Yusuf bey yeni haberim oldu doğum gününü kutlar . Sağlıklı ,huzurlu ,kazasız.mutlu yıllar temenni ederim.seneye pastanız benden.
slm arkadaşlar bu gezi nereden başlayacak nerede bitecek istikamet hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşk
selam arkadaşlar
yusuf abi doğum günün kutlu olsun, nice yaşlara sağlık ve huzurla
abi 28 e mi gidrin, 29 mu
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
sevgili adana mt nin cömert,anlayışlı,iyilik sever dostarım ve arkadaşlarım.. 06/05/2010... tarihinde yeni yaşıma gireceğimbu tarihi gözönünde bulundurarak bana süpriz yapacağınıza eminimbuhafta hem gezimizide hemide bu özel günümüzde beni yalnız bırakmıyacağınız gibi süpriz hediyelerimide alacak karaktere ve olgunluğu düşünecek yaşa ve kişiliğe sahip oldugunuzdan hiç şüphem yok. zaten bunun aksini düşünen kuşum aydın olsunyalnız bu gezi proğramına adana il SORUMLUSU değerli mütevazi,yardımsever iyilik abidesi sevgili BORA kardeşim benden bir pastayı esirgemiyecektir.. lütfen herkes şanına,şöhretine,adabına,örf ve adetlerine göre hediye getirmesini özellikle rica ederimönemli not...lütfen çiçek ve değersiz hediye getirmeyingetiren olursa malumunuz DOST ACI söyler fakat gerçeği konuşurtüm adana mt organize olup katılımın çok olması temennisiyle derim(motorlu motorsuz tüm site davetime katılması temennisiyle
kızı kolda fazerı yolda severim.
Muzaffer abi yukarıdaki yazıyı arzuhalciyemi yazdırdın
Senden imlası bu kadar düzgün yazıyı ilk defa okuyorum
yusuf abi ismimiz gibi Doğum günümüzde aynı sanırım bende 1 mayıs 1982 doğumluyum Bende iyiki doğmuşum
Sağolasın Gürsel kardeşim,
İkiside bana uyar, 28 - 29 ömrün en güzel yılları nede olsa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:30 ----------
Sevgili Yusuf,
Sanada hayırlı nice seneler, benim 2 Mayıs ama olsun en azından doğum yılımız tutyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------
Canım abim,
Katılmayı çok isterdim ama yarın sabah Erzurum'a uçuyorum. Bu saatden sonra hediye alacak fırsatda yok. Neyse artık seneye telafi ederiz. Sağlıklı , mutlu nice seneler diliyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
iyi akşamlar sevgili dostlar.
yusuf abicim doğüm günün kutlu olsun.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Yeni yaşına giren tüm dostlarımı anı gönülden kutluyorum selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
zaferim teğesüfffff ederim.yazılarımı genelde kafam iyiyken yazıyordum ondandırbu yazımı yazarken evimde alkol kalmamış ondan dolayı özene,bözene yazdımiltifatın için teşekkürlerişşallah hediyeni alırkende aynı iltifatı hakadeceğin kanağatindeyim canimmmmmmm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------
YUSUFUMMMMMM sana zahmet gittiğin yedende hediyemi alıp asaletini herzamanki gibi göstereceğini umuyor sana hayırlı seyahatler dileyrummmmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
Yusuf abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.Allah Kaza Bela Vermesin
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)