merhaba güzel insanlar ..havada gezi kokusu var emme bende devlet su işlerinin orada piknik yapacam yok ben uzaga gidemem diyenlere alternatif
merhaba güzel insanlar ..havada gezi kokusu var emme bende devlet su işlerinin orada piknik yapacam yok ben uzaga gidemem diyenlere alternatif
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Bugün havanın harika olmasını değerlendirip,Mersin Elvanlı'da alabalık keyfi ve ardından da Gözne yakınlarındaki Santa Iras şelalesine gittik.hava harika,yollar bol virajlı,lokmalar sağlam,dostluklar mükemmeldi.katılan tüm arkadaşlarımla,oldukça keyifli bir gün geçirdik.tüm arkadaşlarıma teşekkürler.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2000515
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Arkadaşlar yeni motorumun resmini ancak bugün çekebildim, merak edenler için bir kaç resim...
Nazar etme neolur çalış seninde olur... Darısı isteyenlere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Maşallah Maşallah güle güle kullan Allah kaza bela göstermesin
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
tekrar hayırlı,uğurlu olsun.güle güle,kazasız belasız kullanman dileklerimle.
Hayırlı olsun..
Kazasız belasız neşe içinde sağlıkla kullan iyişallah..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Herkese afiyet olsun bugün bolca mangal yandı anlaşılan. Herkese afiyet olsun. Gündüz biraz meşgul olduğum için aktivitelere katılamadım. Akşam eve gelince hırs yaptım, balkonda yaktım mangalı.
günaydın arkadaşlarv hayırlı işler hayırlı haftalar..
[B]hayatı tesbih yaptım bazen çekiyorum, bazen sallıyorum..[/B]
günaydın arkadaşlar.
hayırdır osman,saat 04.59,sabah namazına mı kalktın kardeş?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı işler güzel güneşli havalar olsun.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Hayırlı işler,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
[QUOTE=muzaffer1968;2000553]Arkadaşlar yeni motorumun resmini ancak bugün çekebildim, merak edenler için bir kaç resim...
Nazar etme neolur çalış seninde olur... Darısı isteyenlere
QUOTE]
tekrar hayırlı olsun abi safiye abla pek memnun olmuştur bu motora artık resim çekmeyede başlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
kazasız belasız günlerde güle güle kullan muzaffer abi.haa bu arada demirgürsel abime de selamlar olsun.sonra hep hemşerine slm yolluon die bozuluor bana,slm mı zıda gönderek te borçlu kalmıak.tüm adana mt ye slm lar olsun
Kayda değer seviyede çim teması yaşadım bugün, İso da şahit oldu duruma, herkeşe tavsiye derim. Biraz bacak arısı var. Kafanız bozukken ve alkolüyken motora binmemenizi tavsiye ederim. Sağlam bi esmer vardı komple motorla ayağına kapanmış olduk, çimli zeminde artçı da varsa kafa da iyise aman ha
Zeka küpü Sencer abinin yamuk öndüzenli motoru belki düzelmiştir çime kapanınca kendime gelince test edicem herkese selam olsun
kardeşim benim, tekrardan hayırlı olsun topcase li motor keyfine başladın artık, pazar alışverişine bile motorunla gidersin
sağolasın kerdeşim benim, bizim motorcular vefasız ne arayan var ne soran, motoruda sattık ya daha hiç pas vermezler
belki inanmazsın ama dün karataşa elimde oltalarım, sırtımda çantam, yemlerim elimde poşette dolmuşa binip balığa gittim hemde tek başıma, av yerine kadar 20 dk civarıda yürüyerek hemde gecede uykum gelince kömürümü yaktım yanına yıldız yorgan altında mis gibi uyku çektim tavsiye ederim
yada senin gibi değerli bir arkadaşım motorunu verirse bir dahaki sefere dolmuş eziyeti çekmeden rahat gider gelirim, nede olsa topcasede var, tam balıkçı motoru almışsın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gunaydın...........
muzaffer abi hayırlı ugurlu olsun.
kara murat benim FUAT KOŞAK
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)