teşekkürler gökhancığım.umarız sende ÇANAKKALE gezisine katılırsında biraz hasret gideririz.
DUYURU
evet arkadaşlar.muzaffer kardeşimizin de dediği gibi,ÇANAKKALE'ye yapmayı planladığımız geziyi,dün arkadaşlarla konuştuk.ana hatlarıyla bazı şeyler netleşti ama yinede yeni fikirler ortaya çıkacaktır.
zamanlama:2 gün gidiş,2 gün geliş ve 4 gün ÇANAKKALE civarı gezi olarak planlandı.
tahmini çıkış tarihi:10.temmuz.2010 c.tesi
dönüş tarihi :17.temmuz.2010 c.tesi
gidiş-dönüş rotası,arkadaşlarla kararlaştırılacak.
konaklama:giderken-dönerken,varmayı planladığımız yerdeki öğretmenevleri ayarlanacak.(ayrıca çadırda kalmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır)
orada,konaklanacak yer de ayarlanacak ve şanlı tarihimizle ilgili detaylı bilgilerle bilgilenmek için,orada,bir turla anlaşılıp,minibüsle gezmeyi planlıyoruz.
bu duyuruyu şimdi yapmamdaki amacım ise;gelmeyi düşünen arkadaşlarımızın,işini/iznini şimdiden ayarlayabilmeleridir.katılım listesi,ilerleyen günlerde netleşecek.bilgilerinize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Gökhan hocam,
Oğluma gösterdiğin tevvecüh için teşekkürler. İnşallah siz değerli büyüklerine ve vatana millete hayırlı bir evlat olup övgü ve takdirlere layıkiyetini sürdürür. Samimi sevgi ve saygılarımı sunarım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
BORA ABİ,
GEZİ BAŞLANGIÇ TARİHİNİ BENDE 3 TEMMUZ OLARAK HATIRLIYORUM.
AY BAŞI OLMASI DAHA UYGUN DEĞİLMİ ?
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hadi Gençler Çarşamba günü Çamlığa
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese iyi akşamlar,muzafferim teşekkürler ama ben hala çözemedim çamlığın yerini trpin ordamı,nargilenin ordamı yoksa geçen sene bir gitmiştik kapalı bir mekandı orasımı
hayırlı akşamlar cengiz abi. hangi çamın altında toplaşıyormuşuz desemde (trpin)senin ifadenle gripin dergibi ordamı toplaşıyormuşuz
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
hayırlı akşamlar fuatfazer01 ustam artıkın sende bir japoncusun ya daha ne diyelim niki de bir ara degiştirirsin abi
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
yaf tayfunum idare et trip işte ya, meret şişede durduğu gibi durmuyor anlayan anladı zatiiii
abilerim okudum ama bulamadım,çarşamba günü saat kaçta buluşucaksınız?
Günaydın arkadaşlar....
Yarinki buluşma yerimizi biraz daha tarif edim.
Beyazevlerdeki otoban girişine gireceksin, ancak otobana varmadan çamlığa sola dönüş var. Sola döneceksin dümdüz git çamlık kafeyi görürsün.
Nasıl tarif ama anlamayanlar için çarşamba akşamı telefonumu açık tutacam birde telefonla tarif ederim
İyi akşamlar arkadaşlar,
Benim Van seyahati yattı. Kısmetse yarın akşam görüşürüz.
Çamlıkta
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
selam arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 ----------
direksiyonu yükseltip, kamera aparatımı takacaksın zafer
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)