eh peki ne yapalım
bizde 19 mayısa katılırız
olmadı 30 ağustos
bilemedin 29 ekim
herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
herkese iyi akşamlar,
sessizlik kol geziyor
gürselim bir yere gitmedim ya modem yandı yenisinin de programını zor buldum birde uzakladan misafirlerim vardı çarşamba gittiler,o yüsden biraz uzak kaldım ara yarın göl kenarı yaparız
günaydın ADANA MT.
bugün üniversite sınavına benim kızım gibi girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
tüm sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim
teşekkürler bu sabah bende girdim sınava baya iyi geçti diğer arkadaşlarada başarılar
sınava giren kardeşlerimin umarım sınavları iyi geçmiştir, hayırlısı olsun
iyi geceler arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar
Herkese hayırlı haftalar bol kazançlar dilerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hafta sonu ama bereketli yağdı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
selam arkadaşlar.
selam arkadaşlar,
ya bu kuba ne canavar bişeymiş böyle.dün otoban performansını deneme şansım(şanssızlığım) oldu.kamyoncularla akraba olduk neredeyse(kulaklarını çınlatmaktan)
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
herkese iyi akşamlar dostlar,boracım dün söyleyemedim kızlara başarılar diyecektim unutmuşum erv hali biraz kalabalıktı kusura bakma imtihana giren bütün kardeşlerime şimdiden hayırlı olsun inşallah emeklerinin karşılıklarını alırlar.
demirim gürselim ona binemeyende var,sonuçta seni balığa götürüyor işini görüyormu oda yeter illede sürat yapmak şart değil,zaten hız limitimiz belli 70-otobanda 80 senin motor bu hızıda yapıyorsa artısına gerek yok be ciğerim,
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)