Günaydın Millet
Yusuf motorun hayırlı olsun.
Günaydın Millet
Yusuf motorun hayırlı olsun.
Yusuf,
Yeni motorun hayırlı olsun, iyi günlerde kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın kıymetli dostlarım
Yusuf kardeşim doğum günün kutlu olsun vede yeni motorun hayırlı olsun zannedersem kendine doğum günü hediyesi almışsın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:44 ----------
Teşekkür ederim Yusuf Abi
Teşekkür ederim Muzaffer abi. Evet biraz öyle oldu sanırım Baktım kimse bana Doğum günü hesiyesi almıyor bağri ben kendime bir kıyak geçim dedim
Herkes benim ne kadar şüpheci olduğumu bilir onun için kırılmayacağını bilerek senden kendine ait kimlik cüzdanını göstermeni rica edecem çünkü benim bildiğim doğum günü kimlikte yazan doğum günü ile aynı olmalı
Ama madem kutlamayı çok istiyorsun o zaman vereceğin doğum günü partisine seve seve katılacağımı bildirmekten onur duyarım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Muzaffer,
Akşam etrafa bir bak. Koca cafede Mutlaka bir meraklısı çıkar
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
MAŞALLAH AMA MİSAFİRİMİZ VAR, ALLAH YOKLUKLARINI GÖSTERMESİN
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)