdın yaw makinam çin horozo diyemi neyse fazla sulandırmadan bir ara genel bir duyuruyla bir yerde oturup konuşalım yoksa bu konu burda uzaaaaaaaaaaaarrrr gider ..... herkese iyi geceler
    Hacı fışfış bak arkadalar seviyeli adamlarla takılcaz adam seçcez diyolar...sen ve effendi isot uslu çocuklar olmazsınız attaya götürmeyeceklermiş sizi...

artık kılık kıyafet tip üslup oturma adabı muaşarat haşerat kurallarına göre takılıyoz mesajı aldım ben...

neyse bu Yusuf Bey niye yazmıyo abiler..çukurova motorcular derneğinin bu seviyeli dostluklarda yeri varmı...Yusuf abiyle bi küslük varmı beyler ..

Alıntı wodka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kavgada bile sölenmez....
    çok bis kavga çıkacak wallacinayet sebebi

valla Adanada fazla Hyo olmayınca adam SS e biniyom diye gazlıyo tırt bu gencler...oyuncak diye binerim ben Hyo gt 250 R a...

bide granaja ay yıldız yapmış hırbo...milletin milli duygularını gazlama peşinde..prim yapıcak ordan...hep üçkaat hep dönme dolap bu İSOT...tikat edin...tilkidir...

Motosikleti
    ne öle grup olsun filan...adana mt içinde gruplaşma hareketleri mi??
    esefle kınıyorum

neyse bişi derdimde sana annadın sen

Motosikleti
    ne istersen var :P
    İstanbulda 1000 kişilik motosiklet korteji yapıldı,Ankara ve İzmirde de yüzlerce motorluk motosiklet grupları korteje katıldı.Türkiyenin en büyük 4. ili olan Adana da 3 motosikletin kortej yapması organize olamadıgımızın en büyük örnegidir.
    kimseye haber verilmezse tabi ki 3 kişi toplanır.
    yücel abi, yusuf abi ve memduh'u sabah gördüm kulüp önünde,
    'hayırdır' dedim,
    '29 ekim kutlamasına gidioz' dediler
    'bilsem ben de gelirdim' dedim.

iletişim bozukluğu birkan arkadaşım, başka birşey değil !!!

farklı ama aynı kapıya çıkan bi olay:

gezi için göremediklerime tlf'la haber verim diorum, belki 40-50 kişiye msj atiorum, bana 2-3 kişiden cevap gelio.

o cevap vermeyen şahıslar için konuşuyorum:
    daha ben haber verir miyim size,
    gelmek istiosanız arayıp sorun 'gezi var mı yok mu' die.
    ya da kimden duyuosanız duyun !

adanamtnin tekrar eski günlerine dönmesi için elimden ne geliyosa yapmaya hazırım...... hayırlı sürüşler .....
    bak seeeeeeeeeeeeeen

Sen önce slm vermek için yolda bi dur, sonra elinden geleni yapmaya hazırlan

kınıyorum seni

hatırlamadıysan hatırlatim:
    geçen pazar kadirli gezisinden dönüorum, siyah f 650 gs vardı bende,
    mendereste senin motoru gördüm, plakandan tanıdım, arkanda artçı,
    geldim yanına, montundan kaskından tanıdım, sensin!

düt düt yaptım slm için baktın, tekrar ardından düt düt düt yapıp kenara çektim, sen vınnn

yanımdaki: hayırdır nie durduk
    ben: şu giden arkadaştı da
    yanımdaki: eee, nie durmadı
    ben: duymadı varsayalım, hadi sür...

faraoooooooooooooo
    [COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
    [B]ama hâââLâââ[/B]
    [B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler