gel bizim burda cip takıyorlar, motorun performansı %50 artıyormuş...
İstiyorsan bende çıkma bir turbo var
mercedes den sonra bmw uğra performans filitre takalım
abi bi zahmet emniyete de ugra çıkma sirenle flaşörler var onlardan takalım trafikte öncelik tanırlar
ne kübay mış be takan takana saygılar abi....
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
vay centilmen kardeşim benim senin motora faydası olmamış ama öylemi(hani toplantıda denemiştim de sanki zayıf gibi geldi bana )
motorun takacak bir yerini bulursan bana uyar zaferim
mütevazi abim benim sağolasın abi ben aslında başka bir balıkçı motoru buldumda oda vermeye naz ediyor( baş harfi M)
bmw ye faydası oluyormuki fuatım
sonra bide ceza yiyelim delmi zamanında devletin kabanını giyiyorum diye karakolda Allaanı seven çarptı sağol devletin bişeyini kullanmıyorum
son hatırlatma
ben bu kübayla çakma hyosunglu çakma adaşımı sollarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:52 ----------
demirgursel, osmx+
osmanım en güzel geceler olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın arkadaşlar.ALLAH muhabbetinizi bol etsin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar. Amin... Bora abi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------
ben bu kübayla çakma hyosunglu çakma adaşımı sollarım
Bence de kirwe boşver r6 kawasaki yi .
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Günaydın arkadaşlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:03 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 ----------
Şakaya bir yana bırakalımda, amaç işini görmesi değilmi boşver hızı işini görüyorya sen ona bak
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın hayırlı işler bol kazançlar.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Gunaydın Herkese Hayırlı İşler
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
motorumu satıyorum . yamaha dragstar classic 2006 model
halen adanada bulunan motorumun satışı için son 1 hafta. 14.000 km. de olup tüm bakımları ankara kuruçayırlı daha sonra da Metin Ustada yapılmıştır. Lastikler 5.000 km. dedir. bir defa düşen motorda boya hasarı yoktur.koruma demirinde çizik vardır. üzerinde ilave havalı korna, 2 adet sis lambası,sisy bar,sosis çanta ve iki adet yan çanta (deri ve su geçirmez),hıghway havk açık eksoz bulunmaktadır. Ön cam bağlantı noktalarında çatlak vardır. Ayrıca çok az kullanılmış olan orjinal eksoz da verilecektir. 20.10.2010 tarih
ine kadar satamadığım takdirde,Ankaraya götürecek ve 0 km. Honda Shadow 750 ABS li ilşe takasa gireceğim. Fiyat 12.000 TL .ilgilenenler için GSM :: 0 555 6543157
herkese iyi akşamlar,keyifler gıcırmı millet,yarın hava iyi olursa ademin ordamıyız başkanım
bende aynı kanıdayım imkanın elveriyorsa neden büyük cc olmasın kibenm imkanım olsa bırak büyük cc sahibi olmai dörtyol'dan gezilere katılırım be abii ama işte maddi imkansızlıklar işte oda olur inşallah az kaldı zaten çok yakında gezilere aktif olrk katılmaya gayret etcem
gunaydın adana mt
ilgilenler için
sirketde F 650 GS VAR 6650 KM de 2006 model
kara murat benim FUAT KOŞAK
Herkese Günaydın,Hayırlı İşler
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Herkese günaydın hayırlı işler hayırlı bol kazançlar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)