ben SUZİ'ye kıyabilirmiyim alpciğim.
sabahtan beri,şu saate kadar yıkandı,kurulandı,parlatıldı amcası.
yusufcuğum,aynen senin önerdiğin gibi,diğer arkadaşlarla da irtibata geçip,çok miktarda fax göndereceğiz bakalım.
ben SUZİ'ye kıyabilirmiyim alpciğim.
sabahtan beri,şu saate kadar yıkandı,kurulandı,parlatıldı amcası.
yusufcuğum,aynen senin önerdiğin gibi,diğer arkadaşlarla da irtibata geçip,çok miktarda fax göndereceğiz bakalım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
iyi geceler sevgili doslar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
yaşanmış fıkra gibi olaylar
biraz da gülelim...
İşte (!) aradığım kız bu!
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından:
‘Evde mi bıraktım acaba?’
İşte o an aradığım kız bu dedim.
Pişmanlık
Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; ‘Keşke korunsaydım’
Altıncı his
“6. His filmini izledin mi?” dedim.
“Hayır ama çok övdüler” dedi.
“Bende filmin CD’si var, istersen vereyim izle, ben de
çok beğendim” dedim.
“Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce” dedi.
Sustum. Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
Maalesef Kaybettik
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun ‘maalesef annenizi kaybettik demesiyle annelerinin öldüğünü öğrenemeyen(!) bunun yerine ‘ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!’ deyip doktoru bir güzel döven komşularım var duyurulur…
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki ‘DANGER’ yazısını görüp de ‘Allah’ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış’ diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
Kıbleye çevirin
Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota ‘Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım’ diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.
Efendi Çocuklar
Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek’i görünce, ‘Ben bunları çok severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor,terbiyeli çocuklar’ dedi.
İndirim
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
‘Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.’
Rütbeler
Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
‘Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı.’
Gelin Hanım
Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi:
‘Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.’
Malum Kadın
Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
- ‘Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam’ diye bir telsiz anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer ucundaki memura;
- ‘Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız’ diye fırça atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
- ‘Komiserim malum kadınlar or..pu degilmiş Tamam’
Tazelik
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıklara bakıp;
- ‘Bunlar taze mi?’ diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- ‘Yok abla, pil takıp oynatıyoruz’
Ayakkabı
Abimiz deri, yarım bot ve koyu kahverengi ayakkabıyı alıp kasaya yanaşıyor… Kasadaki bayan botları poşete koyarken, sayın Abimiz de soruyor;
- 43 lira değil mi?…
- Kız, “Ne münasebet” der gibi bakıyor ve “Bunlar orijinal deri…İndirimli fiyatı 180 lira…”
Abi’mizin bitiş cümleleri, kızcağızın kopuş anına denk geliyor;
-Olur mu hanımefendi, altında ‘Size 43′ yazıyor…
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
günaydın arkadaşlar.
İyi günler Adanalı abi Hayırlı cumalar dilerim.
Günaydın Adana Mt .Hayırlı Cumalar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Cengiz sen beni güldürdün... Allah da seni güldürsün... )
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Merhaba Arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun
Hafta sonu gezi programı yapanlara şimdiden keyifli sürüşler.
Cengiz kardeşim, şu gergin ortamımda güldürmeyi başardın, sağolasın.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Arkadaşlar ben geldim...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hoş geldin.
birkaç hafta önce muzaffer'le motosohbet ederken,ALLAH gönlüne göre versin demiştim.muzaffer kardeşimiz,yeni motoruna kavuştu.gönlünde,uzun bir süredir düşündüğü CBF1000 vardı.kardeşimizin hayali gerçek oldu.ALLAH kazadan beladan korusun,güle güle kullanmak nasip etsin.
yeni motorunun resimlerini görmek istiyoruz.
Hayırlı olsun Muzaffer,güle güle kullan.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
iyi geceler adana mt. bu haftasonu bir gezi planı falan varmı yada geziye gidecek olan şu günlerde canım biraz yol yapmak istiyorda
Uzun zamandır planladığımız şenliğimizi 11-12-13 Haziran 2010 Tarihlerinde Kapızlı eğitim tesislerinde yapıyoruz.
Şenliğimizde neler yok ki?...
Mavi bayraklı pırıl pırıl deniz ve Akdenizin en güzel kumsalı...
Bir tarafı göl diğer tarafı deniz olan kamp için çok müsait ormanlık alan.
Büyükşehir belediyesi halk oyunları ekibi (silifke yöresi,gaziantep yöresi ve aşuk-maşuk)
Dj
12 Haziran Cumartesi gecesi Rock grubu
kısa gezi proğramı (Uzuncaburç-Cennet cehennem-Kızkalesi)
Mersin Şehir turu (Atamızın anıtına çelenk sunumu ve istiklal marşımızın okunması)
Su sporları
Tekne turu (Taşucu'ndan başlayıp,Tisan Dana burnu ve el değmemiş koylarda günübirlik gezi)
Çeşitli aktiviteler(yavaş gitme yarışmaları,halat çekme yarışmaları.en iyi künefe yapma yarışması :lol: ,plaj voleybolu vs.vs.vs)
Detaylar hakkında dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz.Bende sık sık buraya yazacağım.Adana mt olarak sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız...
iletişim tel:542 6238007
Murat Sürücü
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)