tarihe bakılırsa çok erken haber verilmiş gibi geldi bana...peki murat abi bu festival kaç gün sürecek ve konaklama olayı nasıl olacak hatay-dörtyol dan katılım olacak ta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:25 ----------
bu arada adana mt hiç gezi yapmıyor yav.büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz gezi raporlarınızıbakın havalarda ısındı e hadi artık
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
selam bende adanada oturuyorum
70 model bi jawam var boyatmak ıstıyorum.
adana da bu işi profoyenelce yapabılen bir usta varmı acaba , isim adres bilen yazabılırmı ?
yardımcı olursanız çok sevınırım.
Özgür İşler
sevgi , çiçek , böcek ...:rendeer:
Adana MT ye selamlar.Demir ve Çelik Gürseller,İkinize de hayırlı olsun,Allah utandırmasın. Ben her zaman yanınızdayım.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
ben de,her iki gürsel kardeşimize hayırlı olsun diyorum.ALLAH kazasız,belasız kullandırsın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Allah herkesin gönlüne göre versin, bana nasip oldu sizlere de olsun uygun bir zamanda kuyruk doğrulacaktır
Gürsel kardeşlerimede hayırlı olsun dilemek isterim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------
yapacağız yapacağız, havalar biraz müsade ederse tabi, birde Bora kardeş PTT demeyi bırakırsa yapacaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------
Hangi tarihte hangi etkinliğin olduğunu yazarsan, günü birlik gelebilen arkadaşlar için mesela ben
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
Henüz doğru düzgün resim çektirmedim, ama çektirince hepiniz göreceksiniz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
muzaffer abi iki tekerin hayırlı olsun gürsel abilerime da dört teker hayırlı olsun kuyrukları düz olsun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
murat abi davet için teşekkür ederim
işim müsait olursa mutlaka katılımcı arkadaşlarımla oradayım deniz kenarı olunca kaçırmam
arkadaşım eski doğum evinin karşısına yılmaz dayıya gidersin, motoru parçalamayı o yapar, iyi bir kaportacıyada boya işini yaptırırsın zevkle binersin
sağol kirvem senden başka kimse hadi bundan sonra balığa seni ben götürürüm, yada verim motorumu git demiyor
ne var bi gsr600, yada bordo bi cbf1000, yada kötü bir hyosung veren olsada pazar sabahı balığa gitsem
abim sağoldaben neyi kazasız belasız kullanacağım bindiğim dolmuşçulara iletirim dileklerini
olum bizim bir tekerimiz bile kalmadı, hangi 4 teker
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 ----------
ne çok sevmiştim, kullandığım en rahat en sevdiğim motorumdu gitti.
şartlar mecbur etti, alan kardeşime hayırlı olsun,
düşünen arkadaşlara cbf 500 ü kesinlikle öneririm oturum rahat, artçı oturumu rahat, gücü, hızı yerinde, şehir içi hararet düşünmeyin bile, uzun yolda keyifle sürülecek, kesinlikle problemsiz bir motor.şartlar gerektirince sattım, alan arkadaşım gülegüle kullansın
sonrada elimde bir kask ve çanta tablasıyla kaldım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
üzülme be gürsel iyi yere gitti en azından allah snada yenisini en kısa zaman da nasıp etsin inşallah
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Kiwrem resimleri görünce çok duygulandım. Ne desem bilmiyorum, seni bir manğala götüreyim de kafan dağılsın,çekirdekte çitlerik.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Aynı, elinden şekeri alınmış çocuk gibi duruyon inşallah allah daha iyilerini nasip eder.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:57 ----------
Allah herkesin gönlüne göre versin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:58 ----------
Buraya böyle yazarsan, MT gelebilir anlamındadır gideceğiniz tam adresi ve saatini yazki gelmek isteyen gelsin...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ya gürselim adaşımın dediği bibi elinden elmalı şekerini çaldırmış çocuklara benzemişsin yavbu arada allah daha iyilerine nasip eder işşallah.satma sebebini bizler iyi biliyoruzzzkardeşim ne acelesi vardı (dört numaranın)biraz daha zaman geçseydi yaya herkes kısmeniyle gelir babişkosu daha şimdiden seni terbiye ediyor
kızı kolda fazerı yolda severim.
Günaydın Millet
Motosikletini alanada satanada hayırlı olsun
sevgili Adana mt,
mersin motosiklet kulübü olarak sizinle tanışıp kaynaşmak isteriz.
Bunun için bir etkinlik planlayalım.Adana'da yada Mersin'de yada başka bir yerde buluşalım ne dersiniz?
hayırlısı olsun mustafa, sağol
sağolasın kirvem, sen beni balığa götür
sağol muzafferim, hayırlısı olsun
hiç sorma abi az daha bekleyecektik ama mihrican sağolsun
sağolasın zafer
güzel olur murat abi, görüşmek üzere
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)