Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    günaydın arkadaşlar.
    artık havalar düzeldi,yarın akşam ademin oradayız haberiniz olsun.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı fuatbmw01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gunaydın...........

muzaffer abi hayırlı ugurlu olsun.
    Günaydın Dostlarım

Fuat kardeşim allah sanada gönlüne göre versin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 ----------

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim benim, tekrardan hayırlı olsun topcase li motor keyfine başladın artık, pazar alışverişine bile motorunla gidersin

sağolasın kerdeşim benim, bizim motorcular vefasız ne arayan var ne soran, motoruda sattık ya daha hiç pas vermezler

belki inanmazsın ama dün karataşa elimde oltalarım, sırtımda çantam, yemlerim elimde poşette dolmuşa binip balığa gittim hemde tek başıma, av yerine kadar 20 dk civarıda yürüyerek hemde gecede uykum gelince kömürümü yaktım yanına yıldız yorgan altında mis gibi uyku çektim tavsiye ederim
    yada senin gibi değerli bir arkadaşım motorunu verirse bir dahaki sefere dolmuş eziyeti çekmeden rahat gider gelirim, nede olsa topcasede var, tam balıkçı motoru almışsın

Yaw gürselim, hala akıllanmadınmı motorunu elinden aldıkki biraz evinde otur diye ama nafile hala dolmuşla balağı gidiyon allah evdekilere sabır versin Bu durumda sana motor yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar.
    artık havalar düzeldi,yarın akşam ademin oradayız haberiniz olsun.
    Bu da güzel haber peki değişiklik yapıldımı aksi taktirde ben gelmem
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu da güzel haber peki değişiklik yapıldımı aksi taktirde ben gelmem
    ayarlamaya çalışacağım.bilgilendiririm.

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kayda değer seviyede çim teması yaşadım bugün, İso da şahit oldu duruma, herkeşe tavsiye derim. Biraz bacak arısı var. Kafanız bozukken ve alkolüyken motora binmemenizi tavsiye ederim. Sağlam bi esmer vardı komple motorla ayağına kapanmış olduk, çimli zeminde artçı da varsa kafa da iyise aman ha

Zeka küpü Sencer abinin yamuk öndüzenli motoru belki düzelmiştir çime kapanınca kendime gelince test edicem herkese selam olsun
    kardeş onca asfalt taş toprak deneyiminden sonra en çok çim hoşuna gitmiş olmalı
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Motosikleti
    Kayda değer seviyede çim teması yaşadım bugün, İso da şahit oldu duruma, herkeşe tavsiye derim. Biraz bacak arısı var. Kafanız bozukken ve alkolüyken motora binmemenizi tavsiye ederim. Sağlam bi esmer vardı komple motorla ayağına kapanmış olduk, çimli zeminde artçı da varsa kafa da iyise aman ha

Zeka küpü Sencer abinin yamuk öndüzenli motoru belki düzelmiştir çime kapanınca kendime gelince test edicem herkese selam olsun
    geçmiş olsun alpciğim.

Motosikleti
    2010 CBF1000F

Geçmiş olsun alp, ama öyle güzel anlatmışsınki insanın gülesi geliyor umarım ciddi bir şeyin yoktur
    Bu arada umarım motorunda düzelmiştir...
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    İyi dilekleriniz için gönülden teşekkür ederim. Öyle tatlı düştüm ki Allah herkese böyle düşmek nasib etsin. Ahmet Abinin dediği gibi asfalta göre o kadar yumuşak ki. Hafif bacağım kolum falan ağrıdı tabi ama mühim bişiy değil zaten çok yavaş düştüm. Çimde arkayı kaydırırken, karanlıkta önümdeki tümseği farkedememişim, hop diye zıpladım, arkamda da bi eleman vardı. O da zıpladı ama biraz yan indi , o yan inince bende düşük hızda dengeleyemedim, kafa da iyi olunca, acaip de uykum geldiydi. Kaskı çimlere doğru uzatıverdim.

Sonra kalkarken baya güldük tabi, düşmenin böyle eğlenceli olabileceğini düşünmezdim. Enduroya mı geçsem ne yapsam bilemedim. Ufak tefek ağrıları da olmasa cidden çok eğlenceli. Motoru aldığımdan beri motosikletle böyle eğlenmemiştim. E tabi motor alışık sahibi alışık

Motosikleti
    Hayabusa
    Muzaffer Bey kardeşim yeni motorun çok güzel kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.ama sanki rase den vazgeçmişin gibi arkada bulunan çanta hız keser gibi güle güle kullan.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı Erkiva adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muzaffer Bey kardeşim yeni motorun çok güzel kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.ama sanki rase den vazgeçmişin gibi arkada bulunan çanta hız keser gibi güle güle kullan.
    Teşekkür ederim eray abi, birazda rahat motora binelim dedik Doğru söylüyon çanta hızımı kesiyor 225 km de çanta motoru sallamaya başlıyor ama çantasız 260 yapıyor şimdilik bu hız bana yetiyor

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)

ben gördüm
    ucuz atlattın geçmiş olsun...
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    arkadaşlar,adem'le konuştum,yarın akşam,ağaçların altına değil de,kaldırım tarafına koyacak masaları.bilgilerinize.

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Muzaffer abi Maşallah Motorun çok güzel. Darısı Bana abi, Bana :D

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    İyi dilekleriniz için gönülden teşekkür ederim. Öyle tatlı düştüm ki Allah herkese böyle düşmek nasib etsin. Ahmet Abinin dediği gibi asfalta göre o kadar yumuşak ki. Hafif bacağım kolum falan ağrıdı tabi ama mühim bişiy değil zaten çok yavaş düştüm. Çimde arkayı kaydırırken, karanlıkta önümdeki tümseği farkedememişim, hop diye zıpladım, arkamda da bi eleman vardı. O da zıpladı ama biraz yan indi , o yan inince bende düşük hızda dengeleyemedim, kafa da iyi olunca, acaip de uykum geldiydi. Kaskı çimlere doğru uzatıverdim.

Sonra kalkarken baya güldük tabi, düşmenin böyle eğlenceli olabileceğini düşünmezdim. Enduroya mı geçsem ne yapsam bilemedim. Ufak tefek ağrıları da olmasa cidden çok eğlenceli. Motoru aldığımdan beri motosikletle böyle eğlenmemiştim. E tabi motor alışık sahibi alışık
    Alp kardeşim,
    Endruya geçmeni tavsiye ederim. Ama daha iyi düşme becerisi kazanman için değil, daha esnek ve keyifli sürüşler için. Geçmiş olsun.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Sevgili Yusuf Abi, enduroları eskiden severdim. Artık değil. Cross ve supermotolarla hala arada ilgilenirim. Ama TA, AT, vb gibi çift silindir rahat makinelere henüz hazır değilim. Belki bir 10yıl sonra:D

Motosikleti
    Touring
    Sevgili Yusuf Abi, enduroları eskiden severdim. Artık değil. Cross ve supermotolarla hala arada ilgilenirim. Ama TA, AT, vb gibi çift silindir rahat makinelere henüz hazır değilim. Belki bir 10yıl sonra:D

usta tam sana göre elimde bir cross var.bende cross tan bıktım naked e geçecem hayırlısıyla.kırmızı renkli zongshen gy 200 2006 model,hiçbir borcu kazsı belası yok yan yattı çamura battı olayı yok bakımı zamanında yapılor güzel bir cross.benden hatırlatması ilgilenirsen eğerulaşmak istersen özelden mesaj atabilirsin... tüm adana mt ii geceler haa bu arada sevgili muzaffer abi ve demirgürsel abimede burdan slm larımı iletiyorum...sizin yeriniz bende ayrı.MT konusunda bana yardımcı olduğunuz ve bi ayrıca samimi ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim

Motosikleti
    günaydın dostlar.

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    gunaydın adana mt
    kara murat benim FUAT KOŞAK

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    merhaba arkadaşlar,
    Sağlık ve esenlikler.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı wertcvb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta tam sana göre elimde bir cross var.bende cross tan bıktım naked e geçecem hayırlısıyla.kırmızı renkli zongshen gy 200 2006 model,hiçbir borcu kazsı belası yok yan yattı çamura battı olayı yok bakımı zamanında yapılor güzel bir cross.benden hatırlatması ilgilenirsen eğerulaşmak istersen özelden mesaj atabilirsin... tüm adana mt ii geceler haa bu arada sevgili muzaffer abi ve demirgürsel abimede burdan slm larımı iletiyorum...sizin yeriniz bende ayrı.MT konusunda bana yardımcı olduğunuz ve bi ayrıca samimi ilginizden dolayı tekrar teşekkür ederim
    Teklif için teşekkürler. Cross alırsam Dağ-bayır bir yere taşınmış ve araba almış olurum. Aldığım kross da cr yz kx tipi birşey olur. Yada husa,husq,ktm...(ama ilerde) Motoru satıyorum. İlanı sahibindene koydum.

Aha bu da linki: http://www.sahibinden.com/2003model_...XQQdisplayitem

Sağında solunda ilgilenen olursa bana bir çıtlatırsan iyi olur.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muzaffer abi Maşallah Motorun çok güzel. Darısı Bana abi, Bana :D
    Teşekkür ederim, allah daha iyilerini sana nasip etsin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler