günaydın dostlarım.
günaydın dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
hayırlı işler, bol kazançlar olsun
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Merhaba arkadaşlar ancak gelebildim
Bugün kısmet olursa yeni çantalarım geliyor, birde 2.el navigasyon cihazı aldım onunla uğraşıyom proğramları eksikde
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hayırlı olsun.
herkse selam,akşam çamlıkdayız kanımca,
muzafferim hayırlı ossun çantalar navigasyon cihazın neden sıfır almadın ayda 16 tl taksitle onların programları biraz uğraştırır akşam bakarız,bizim orda bir arkadaş var kendi bu konuda baya bilgili programları kendi indiriyor halladeriz 2 tane efesin başında
günaydın arkadaşlar.
Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
Akşam toplantısı yine çok keyifliydi, ayrıca Hüseyin kardeşime pasta jesti için hasseten teşekür ederim. Keyifli bir başka çarşamba' da görüşmek üzere.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese günaydınlar.
kanka doğum günün kutlu olsun, yeni motorunda hayırlı olsun.
darısı bana
buarada akşam çukurova üniversitesi bahar şenliklerinde Volkan Konak konseri var,giriş 10 tl. gitmek isteyenlar ailesiyle yada arkadaşlarıyla çok güzel vakit geçirebilir,konserler herkese açık. ayrıca cuma günü Mustafa Ceceli ve cumartesi Duman konseri var.konserlerin yapıldığı alan üniversitenn içinde deil hemen dışarıdaki fath terim spor salonunun olduğu yerde,zaten kalabalığı görmemeniz mümkün deil. bilginize sunulur.
Günaydığın çiğerlerim
Yusuf abi şu siteye bir bakarmısın ?
http://www.motomaxonlineshop.com/mai...4&sub_cat_id=0
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:42 ----------
verdiğin bilgiler için tşk.ler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Tamam, ancak bugüne kadar incelediklerimde takım olanlarda karbon görünümlü olan var. Yani arkadaşlardan biri tank pad alacağı zaman takım aldırıp içinden tank kapak pad ini almak lazım bunuda en iyi kıymetli adaşım organize eder tabiki sakal karşılığında sen anladın onu
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)