Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    faikinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar250d
    Selam arkadaşlar motorsıklet gurubunuza benıde dahıl edersenız sevinirim ıyı bır motorsıklet kullanıcısıyım mütevazilikten yana bir kişiyim motorumuda bu sekılde kullanıyorum kuba kh125-12d modelli bir motor aldım motor turlarınıza katılmak hafta sonlarını sizinle geçirmek isterim msn adresimden benımle irtibata geçerek bana bilgi verırsenız sevınırım incifaik@hotmail.com şimdiden teşekkürler
    Faik İNCİ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    günaydın arkadaşlar.

barış bey,hoş geldiniz.carrefour'dan real'e doğru gelirken,otoban köprünün altından geçer geçmez sağda,çukurova motor var.orada taner bey ve şengül hanım var.kendileri sürüş hocalarıdır.gidip konuşursanız yardımcı olurlar.

faikbey siz de hoş gelmişsiniz.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-14mayis.html

Günaydın arkadaşlar,
    Hepinize iyi tatiller diliyorum.
    Bora abi,
    Sanada şimdiden hayırlı yolculuklar. Sağ salim gider gelirsin inşallah.
    Orada sorun yaşarsan yardımcı olacak arkadaşlarım var. beni arayabilirsin.

Ayrıca yukarıdaki gezi rutunu mutlaka ön sıralara almalıyız. Organizasyonunu bekliyoruz.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    yusfcuğum çok teşekkürler.umarım olumsuz bir durum olmaz.
    kapızbaşına,bizim ve hasanın gezileri oldu geçen yıl.c.tesi gidilip-pazar dönülmesi gereken bir rout.375 km.civarında.biz pozantı üstünden gittik.hasanlar,kozan üstünden gittiler.
    bizim gezi:
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...raflari/64153-[mt-adana]-kapuzbasi-selale-gezisi.html
    hasanın gezisi:
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...kapuzbasi.html

bizim gezi ile ilgili linki bir türlü atamıyorum.''sayfa görüntülenemiyor'' diyor.anasayfaya bak kardeş.

Motosikleti
    Piyade
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yusfcuğum çok teşekkürler.umarım olumsuz bir durum olmaz.
    kapızbaşına,bizim ve hasanın gezileri oldu geçen yıl.c.tesi gidilip-pazar dönülmesi gereken bir rout.375 km.civarında.biz pozantı üstünden gittik.hasanlar,kozan üstünden gittiler.
    bizim gezi:
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...raflari/64153-[mt-adana]-kapuzbasi-selale-gezisi.html
    hasanın gezisi:
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...kapuzbasi.html

bizim gezi ile ilgili linki bir türlü atamıyorum.''sayfa görüntülenemiyor'' diyor.anasayfaya bak kardeş.
    Bora abi,
    Bundan tekar gitmeyiz anlamınımı çıkarmalıyım.

Motosikleti
    olabilir tabii.ama bizim kaldığımız yerde değil de,hasanın kaldığı yerde kalmalıyız.bizim kaldığımız yer çok iptidaiydi.hasanların kaldığı yer daha doğru düzgün dikkat edersen.

Motosikleti
    QM250 Ramzey

Tekrar Selam

Bora Bey

Bilgi için çok saolun zaten ben orayı araştırmıştım Fiyat biraz bütçemin üstündeydi

Neyse bi şekilde anlaştık şimdi ama Ben hastaneler kavşagında yım. Benim oraya Cukuruova motora ulaşmam biraz zor. Yaklaşık 10 km ve ben trafikte kullanamıyorum makinayı

Allah rızası için bi yardım

Motor kullana bilen ve Motoru bakımda filan olan bi arkadaş varsa beni ve motoru Cukurova motor a götürebilirse çok minnettar olacam.

Cep no :5362877855

Motosikleti
    Alıntı Danzka adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Motor kullana bilen ve Motoru bakımda filan olan bi arkadaş varsa beni ve motoru Cukurova motor a götürebilirse çok minnettar olacam.

kardeş senin işin epey zor.

Motosikleti
    QM250 Ramzey
    kardeş senin işin epey zor.

Evet Farkındayım :(

Motosikleti
    suzuki gsxr hayabusa
    iyi günler hayırlı hafta sonları hepimize yusuf abi yerler geziler mükemmel de hepimizde senin motor dan şart

Motosikleti
    Piyade
    Alıntı mumin01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi günler hayırlı hafta sonları hepimize yusuf abi yerler geziler mükemmel de hepimizde senin motor dan şart
    Mümin kardeşim haklısın diyorum.
    Ama o parkuru Hüseyin kardeşim CBR 600 F Honda ile tamamladı. Senin makina daha rahat gider oralarda. Ama bu işin ustası Endru demek doğru tabii.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------

Bora Bey

Bilgi için çok saolun zaten ben orayı araştırmıştım Fiyat biraz bütçemin üstündeydi

Neyse bi şekilde anlaştık şimdi ama Ben hastaneler kavşagında yım. Benim oraya Cukuruova motora ulaşmam biraz zor. Yaklaşık 10 km ve ben trafikte kullanamıyorum makinayı

Hoşgeldin yeğen,
    Ama Bora başkanımın dediği gibi işin biraz zor. Ama her zorluğun sonu hoş olur.:

Motosikleti
    QM250 Ramzey
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hoşgeldin yeğen,
    Ama Bora başkanımın dediği gibi işin biraz zor. Ama her zorluğun sonu hoş olur.:
    Hoş bulduk Bugun biraz Ankarada ki arkadaşlarım la konustum. Biraz gaza getirdi beni. Atladım motoro yaklaşık 25 km dur kalk vites değiştir. yavaşla frenle filan epeyi çalıştım. Acelemde yok trafige çıkma derdim yok şimdilik. Bu arada Ufacık coıcuklar kullanıyor bu makinaları ben neden kullanamayım dedim. Bide Debriaj Tam ayarlı değilmiş motoru boşa alamıyordum Neyse onu hallettim. Anladımki ben bu işi yaparım ama zamana ihtiyacım var. ( diyeceksiniz 25 km yol neki ) ama bana çok yol şimdilik her neyse Yolunuz Hastaneler kavşagına duşerse buyrun gelin çayım kahvemi için sohbet edelim

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmir'den günaydınlar...
    ailece selamlar gökhan hocam sağlıktasınız umarım

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O zaman sana balık ikram edelim, hem sana değişiklik olur Bak, hazır Gürsel seni davet etmişken kabul et, belki bizde nasipleniriz
    benim canım artık sucuk çekemez oldu.her yerde sucuk yemekten...
    iki hafta sonra hadi bi sucuk organizasyonu yapalım

Alıntı halitcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arıklı dan gunaydınnnn
    selam hocam

Arkadaşlar

Öncelikle herkeze selamlar;

Ben bugün Ramzey QM250 aldım. Aldım ama kullanmak beklediğimden zor oldun hatta motoru 1 kerede yatırdım şimdiden. Bana Motor kullanmada yardımcı olacak bi hoca arıyorum bi 2 gün bi temel ders verecek arkadaşlar bi el atında bende motor kullanmanın zevkine varayım.

Sorun firen gaz arka fren korbinasyonunun geliştirmem lazım birde devriyaj la ilgili sorun yaşıyorum birazda Dönüşler sorunlu zaten yıllar once 12 sene once filan kullanmıştım vitesli motor ama nedense kullanamıyorum şimdi.

İlgilenirseniz Çok mutlu olacam.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------

Ad-Soyad:
    Bariş Bilgin
    Doğum Tarihi:
    1978
    Kaç yılından beri motosiklet kullanıyor:
    0
    Kullandığı Motosikletler:
    Ramzey QM250
    A2 Ehliyet aldıgı tarih:

Hobileri:

MSN:darkangellight@hotmail.com
    barış hoşgeldin, elimden geldiğince yardımcı olurum.sen kafanı yorma motor kullanmak, bisiklet kullanmaktan kolaydır

Alıntı faikinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar motorsıklet gurubunuza benıde dahıl edersenız sevinirim ıyı bır motorsıklet kullanıcısıyım mütevazilikten yana bir kişiyim motorumuda bu sekılde kullanıyorum kuba kh125-12d modelli bir motor aldım motor turlarınıza katılmak hafta sonlarını sizinle geçirmek isterim msn adresimden benımle irtibata geçerek bana bilgi verırsenız sevınırım incifaik@hotmail.com şimdiden teşekkürler
    Faik İNCİ
    faik hoşgeldin.bendede kuba var cg150

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:13 ----------

fazerr abim alttan okuyup bi selam demeden kaçmak sana yakışıyormu
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Touring
    Alıntı faikinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Faik İNCİ
    aramıza hoşgeldin gardaşş kalıcı olman dileğimle

Hoş bulduk Bugun biraz Ankarada ki arkadaşlarım la konustum. Biraz gaza getirdi beni. Atladım motoro yaklaşık 25 km dur kalk vites değiştir. yavaşla frenle filan epeyi çalıştım. Acelemde yok trafige çıkma derdim yok şimdilik. Bu arada Ufacık coıcuklar kullanıyor bu makinaları ben neden kullanamayım dedim. Bide Debriaj Tam ayarlı değilmiş motoru boşa alamıyordum Neyse onu hallettim. Anladımki ben bu işi yaparım ama zamana ihtiyacım var. ( diyeceksiniz 25 km yol neki ) ama bana çok yol şimdilik her neyse Yolunuz Hastaneler kavşagına duşerse buyrun gelin çayım kahvemi için sohbet edelim

ağa motor kullanmak harbi demirgürsel abiminde dediği gibi çok kolay sadece kendine güven okadar başka hiçbişeye ihtiyacın yok...mesela ben dörtyolda ikamet etmekteyim geçen yaz arkadaşımla bir iskenderuna gittik kendime bir cross aldım.aldığım gün o karmaşık iskenderun trafiğinde akşama kadar gezdik sonra dörtyola eve döndük bu arada dörtyol-iskenderun arası 30 km civarında..takip eden günler erzin yolu üzerinden osmaniye başka birgün ceyhana gittim e-5 üzerinden haa bidefasındada belen e gittik arkadaşlarla gurp olarak..söz gelimi korkulacak bişe yok..bizim bu ilçede herkez motor kullanır.samimi söylüyorum çocuk ayakta durmayı becersin hemen motosikletin sırtına..bide sen diosun ki çocuk kullanıo ben neden yapamiim sen bu lafları burda birine söle adamlar gülmekten ölür vallaa...kaldıki şahsen 650cc lik motosikleti adananın içinde kullanırım zor bişe deil bence....

Motosikleti
    günaydın arkadaşlar.iyi pazarlar dilerim.

Motosikleti
    Piyade
    günaydın arkadaşlar.iyi pazarlar dilerim.
    Günaydın Bora abi,Günaydın Arkadaşlar,
    Hepinize hayırlı pazarlar.
    Bora abi,
    Hayırlı yolculuklar. Gürsel kardeşimle zevklibir yolculuk yapacağınızdan eminim.

Arkadaşlar,
    Kısa bir parkur önerisi olan yokmu ?
    Ben saat 10 gibi Kozan Dağılcak tarafına gitmeyi düşünüyorum.
    Önerilere açığım.

0. 533 5499695

Motosikleti
    QM250 Ramzey

Kushıtanı

KUSHITANI marka bir ceke alacam piyasa fiyatı 359 milyon diyorlar doğrumudur

89 milyona buldum.

Motosikleti
    Touring
    bugünkü gezi nnerd hani nerde nerdeeee

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    gunaydın....
    kara murat benim FUAT KOŞAK

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Günaydın Adana mtİyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler