valla yakmıssınız ortalığı yucel abiiiicimmm o ne duruş o nasıl bir asalet wallahi bayıldım..havada güselmiş azıcık kıskandım bisde ist.da yagmur yedik..bereket derler diye ses etmedim falla... yüreginise saglık valla sizinde güsel gecmiş cumhuriyet bayramınız.tekerinize ve ellerinise sağlık...
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
Benim için 29 ekim o gün dahada anLam kazandı yaşadıklarımla öncelikle Yusuf aBim ve Yücel aBime teşekkür ederim.Tam anLamıyLa hayatımda unutamıyacaqım bir gündü.Bayram havasında tam gaz bütün günü beraber adananın altını üstüne getirerek bayraklarımızla grurla dolaştık.Halen inanasım gelmiyor nasıl girdik o korteje Ne MutLu Türküm Diyene...
Şehitlerimizi de anmadan edemeyeceğim. Ruhları şad olsun.bayram ama buruk bayram.
http://www.haberler.com/motosiklet-k...uriyet-haberi/
Motosiklet Kulüpleri Birliği üyeleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 84. yıldönümünü kutlamak ve son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için motosikletleriyle Dolmabahçe'de toplandı. "Motosikletli Saygı ve Teröre Dur" korteji Türk bayraklarıyla İstanbul turuna çıktı. Taksim Meydanı'na gelen motosiklet tutkunlarına çevredeki vatandaşlar da destek verdi.
Aniden bastıran sağanak yağmura rağmen yollarına devam eden 600 motosikletli kortej, Edirnekapı Şehitliği'ne geldi. Burada şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okuyan motosiklet tutkunları adına açıklama yapan Yasin Atıl, "İnternet üzerinden toplanıyoruz. 600'ye yakın motosiklet var. Bin kişi toplandık" dedi.
İstanbulda 1000 kişilik motosiklet korteji yapıldı,Ankara ve İzmirde de yüzlerce motorluk motosiklet grupları korteje katıldı.Türkiyenin en büyük 4. ili olan Adana da 3 motosikletin kortej yapması organize olamadıgımızın en büyük örnegidir.Umarım ileriki yıllarda daha iyi organize olup sadece görüntü amaçlı degil sosyal amaçlı olarak da organizasyonlar yapabiliriz. Katılan arkadaşlara teşekkürler...
Böyle oLabilmek diLegi iLe...
Born To Be wild,Live to Ride...
Hay Birkan'ım eLine diLine emegine saqLık...
Tebrikler Birkan kardeş güzel bir konuya parmak olayı!
Bu arada gecen pazar Kadirlide seninle tanışmayıda istiyordum kısmet diilmiş başka zaman artık!
:bounce:
çok güzel bi konuya parmak atmışsınnn birkann nasıl böyle bi şeyi düşünemedikk onu anlamıyorummm yaaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Sevgili Birkan.
Çok güzel bir konuya parmak bastın.Farkındaysan geçen yıl her hafta sonu organize olunup gezi düzenlenir etkinlikler yapılırdı. Koskoca bir yaz geçti ,günden güne Adana daki motosiklet sayısı artmasına rağmen sadece 3-5 kişi biraya gelebildi. En son kalabalık bir grup oluşmuştu ki o günde Adana Valisi bazı istismarların önüne geçmek için gösteri ve yürüyüşü yasaklayarak izne tabi olduğunu söyledi. Ancak 29 ekim için herkes kendine göre birşeyler söylemesine rağmen bir birlik beraberlik olunupta bir organizasyon yapılamadı. Ha bunda hepimiz suçluyuz.ÇMSK klüp klüp diyoruz orada da sadece oturup vakit geçirmekten başka bir şey yapmıyoruz. Herkes kendini bu konuda geri çekiyor. Herkes birşeyler söylüyor eleştiri yapıyor ama icraat yok.(sözüm sana değil yanlış anlama)
O günde tesadüfen çocuklarımızı bayram seyrettirmeye götürdük ama bir anda kendimizi kortejin içinde bulduk. Keşke organize olunsaydı da Adana daki çoğunluk motorcular orada olabilseydik.
Buradaki tek eksiğimiz liderlik vasfına sahip birinin olmaması.Öncülük edecek kimsenin olmaması.Aramızda çok tecrübeli motorcular var yıllardan beri motor üzerinden inmeyen.Ama ne hikmetse tekil takılmayı tercih ediyorlar.
Umarız bundan sonra (sadece gezi değil) güzel organizasyonlar olur.
aydemir abideee adanalı oldu vallaha ne zaman baksam adana mt'yi okuyoo git kardeşimm aaa antep mt yokmuuuu kendi çöplüğünde oyna hayyett bişiyyy
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Sevgili Yücel abim.Bende senin görüşlerine harfiyen katılıyorum.Bence artık Adanada motosiklete gönül vermiş insanlar olarak yeni bir oluşum oluşturmanın vakti geldi.ÇMSK haricinde senin benim gbi motosiklet sevdalılarını birleştirecek bir oluşum içine girmeliyiz.Adana da 2-3 yıldır gezi düzenleniyor,artık herkes birbirini tanıyor;kimin nasıl insan oldugunu az çok biliyor.Bence dışardan fazla mudahalenin olmiyacagı çekirdek bir kadro kurup gezileri,organizasyonları ve sosyal faliyetleri düzenliyecek bir ekip kurmalıyız...
Geziyi bir arkadaş planlar,organizasyonları başka birisi vs... Bu şekilde çekirdek bir kadro kurdugumuzda daha sonra dışardan gelen arkadaşlarımız ile beraber büyürüz.Daha onceki gbi onlarca motorcu olup birden 3-5 kişilik motorcu gruplarına bölünmeyiz.Ayrıca planlı programlı gezi yapan,toplum yararına organizasyonlar yapan ve sosyal anlamda örnek alınabilecek faliyetlerde bulunan bir grubumuzda olur.Çogumuz üniversite mezunu işinde gücünde insanlardan oluşuyor,topluma örnek bir oluşum sergiliyebilecegimize canı gönülden inanıyorum sevgili Yücel abim.Umarım motosikletci kardeşlerim beni canı gönülden destekler de artık Bursa,izmir,Antalya da ki motorculardan hiçbir eksigi olmayan bir oluşum yaratabiliriz;saygılar...
JanTİ +1 +1 +1 +1 +1 +1 +1
birkan kardeşime bende katılıyor ve destekliyorum.:
İsmail,Cengiz,Memduh,Bora abi hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Umarım bana diger arkadaşlarım da destek verirde hep beraber beyaz bir safya açıp yepyeni bir oluşum içine girebiliriz.Hepinizin fikirlerini düşüncelerini bekliyorum,lütfen yazmaktan çekinmeyin...
gördüğüm kadarıyla revizyon şart bu araç 100.000 bakımına girmeli...+1
:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)