ethemciğim,yusufcuğum,hayırlı uğurlu olsun,kazasız,belasız binmek nasip olur inşallah.
ethemciğim,yusufcuğum,hayırlı uğurlu olsun,kazasız,belasız binmek nasip olur inşallah.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
iyi akşamlar arkadaşlar.
yusuf abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
selam arkadaşlar
nice bayramlara sağlık ve huzur dolu bir ülke olarak ulaşılması dileğimizle, bayramınızı kutlarız
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hayyyyyyyy,helloooooo
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın ciğerlerim...
Yusuf abi, ethemhan kardeşim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstertmesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Arkadaşlar,
Hepiniz sağolun. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin. Allah gönlünüze göre versin.
Ayrıca bu işte emeği geçen Muzaffer (Fazer) abime hasseten teşekkür ederim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
yusuf abi yeni motorunuz hayırlı olsun, kaza bela görmeyesiniz
bir resim eklede gözümüz şenlensin diyeceğim, o işlere ethemhan bakıyor diyeceksin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gürsel,
Kısa zamanda sende beni çözmüşsün. Sende anladın benim teknoloji özürlü olduğumu.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:44 ----------
Muzaffer,
Sen nasıl konuşuyorsun öyle, dost var düşman var. Millet yanlış anlar karışmam.
Ondan sonra hiçbir işine karışmaz Muzaffer abim kalırsın ortada.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Yusuf abi - Ethem : yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim
“If you always put limit on everything you do, physical or anything else. It will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.”
yusuf abi yeni motorun hayırlı ugurlu olsun..
kara murat benim FUAT KOŞAK
Yusuf Abi Yeni makinan hayırlı olsun Allah Güzel günlerde binmeyi nasip etsin
Yusuf abi ve Ethem ; yeni motorunuz hayırlı olsun ... (Burcu)
Herkese selamlar, umarım herşey yolundadır. Bugün Haluk abi ile görüştük neticede burnuma sucuk kokusu gelmeye başladı, bilginize...
yusuf abi-- ethem kadreş yeni motorunuz hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
herkeşe iyi akşamlar,
Yusufum hayırlı uğurlu olsun,kazasız keyifle kullanmak nasip etsin ethem senide utuntuk sanma babanın motoru senin motorun hade sanada hayırlı ossun ciğerim sonnda muradına erdin
Merisiel bu bizim haylaz kız burcumu yoksa kıs sendemi sonunda endurolandın afferim sana iyi tercih yapmışssın
Cok Tesekkur ederim bora abı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:52 ----------
Cok sagol muzaffer amca..Allah hıcbırımıze kaza bela gostermesın..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:55 ----------
Cok tesekkur ederım emre abıı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:57 ----------
Amin Abicim Cok tesekkur Ederımm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:59 ----------
Aynen ole cengız abı ya sonunda erdım muradıma tesekkur ederim
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)