Herkeze Merhabalar;
Vallahiii 1000. sayfa olmadan yakaladım bi selam vereym artık dedim ama sizde diyceksiniz ki 989 olana kadar nerdeydin Çok haklısınız iş güç koşturmaca kurstu hafta sonu ist.du derken günler geçti durdu bi seneyi aşkındır görüşemedik, hepinizi çok özledim. En kısa zamnda görüşmek üzere planlı bi gezinize katılacağım 2 teker olmasada 4 teker'le
Kalın sağlıcakla Herkeze selam sevgi ))
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
en kısa zamanda görüşmemiz dileğiyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:45 ----------
Senin istediğin karbon görünümlü 49.90TL
http://urun.gittigidiyor.com/HONDA-D...QQidZZ25411740
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
gokhand,gökhancığım nerelerdesin?özledik,görüşmek üzere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Senin istediğin karbon görünümlü 49.90TL
http://urun.gittigidiyor.com/HONDA-D...QQidZZ25411740[/QUOTE]
Muzaffer,
Olması gereken bu değilmi sencede ?
Diğer parçayı guruptan ihityaç duyabilecek bir arkadaşımızda değerlendirmemiz mümkün değilmidir.
Muzaffer abimizin halletmesi için ricadamı bulunsak.
Aslında en kötü karar kararsızlıktır, deyip finale gitmek lazım. Aslında babalar gününe az kaldı, oğlum alır diye beklesemmi.
Allah' tan motorun kendisini almıyoruz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
[/QUOTE]
Muzaffer,
Olması gereken bu değilmi sencede ?
Diğer parçayı guruptan ihityaç duyabilecek bir arkadaşımızda değerlendirmemiz mümkün değilmidir.
Muzaffer abimizin halletmesi için ricadamı bulunsak.
Aslında en kötü karar kararsızlıktır, deyip finale gitmek lazım. Aslında babalar gününe az kaldı, oğlum alır diye beklesemmi.
Allah' tan motorun kendisini almıyoruz.[/QUOTE]
Babacım babalar gunune daha coook var hazıranın 3. haftası..Ozamana kadar beklersen alırım Ama senin babalar gününe kadar beklemene gerek yok haftalıga zam yaptıgın gün ben onun sıparısını veririm senin canın sağolsun
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
muzaffer,şu resme bak,daha önce görmüşmüydün.alt grenajlı cbf 1000.çok şık olmuş bence.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Uzun bir suskunlugun ardından herkeşlere selamlar…
Herkezin tanıdıgı namı diyar efendi isomuz artık ziyapaşa Jimmy joker kafenin işletmesini almış bulunmaktadır...beraberce kardeş kardeş çalışmaya çalışırken adana mt olarak bütün degerli motordaşlarımızı mekanımıza bekliyoruz ve çarşamba toplantılarımızı açıkca söylemekden gocunmayarak biz gençlere destek amaçlı ziya paşa Jimmy joker de yapmanızı öneriyorum…Çarşamba, cuma ,cumartesi günleri canlı müzigimizle,zengin içecek ve yemek menümüzle ve siz degerli dostlarımıza yapabilecegimiz en iyi fiyat indirimleriyle iso ve ben kapıya çıkmış kollarımızı sonuna kadar açmış ağabeylerimizi ve ablalarımızı davet ederken desteklerinizi esirgemeyeceginiz düşüncesiyle hepinizi seviyoruz…
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
2 gün önce arkadaşımla bi mersin turu yaptık konaklamalı dönüşte anca adanayı biraz gezebildik pak fazla adanayı bilmeme ama reşatbey mahallesinde 5 ocak stadının ordan seyhan nehrinin yanından çıkurova üniversitesine gidelim dedik arkadaşla tam bilemiyorum ama sizin bahsettiğiniz yer olmalı beyazevler in olduğu bölgedeydik bi kavşağa geldik ileriyi gösteren tabelada ç.üniversitesi hatanesi diğerinde ise başka yöne ç.üni adında başka bir üniversite heral 2 yıllıktı bilemicem orda çok güzel bi kafe vardı ismini hatırlıyamicam ama kırmızı renkli ışıklandırmalı ismi yazıyordu heralde sizin çarşamba toplantıları o civarda yapılıor şans eseri ordan geçmemle yerinide öğrenmiş oldum.slm lar
eyvallah abim
abi herzaman baş tacısın
1-adana'nın genelindede park sorunu var ama biz çözüyoruz abi sıkıntı olmaz.
2-acık kapalı geniş ve ferah bir mekanımız var abim bahçede sigara var ama iso nargileyi koymayalım diyor konsepte tersmiş
3-olmaz mı abi kıralı var
4-abi sen gel yeter benden sin. ama tabiki indiriminiz olacak sizler bir yana dünya bir yana.
5- senin eve ben getiririm abim ne demek
not: abi sen gelirken nargilenide getir adisyon açmayız
azına saglık büyüksün abim
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
herkeşe iyi akşamlar,efferim ula iso ve çenkis sizdende bu beklenirdi zati,
bana uyar denemekten bişey kaybetmeyiz sonuçta çamlıktada cıgara ve bira içiyorum ordada içerim 2 şirketten 1 cepten mesela
muzocum sen bişey eksik söylemişsin evlere limuzin servisiniz varmı diyecektin unutmuşsun,oto parkı netcen yazındamı arabayla gelcen yoksa herkeş motırıyla gelirken gerçi sen nargile içiyorsun,çarşambaları benim top kaseyi sana verim nargilenin yanına mangalı da koyabilirsin hani köz lazım olcek ya canlı canlı yaparsın
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)