günaydın arkadaşlar.
artık havalar düzeldi,yarın akşam ademin oradayız haberiniz olsun.
günaydın arkadaşlar.
artık havalar düzeldi,yarın akşam ademin oradayız haberiniz olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Dostlarım
Fuat kardeşim allah sanada gönlüne göre versin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 ----------
Yaw gürselim, hala akıllanmadınmı motorunu elinden aldıkki biraz evinde otur diye ama nafile hala dolmuşla balağı gidiyon allah evdekilere sabır versin Bu durumda sana motor yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------
Bu da güzel haber peki değişiklik yapıldımı aksi taktirde ben gelmem
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi dilekleriniz için gönülden teşekkür ederim. Öyle tatlı düştüm ki Allah herkese böyle düşmek nasib etsin. Ahmet Abinin dediği gibi asfalta göre o kadar yumuşak ki. Hafif bacağım kolum falan ağrıdı tabi ama mühim bişiy değil zaten çok yavaş düştüm. Çimde arkayı kaydırırken, karanlıkta önümdeki tümseği farkedememişim, hop diye zıpladım, arkamda da bi eleman vardı. O da zıpladı ama biraz yan indi , o yan inince bende düşük hızda dengeleyemedim, kafa da iyi olunca, acaip de uykum geldiydi. Kaskı çimlere doğru uzatıverdim.
Sonra kalkarken baya güldük tabi, düşmenin böyle eğlenceli olabileceğini düşünmezdim. Enduroya mı geçsem ne yapsam bilemedim. Ufak tefek ağrıları da olmasa cidden çok eğlenceli. Motoru aldığımdan beri motosikletle böyle eğlenmemiştim. E tabi motor alışık sahibi alışık
Muzaffer Bey kardeşim yeni motorun çok güzel kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.ama sanki rase den vazgeçmişin gibi arkada bulunan çanta hız keser gibi güle güle kullan.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaşlar,adem'le konuştum,yarın akşam,ağaçların altına değil de,kaldırım tarafına koyacak masaları.bilgilerinize.
Sevgili Yusuf Abi, enduroları eskiden severdim. Artık değil. Cross ve supermotolarla hala arada ilgilenirim. Ama TA, AT, vb gibi çift silindir rahat makinelere henüz hazır değilim. Belki bir 10yıl sonra:D
usta tam sana göre elimde bir cross var.bende cross tan bıktım naked e geçecem hayırlısıyla.kırmızı renkli zongshen gy 200 2006 model,hiçbir borcu kazsı belası yok yan yattı çamura battı olayı yok bakımı zamanında yapılor güzel bir cross.benden hatırlatması ilgilenirsen eğerulaşmak istersen özelden mesaj atabilirsin... tüm adana mt ii geceler haa bu arada sevgili muzaffer abi ve demirgürsel abimede burdan slm larımı iletiyorum...sizin yeriniz bende ayrı.MT konusunda bana yardımcı olduğunuz ve bi ayrıca samimi ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim
günaydın dostlar.
merhaba arkadaşlar,
Sağlık ve esenlikler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Teklif için teşekkürler. Cross alırsam Dağ-bayır bir yere taşınmış ve araba almış olurum. Aldığım kross da cr yz kx tipi birşey olur. Yada husa,husq,ktm...(ama ilerde) Motoru satıyorum. İlanı sahibindene koydum.
Aha bu da linki: http://www.sahibinden.com/2003model_...XQQdisplayitem
Sağında solunda ilgilenen olursa bana bir çıtlatırsan iyi olur.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)