neyse fotograflara bakar avunursun artık
ve daha sık bakarsın adana mt ye
neyse fotograflara bakar avunursun artık
ve daha sık bakarsın adana mt ye
evt yaa napalım foto lara bakcaz artık yakında eklersiniz heralde fotoları buraya ...
Her asker yeşil bereli olamaz
hadi arkadaşlar fotoları bekliyoruzzzzz.
28 ekim 2007 Pazar günü bizleri davetimize gelmekle onurlandıran,hoş vakit geçirmemizi saglayan,arkadaşlık bağlarımızı sağlamlastıran, Adana,Gaziantep,Şanlıurfa,Osmaniye,Mersin,Hatay'da n gelen tüm dostlarımıza Kadirli Motor Sporları Kulübü olarak teşekkür ederiz.
Organizasyondaki aksamalar için özürler dileriz.
Başka gezilerde buluşmak ümidiyle katılan katılamayan ama gönlü bizimle olan tüm dostlara kucak dolusu selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
güzel bir gezi olmuş katılan arkadaşlar çok eylenmişler anlaşılan elinize sağlık
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
Gece gitmiyecegiz diye karar aldıgımız halde sabah haber vermeden giden zihniyeti esefle kınıyorum
Born To Be wild,Live to Ride...
Dönüş yolunda yaptığım kaza haricinde herşey çok güzeldi çok eğlendikkk yapımda emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederimmmm ama hayabusayla hyo kapışmasıda izlemey değerdi ne diyeyimmm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
emegi geçen herkese teşekkürler
iso ne kapışması lem hayabusa ve huyo lem sen hayal görmüşsün olim... ozaman sen benim yanımdan giderken biz de mi kapışıyoz yaneeee mondi ve huyo kapışması
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
kapışmadılar kanka Adem abi bununla dalgasını geçti o kadar bu da kapışıyoz sandı yasık
Arkadaslar herkese çok teşekkür ediyoruz herkesin ayaklarına tekerlerine saglık.inanın cok mutlu olduk bazı kopukluklar oldu ama oda bazı arkadaslarımızın kadirliye geç gelmeleri bizimde kadirliden geç çıkmamıza neden oldu.bundan dolayı uzaktan gelen arkadasların gece kalmadan tekrar dönmeleri gerekti.Eğer bi kusurumuz olduysada şimdiden affola.SAYGILAR VE SEVGİLER
selam arkadaşlar konuyu gezi yazılarında açtım artık resimleri bu topic'den paylaşabiliriz.
sevgilerle.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ram-vardi.html
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Bugün Adana da 29 ekim kutlamalarına katılan hiçbir motorcu dostumuz yoktu. Sanırım valiliğin son zamanlarda getirdiği gösteri yasağı nedeniyle organize olamadık. Ama bu sabah bizler 3 kişi çocuklarımızı alıp törenleri izlemek için gittik.Ancak kendimizi bir anda kortejin içinde bulduk. Hemde en başta. Ancak tören esnasında sadece bu görüntüyü kendimiz yakalayabildik. Bunun dışında yerel tv kanalları ve basın mensupları geçişimizi görüntüledi.Yarın gazetelerde çıkar sanırım.Tüm halkımızdan büyük alkış aldık. Sanıyoruz motorcuların imajını daha da güçlendirdik. Tören esnasında oyle duygulandık ki protokol önünden geçerken 10. yıl marşını bağıra bağıra söyledik.Yusuf ve oğlu+Memduh+Ben ve oğlum.
Yusuf kardeşimizin güzel mekanında da bir hatıra pozu
Güzel olurdu ama maalesef biraraya gelemedik.neyse biz temsil ettik sizleri de.
tüzemen abi hakkaten resimler çok güzelmiş,ressam_01 inde dediği gibi organize olunsa dahada güzel olurmuş...
Her asker yeşil bereli olamaz
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)