Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #18881
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    allah sizden razı olsun.mevlanalığa soyunmuşsunuz bakıyorum.dürüst takılıyor ama ''ben şu'yum'' diyemeyecek kadar da KORKAK.üstelik bu yazıyı yazıp hemen offline olabilecek kadar da CESUR.
    şu andan itibaren sizi muhatap kabul etmeyip,yazdığınız hiçbir yazıya cevap bile vermeyeceğim.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #18882
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Haziran 2007
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay vay vay. Harika geziymiş gerçekten. 1000rrla hayabusa kopmuş. Gezesim geldi. Ama nereye gezicen. Adamlarda yollara bak, asfalta bak. Bizde böyle asfalt çok nadir. ama bizle ilgili başka meseleler de var bence...

    Madem konu gezmekten açıldı... Bizim grubun çoğunun aksine, ben varmak için değil yolda olmak için geziye çıkıyorum. O yolda bol viraj, düzgün asfalt yoksa pek keyif vermiyor bana. Varınca sucukta yesek, danada çevirsek, devede kessek, soğuk sandviçde yesek farketmiyor benim için. Bol virajlı, düzgün asfaltlı yollar tüm dünyada motosikletlilerin tercihidir. Adana çevresinde bu tip yerlerin tespiti ve gezilerin çoğunlukla bu güzergahlardan geçerek yapılması yönünde bir istek duyuyorum.

    Onun dışında şöyle birşey olabilir. Şiddetli yağmur, fırtına da yola çıkılır. Üstüne üstlük bozuk, çukurlu dar yollar tercih edilebilir. Mücadele olur, cebelleşme olur değişik bir hatıra olarak kalır. Cengiz ne dediğimi iyi bilir.

    Bora Abi gözlerini belertme, şekermisin eriyesin yağmurda. Senin motorun yedek anahtarını bi bulsam, delinin deliğinden çıkmayacağı havada motorunu kaçırıp en çamur yerleri gezecem. Sana bunları söylüyorum çünkü yağmurda çamurda gezmek inanılmaz eğlencelidir. Motorunun üstünde, tüm o korumalı kıyafetlerinle kendini güvende hissedersin. Yağmur damlaları vizörüne, montuna çarpar ama sen keyifli yoluna devam edersin. Kaplumbağa gibi hissederim ben hep böyle zamanlarda. Motora gelince motosikletlerimiz de şekerden değildir. Üzerlerine sıçrayan çamurdan, sudan onlara hiçbişey olmaz. Su çarptı diye elektronik aksamları bozulmaz. Zaten senin motorun komple kaplı değilmi şu şeffaf filmlerle. Madem mükemmel olmayan bi koşulda kullanmayacaksın niye kapladın motorunu?

    Adana Mt yi şu sezonun son yağmurlarında dışarı çıkmaya davet ediyorum. Birazda, güneşli hava değil yağmurlu hava kovalayalım diyorum. İlla toplu halde gezmeye gerek yok. Çıkıp bir denemekte fayda var sadece.

    Bir diğer seçenek şu şekilde olabilir... Grup halinde bir yerde toplanılır. Orda sağa mı gidilsin sola mı gidilsin yazı tura atılır. Sonra varılan diğer yol ayrımında yine yazı tura atılır. Bu yol ayrımlarının daha önce gidilmemiş bir güzergah olmasına özen gösterilir. Böylece zaman zaman çıkmaza girip öylece kalsakta en azından aynı yolları sürekli tepmekten ve geziye gitmek için geziye gitmekten kurtulmuş oluruz ve belki başka güzel yerler keşfederiz.

    Biraz fantastik oldu ama son zamanlarda felaket bir baygınlık ve bıkkınlık içinde olduğumuz gibi bir hisse kapıldım. Biraz macera, biraz değişiklik herkese iyi gelir kanaatindeyim. Farklı fikirleri olanlar varsa bence kendilerine saklamak yerine paylaşsalar daha verimli olur. Ne de olsa artık bi il temsilcimiz var derdimize derman.

    Bayramlığı açtım bi kere herşeyi söylemessem içim rahat etmez. Son zamanlarda grup içi fazlaca dargınlık ve alınganlık olduğunu ve insanların uzaklaştığını farkettim. Benim için aslında çok önemli değil. Çünkü bizler kanka olmak zorunda değiliz. Birinin bana bir yanlış yapması ya da beni önemsememesi çok umurumda olmaz açıkçası. Çünkü biz epi topu ortak hobiye sahip insanlarız. Bu kadar kalabalık bir grubun içinde gruplaşmalar olması son derece doğaldır. Saçmasapan manyak manyak zamanlarda ben şuraya gidiyorum ben buraya gidiyorum diye buraya yazdım. Bir allahın kulu çıkıp bende geleyim demedi. Çok normal çünkü ben planımı kendime göre yapmışım. Benzer şekilde, burada duyurulan gezi ve etkinlikler çoğu zaman bana uymadı. Bende uydurmaya çalışmadım. Uyabiliyorsam uydum uyamıyorsam uymadım. Kimseye ne alındım ne de cephe aldım, çünkü bu o kadar gereksiz olurdu ki... Benzer şekilde, geziyle ilgili vs kararlarda fikrimi söylediğimde pek önemsenmedi çoğu zaman. Halbuki yaşım az da olsa bu grubun en eskilerindenim. Büyüklerime uyarım ne var ya amaan çok da umurumda dedim geçtim.

    Sizlerin olayı meseleye çevirmenizin altındaki sebepse şu, bu işi çok ciddiye aldınız. Ne gerek var canım. Dediğim gibi bayramlık ağzımı açtığım için her konuya değineceğim. Mesela çarşamba akşamı buluşma yeri meselesi... Yahu arkadaş isteyen istediği yerde buluşur. Toplanılır konuşulur. Herkes aynı yerde olsun deniyorsa, bir yer belirlenir ama fikir alınır. Şu Adem'in yerimidir nedir. Fena baydı artık mesela. Aynı yer kalsın, arada alternatif, makul fiyatlı başka yerler eklensin. Ya da eklenmesin ne farkeder, önemli olan muhabbet. Ben oraya kimsenin karakaşı karagözüne ya da süper geyik muhabbetine gitmiyorum. Öyle birşey yapacak olsam arkadaşlarımı ararım gider bi pub a oturrum ya da başka bir yere. Yine gerçek örnek vericem. Kaktüsteki toplantıya gitmem. Niye? Parasından değil. Normalde de gidiyorum. Mesele kaktüsün ambiyansı. Orda oturup kimsenin motosiklet muhabbetti yapmayacağı açık. Ben motosiklet konuşmaya geliyorum arkadaş, kendime kanka aramıyorum. Ya da bi parçası olmaya çalıştığım ve tamamen katılma isteği duyduğum bir organizasyon yok ortada. Ben motosiklet ilanlarına, elimdeki eski motosiklet dergilerine, videolara, yazılara bakıyorum. Motosiklet üstüne konuşmak istiyorum, şişiyorum yani. Toplantılara da o sebeple geliyorum. Ha sevmediğin insanların olduğu bir yere gitmessin tabiki. İnanın tüm içtenliğimle söylüyorum Adana Mt'deki her bir bireyi seviyorum. Bence hepiniz harika insanlarsınız ve sizle beraber olmak bana ayrıca mutluluk veriyor.

    Neyse aceleyle yazıyorum okula çıkıcam. Dilim sürçtüyse affola(Farncis ford coppola diyesim geldi). Çok dağınık bir yazı oldu ama zahmet edip okuyanların ana fikri alacağını sanıyorum. Gelmek istediğim nokta ise şuydu:

    Herkes, herkese hata yapabilir. Herkes alınabilir. Hak-haksızlık mühim değil. Ama çocuk gibi küstüm ben gidiyorum olmaz. Sen gidemessin arkadaşım, abim, kardeşim. Kimseyi de geremessin. Ha çok yanlışı olan biridir, fena alışkanlıkları, grubu tehlikeye atan sürüşü vardır o zaman zaten o kişi kendini bilir kendi gider.Senelerdir burda takılıyorum. Öyle herkes girip çıkıp beni gerip gidemez. Gidilecekse sessiz gidilir. Geçmişte örneğini çok gördük. Gidilse de kopulmaz görüşülür geziler vs anlatılır. Pentagon mu motosiklet grubu mu karıştı ortalık. Ahanda buraya yazıyorum; gereksiz şakalar bittt, insaların alınabileceği sözler(şakadan da olsa) bittt, yok o gün gezilmez yok oraya gidilmez yok hava kötü çıkılmaz gibi kesin cümleler bittt, gerginlik yaratan atışmalar bittttt(şiddetle bitttttt). Bu kadar görgülü ve hoşgörülü insan, ortak bir hobiyi beraberce paylaşamıyorsa paylaşmasın. Adana MT'yi benzin döker yakarım.(litresi 3.8 oldu kıyarım paraya). Mt'yi yakarım derken, kimseyi değil, server ı bulur onu yakarım.

    Arkadaşlar, abiler, kardeşler. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Mantıklı olalım birbirimizi germeyelim. Kendisi buraya yazı yazdı diye söylüyorum. Hüseyin Abim gittim diyor. Üstüne ne yazılıyor ne çiliyor. Herkes kendi arasında bidi bidi konuşuyor. Çoğu kişinin sevdiği bir insan olduğunu biliyorum. Olayları da dinledim öğrendim. Ben hangi tarafta olursam olayım kaskımın vözörüne yapışan bir sineği, ıslak mendille silip atar gibi tertemiz edeceğim basit ve umursanmayacak bir olay yüzünden hem kendilerini hem bu kadar insanı germeyi anlayamıyorum ve kimse de bana anlatamaz. Bu olayı da tatlı matlı paklamaz. Anca ekler mekler gibi bişiler paklar. Ben olmadan yerseniz küsmek suretiyle Mt'yi terkeyler, evime kapanıp size lanet ederim. Yüzük parmağımla, serçe parmağımı üst üste atar küs yaparım.

    Dediğim gibi önemsenecek şeyi önemsemiyor, önemsenmeyecek şeyi önemsiyorsunuz bence.

    Toplama herkese ceza kesesim geldi ama Bora Abiye en çok yazasım var.

    Artık kendi lastiğinimi kullanır, biyerden çıkma bi lastik bulur onu mu kullanır bilmem ama. Ben Bora Abinin lastik yakmasını istiyorum. Hatta bunun için kampanya başlatıyorum. Yakmassa da ne yazı yazıyorum, ne geziye geliyorum ne toplantıya, hatta telefonları bile açmıcam. Zaten kimin umrundaydı?.

    İnanın baştan sonra sevgiyle yazdım. İsteyen alınmakta serbest ama alınırsanız çok üzülürüm çünkü bazı şeyleri espri yoluyla ve biraz sert bir dille anlatmaya çalıştım ki herkes bi silkinip kendine gelsin.

    Herkese sevgiler, saygılar keyifli sürüşler.ooh

    Not:(Dayak atmak isteyen ya da sövmek isteyen akşam üniye gelebilir, makine kahvesi ısmarlarım)
    olm neeetmişsin nan sen anlıyorum seni ve çoooooook uzun yazdıgından dolayı hepsini okuyamasamda aynı düşündügümüzü zaten biliyorsun

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:51 ----------

    Alıntı MMM2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet, Gnusher nickli arkadaş bazı konulara doğru deyinmiş. Ama asıl benim söylemek istediğim ise çok farklı; Aranızda her çarşamba görüştüğünüz kiminizin sevdiği kiminizin sohbet ettiği Ümit kardeşinizin babası vefat etmişti. (Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun) Sonra bir bakıyoruz ertesi gün gezi programları yapılıyor. Bu mu sizin dostluğunuz bumu ekip ruhunuz bumu o muhteşem toplantılarınız. Yani hepsi iyi gün halleriymiş yani. daha söyleneck çok şey var ama sizleri kırmak istemiyorum. Tabiki ben tutupta evde yas tutun demiyorum ama birazcık olsun arkadaşınıza saygı lütfen. Aynı şey sizin başınıza gelse ve arkadaş, eş, dost bildiğiniz arkadaşlarınız bunu yapsa moraliniz bozulmazmı, üzülmezmisiniz.
    siz tamamen içimizde olmadıgımız için forumdan takip etiklerinizle yorum yapmışsınız galiba...ve ekip ruhumuzun nasıl olması gerektigi ve arkadaşlıklarımızın dostluklarımızın nasıl oldugu konusunda yorum yapmaya hakkınız oldugunu sanmıyorum... keşke ilk mesajınız, ilk mesaj gibi olsaydı...

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 ----------

    Alıntı MMM2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır kesinlikle yanlış bir giriş yapmış ve yorumlamış deyilim. Aksine bugüne boşuna beklediğime inanıyorum. "arkadaşlarımız hakkında sahip olduğunuz sınırlı bilgi ile,burada kimseyi suçlayıp,itham edemezsiniz" sözüne gelince merak etmeyin ben sizleri çok iyi tanıyan birisiyim sadece boş şeyler yazacağıma herkesin düşünüp te söyliyemediği şeyleri yazdım o kadar.
    kimlerin ne düşündügünü biliyorsunuz madem şimdi ben ne düşünüyorum acaba sizin hakkınızda

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:00 ----------

    Alıntı MMM2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar kim olduğum, ne olduğum hiç önemli deyil. Biliyorum şu andan itibaren bana karşı yazacaklarınız acımasızca olacaktır ama hiç önemli deyil. Ben siz kendinize gelesiniz, sözlerimle aynada kendinizi göresiniz istedim. Zaranın neresinden dönerseniz kardır. Yoksa bu gidişle bu kafayla devam ederseniz ne Adana MT kalır nede sizlerden bir iz...
    giden gider kalan saglar bizimdir ve zaten aşagı yukarı aynı ortak zevkleri paylaşan arkadaşlar mt olsa da olmasa da birlikte zaten... hiç birşey olmasa dahi bastıgımız yerlerde ayak izlerimiz kalır elbet birileri de bu izleri takip eder siz rahat olun bence ve bunları size yüklenmek veya acımasızca tavır almak için degil sadece sizin göremeyip de benim gördüklerimi sizinle paylaşmak adına yazıyorum ve bora abime katılıyorum.....
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

  3. #18883
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mayıs 2007
    Şehir
    Güneşin doğduğu yer ( Adana )
    Motosikleti
    R1_8
    Bi gaibten gelen yüce ses eksikti,benim adım soyadım şu diyebilecek kadar özgüveni olmayıp,tüm gruba nutuk atmak ne olaki...

    İki destekçi bulsan,halifeliğinide ilan edersin,az biraz delikanlı olun ya,kim olduğunu yazsaydın,insanların seninle ilgili düşünceleri,çok daha iyi olabilirdi...

    Fakat..Şu an..?

    Mazallahh....:D

    Alp yazdığın yazının altına tereddütsüz imzamı atarım...

    Ha konu açılmışşken,bende gurubun sonunu hayırlı görmyenlerdenim....
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

  4. #18884
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
    adanalı, teror, efendy_iso+, yunus_34+, zion1+, demirgursel+

    4 MİSAFİR,NE İLGİNÇ DEĞİL Mİ? birileri ortalığı karıştırıp,kenardan izliyor.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

    evet son skoru veriyoruuuum.

    Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
    adanalı, osmaniyeli, efendy_iso+, Barbudos+, yunus_34+, zion1+, demirgursel+
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

  5. #18885
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2007
    Şehir
    adana
    Alıntı adanalı01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alekümselam......
    tekrar selam
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay vay vay. Harika geziymiş gerçekten. 1000rrla hayabusa kopmuş. Gezesim geldi. Ama nereye gezicen. Adamlarda yollara bak, asfalta bak. Bizde böyle asfalt çok nadir. ama bizle ilgili başka meseleler de var bence...

    Madem konu gezmekten açıldı... Bizim grubun çoğunun aksine, ben varmak için değil yolda olmak için geziye çıkıyorum. O yolda bol viraj, düzgün asfalt yoksa pek keyif vermiyor bana. Varınca sucukta yesek, danada çevirsek, devede kessek, soğuk sandviçde yesek farketmiyor benim için. Bol virajlı, düzgün asfaltlı yollar tüm dünyada motosikletlilerin tercihidir. Adana çevresinde bu tip yerlerin tespiti ve gezilerin çoğunlukla bu güzergahlardan geçerek yapılması yönünde bir istek duyuyorum.

    Onun dışında şöyle birşey olabilir. Şiddetli yağmur, fırtına da yola çıkılır. Üstüne üstlük bozuk, çukurlu dar yollar tercih edilebilir. Mücadele olur, cebelleşme olur değişik bir hatıra olarak kalır. Cengiz ne dediğimi iyi bilir.

    Bora Abi gözlerini belertme, şekermisin eriyesin yağmurda. Senin motorun yedek anahtarını bi bulsam, delinin deliğinden çıkmayacağı havada motorunu kaçırıp en çamur yerleri gezecem. Sana bunları söylüyorum çünkü yağmurda çamurda gezmek inanılmaz eğlencelidir. Motorunun üstünde, tüm o korumalı kıyafetlerinle kendini güvende hissedersin. Yağmur damlaları vizörüne, montuna çarpar ama sen keyifli yoluna devam edersin. Kaplumbağa gibi hissederim ben hep böyle zamanlarda. Motora gelince motosikletlerimiz de şekerden değildir. Üzerlerine sıçrayan çamurdan, sudan onlara hiçbişey olmaz. Su çarptı diye elektronik aksamları bozulmaz. Zaten senin motorun komple kaplı değilmi şu şeffaf filmlerle. Madem mükemmel olmayan bi koşulda kullanmayacaksın niye kapladın motorunu?

    Adana Mt yi şu sezonun son yağmurlarında dışarı çıkmaya davet ediyorum. Birazda, güneşli hava değil yağmurlu hava kovalayalım diyorum. İlla toplu halde gezmeye gerek yok. Çıkıp bir denemekte fayda var sadece.

    Bir diğer seçenek şu şekilde olabilir... Grup halinde bir yerde toplanılır. Orda sağa mı gidilsin sola mı gidilsin yazı tura atılır. Sonra varılan diğer yol ayrımında yine yazı tura atılır. Bu yol ayrımlarının daha önce gidilmemiş bir güzergah olmasına özen gösterilir. Böylece zaman zaman çıkmaza girip öylece kalsakta en azından aynı yolları sürekli tepmekten ve geziye gitmek için geziye gitmekten kurtulmuş oluruz ve belki başka güzel yerler keşfederiz.

    Biraz fantastik oldu ama son zamanlarda felaket bir baygınlık ve bıkkınlık içinde olduğumuz gibi bir hisse kapıldım. Biraz macera, biraz değişiklik herkese iyi gelir kanaatindeyim. Farklı fikirleri olanlar varsa bence kendilerine saklamak yerine paylaşsalar daha verimli olur. Ne de olsa artık bi il temsilcimiz var derdimize derman.

    Bayramlığı açtım bi kere herşeyi söylemessem içim rahat etmez. Son zamanlarda grup içi fazlaca dargınlık ve alınganlık olduğunu ve insanların uzaklaştığını farkettim. Benim için aslında çok önemli değil. Çünkü bizler kanka olmak zorunda değiliz. Birinin bana bir yanlış yapması ya da beni önemsememesi çok umurumda olmaz açıkçası. Çünkü biz epi topu ortak hobiye sahip insanlarız. Bu kadar kalabalık bir grubun içinde gruplaşmalar olması son derece doğaldır. Saçmasapan manyak manyak zamanlarda ben şuraya gidiyorum ben buraya gidiyorum diye buraya yazdım. Bir allahın kulu çıkıp bende geleyim demedi. Çok normal çünkü ben planımı kendime göre yapmışım. Benzer şekilde, burada duyurulan gezi ve etkinlikler çoğu zaman bana uymadı. Bende uydurmaya çalışmadım. Uyabiliyorsam uydum uyamıyorsam uymadım. Kimseye ne alındım ne de cephe aldım, çünkü bu o kadar gereksiz olurdu ki... Benzer şekilde, geziyle ilgili vs kararlarda fikrimi söylediğimde pek önemsenmedi çoğu zaman. Halbuki yaşım az da olsa bu grubun en eskilerindenim. Büyüklerime uyarım ne var ya amaan çok da umurumda dedim geçtim.

    Sizlerin olayı meseleye çevirmenizin altındaki sebepse şu, bu işi çok ciddiye aldınız. Ne gerek var canım. Dediğim gibi bayramlık ağzımı açtığım için her konuya değineceğim. Mesela çarşamba akşamı buluşma yeri meselesi... Yahu arkadaş isteyen istediği yerde buluşur. Toplanılır konuşulur. Herkes aynı yerde olsun deniyorsa, bir yer belirlenir ama fikir alınır. Şu Adem'in yerimidir nedir. Fena baydı artık mesela. Aynı yer kalsın, arada alternatif, makul fiyatlı başka yerler eklensin. Ya da eklenmesin ne farkeder, önemli olan muhabbet. Ben oraya kimsenin karakaşı karagözüne ya da süper geyik muhabbetine gitmiyorum. Öyle birşey yapacak olsam arkadaşlarımı ararım gider bi pub a oturrum ya da başka bir yere. Yine gerçek örnek vericem. Kaktüsteki toplantıya gitmem. Niye? Parasından değil. Normalde de gidiyorum. Mesele kaktüsün ambiyansı. Orda oturup kimsenin motosiklet muhabbetti yapmayacağı açık. Ben motosiklet konuşmaya geliyorum arkadaş, kendime kanka aramıyorum. Ya da bi parçası olmaya çalıştığım ve tamamen katılma isteği duyduğum bir organizasyon yok ortada. Ben motosiklet ilanlarına, elimdeki eski motosiklet dergilerine, videolara, yazılara bakıyorum. Motosiklet üstüne konuşmak istiyorum, şişiyorum yani. Toplantılara da o sebeple geliyorum. Ha sevmediğin insanların olduğu bir yere gitmessin tabiki. İnanın tüm içtenliğimle söylüyorum Adana Mt'deki her bir bireyi seviyorum. Bence hepiniz harika insanlarsınız ve sizle beraber olmak bana ayrıca mutluluk veriyor.

    Neyse aceleyle yazıyorum okula çıkıcam. Dilim sürçtüyse affola(Farncis ford coppola diyesim geldi). Çok dağınık bir yazı oldu ama zahmet edip okuyanların ana fikri alacağını sanıyorum. Gelmek istediğim nokta ise şuydu:

    Herkes, herkese hata yapabilir. Herkes alınabilir. Hak-haksızlık mühim değil. Ama çocuk gibi küstüm ben gidiyorum olmaz. Sen gidemessin arkadaşım, abim, kardeşim. Kimseyi de geremessin. Ha çok yanlışı olan biridir, fena alışkanlıkları, grubu tehlikeye atan sürüşü vardır o zaman zaten o kişi kendini bilir kendi gider.Senelerdir burda takılıyorum. Öyle herkes girip çıkıp beni gerip gidemez. Gidilecekse sessiz gidilir. Geçmişte örneğini çok gördük. Gidilse de kopulmaz görüşülür geziler vs anlatılır. Pentagon mu motosiklet grubu mu karıştı ortalık. Ahanda buraya yazıyorum; gereksiz şakalar bittt, insaların alınabileceği sözler(şakadan da olsa) bittt, yok o gün gezilmez yok oraya gidilmez yok hava kötü çıkılmaz gibi kesin cümleler bittt, gerginlik yaratan atışmalar bittttt(şiddetle bitttttt). Bu kadar görgülü ve hoşgörülü insan, ortak bir hobiyi beraberce paylaşamıyorsa paylaşmasın. Adana MT'yi benzin döker yakarım.(litresi 3.8 oldu kıyarım paraya). Mt'yi yakarım derken, kimseyi değil, server ı bulur onu yakarım.

    Arkadaşlar, abiler, kardeşler. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Mantıklı olalım birbirimizi germeyelim. Kendisi buraya yazı yazdı diye söylüyorum. Hüseyin Abim gittim diyor. Üstüne ne yazılıyor ne çiliyor. Herkes kendi arasında bidi bidi konuşuyor. Çoğu kişinin sevdiği bir insan olduğunu biliyorum. Olayları da dinledim öğrendim. Ben hangi tarafta olursam olayım kaskımın vözörüne yapışan bir sineği, ıslak mendille silip atar gibi tertemiz edeceğim basit ve umursanmayacak bir olay yüzünden hem kendilerini hem bu kadar insanı germeyi anlayamıyorum ve kimse de bana anlatamaz. Bu olayı da tatlı matlı paklamaz. Anca ekler mekler gibi bişiler paklar. Ben olmadan yerseniz küsmek suretiyle Mt'yi terkeyler, evime kapanıp size lanet ederim. Yüzük parmağımla, serçe parmağımı üst üste atar küs yaparım.

    Dediğim gibi önemsenecek şeyi önemsemiyor, önemsenmeyecek şeyi önemsiyorsunuz bence.

    Toplama herkese ceza kesesim geldi ama Bora Abiye en çok yazasım var.

    Artık kendi lastiğinimi kullanır, biyerden çıkma bi lastik bulur onu mu kullanır bilmem ama. Ben Bora Abinin lastik yakmasını istiyorum. Hatta bunun için kampanya başlatıyorum. Yakmassa da ne yazı yazıyorum, ne geziye geliyorum ne toplantıya, hatta telefonları bile açmıcam. Zaten kimin umrundaydı?.

    İnanın baştan sonra sevgiyle yazdım. İsteyen alınmakta serbest ama alınırsanız çok üzülürüm çünkü bazı şeyleri espri yoluyla ve biraz sert bir dille anlatmaya çalıştım ki herkes bi silkinip kendine gelsin.

    Herkese sevgiler, saygılar keyifli sürüşler.ooh

    Not:(Dayak atmak isteyen ya da sövmek isteyen akşam üniye gelebilir, makine kahvesi ısmarlarım)
    alpciğim seni aradada olsa sitede görmek güzel bak böyle bahaneler olmasa girmeyecektin yazmayacaktın allah bilir
    alınganlık konusunda haklısın, daha bir çoğunda olduğun gibi.
    evet öncelikle dostluğumuzu bozmamalıyız ve birbirimize sevgimizi saygımızı yitirmemek için küçük hataları görmemeyi öğrenmeliyiz.
    her toplulukta mutlaka anlaşamayan bireyler olur, bu kaçınılmazdır.mesela bende adaşımı hiç sevmem ama yinede diğer değerli arkadaşlarımın hatırına o şahsa katlanıyorum
    fazla deyinmek istemiyorum yüzyüze oturup konuşulduğunda daha verimli sonuçlar çıkacağına inanıyorum.gerçekten imrenilen bir dostluğumuz ve ortamımız var, lütfen kıymetini bilelim

    Alıntı kemik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar haftasonuna bir gezi ayarlayın da gidelim hazır havalarda güzelleşmeye başlamışken süper olur.
    arkadaşım hoşgelmişsin önce seni tanısak daha güzel olmazmı

    Alıntı airman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli Adana MT üyeleri.
    7 Mart 2010 Pazar günü Kadirlide düzenlemiş olduğumuz etkinliğe,Şanlıurfa,Nizip,Gaziantep,Kahramanmaraş, Osmaniye,Hatay,İskenderun,Ceyhan,Adana,Kozan,Tarsu s,İçel'de bulunan kardeş Motosiklet Klüpleri,zor hava ve yol şartlarına rağmen iştirak etmişler,şenlikte bizleri yalnız bırakmamışlardır. Bu etkinlikte emeği geçen,iştirak eden,katılamayıp gönlü bizlerle olan,Kadirlide teker izi bırakan tüm arkadaşlarıma şahsım ve klübüm adına teşekkürler ediyorum.


    _________________
    Ahmet sami ANTEBOĞLU
    KAMOK
    Kadirli Motosiklet Klübü
    ahmet abi gönlümüz sizle

    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BUGÜN SABAH SAATLERİNDE,ELAZIĞ İLİMİZDE MEYDANA GELEN DEPREM FELAKETİNDE,HAYATLARINI KAYBEDEN 51 VATANDAŞIMIZA TANRIDAN RAHMET,KEDERLİ AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM.
    abi allah rahmet eylesin, şu an tv den seyradiyorum çok üzücü

    Alıntı MMM2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet, Gnusher nickli arkadaş bazı konulara doğru deyinmiş. Ama asıl benim söylemek istediğim ise çok farklı; Aranızda her çarşamba görüştüğünüz kiminizin sevdiği kiminizin sohbet ettiği Ümit kardeşinizin babası vefat etmişti. (Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun) Sonra bir bakıyoruz ertesi gün gezi programları yapılıyor. Bu mu sizin dostluğunuz bumu ekip ruhunuz bumu o muhteşem toplantılarınız. Yani hepsi iyi gün halleriymiş yani. daha söyleneck çok şey var ama sizleri kırmak istemiyorum. Tabiki ben tutupta evde yas tutun demiyorum ama birazcık olsun arkadaşınıza saygı lütfen. Aynı şey sizin başınıza gelse ve arkadaş, eş, dost bildiğiniz arkadaşlarınız bunu yapsa moraliniz bozulmazmı, üzülmezmisiniz.
    arkadaşım yanlış giriş yapmışsın fikirlerini zevkle dinleyip kendi adıma, hatam varsa düzeltmeyede çabalardım, ancak sen kendini tanıtmamışsın dahi.muhattap alınmak istiyorsan kendini tanıt daha sonra yorumlarını kendi adıma söylüyorum zevkle, dinlerim.kendin gizli kalarak kimseye yorum yapma çünkü böyle bir hakkın yoktanıtman ve tanışmak dileğimle

    Alıntı MMM2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biliyorum şu andan itibaren bana karşı yazacaklarınız acımasızca olacaktır ama hiç önemli deyil.
    hayır dostum acımasız neden yazalım, belki haklı yanların vardır, ama bu karşılıklı konuşarak ortaya çıkar

    bu arada unutmadan iyi akşamlar arkadaşlar
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

  6. #18886
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    evet arkadaşlar,MMM2 arkadaşımız,ayrıca CCAYLAKLI nickini de almış ve şuan itibarı ile sayın moderatörümüz teror'ün yardımıyla,uzaklaştırıldılar.bilgilerinize.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

  7. #18887
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Haziran 2007
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Ha konu açılmışşken,bende gurubun sonunu hayırlı görmyenlerdenim....
    olm sen gurubun başında degilsin ki sonu nu göresin

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

    bora abi bide kim oldugunu ögrenseydik yaw şu gizemli akıl hocamızın
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

  8. #18888
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2007
    Şehir
    adana
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ha konu açılmışşken,bende gurubun sonunu hayırlı görmyenlerdenim....
    delikanlı arkadaşım sen neden hayırlı görmüyorsun madem gurubun ortamına ve devamlılığına kafa yoranlardansın, artı yönde gelişmeler olması için sende birşeyler yap, zaman ayır, ilgilen, gerektiğinde söz hakkını kullan vs...

    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu Toplam 10 Üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
    adanalı, teror, efendy_iso+, yunus_34+, zion1+, demirgursel+

    4 MİSAFİR,NE İLGİNÇ DEĞİL Mİ? birileri ortalığı karıştırıp,kenardan izliyor.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------

    evet son skoru veriyoruuuum.

    Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
    adanalı, osmaniyeli, efendy_iso+, Barbudos+, yunus_34+, zion1+, demirgursel+
    abi izleyicilere helal olsun diyorum bir ortamı beğenmeyen bence muhattapta olmaz, fikirde beyan etmez yok sayar, kendi yoluna bakar
    yada gelir yanlış giden şeylar varsa düzeltmek için çaba sarfeder
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

  9. #18889
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Haziran 2007
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
    zion1, demirgursel+, osmaniyeli, adanalı+, Barbudos+, yunus_34, ethemhan, efendy_iso+


    katılımda artış mı oluyo ne bakın bir durum oldugunda nasıl toplanıyoruz bir araya

    bir de her okuyan yorumunu yazsamı acep diyorum
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

  10. #18890

    Üyelik
    10 Ağustos 2008
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 700 2009
    ortalık karışmış... bu arada muzaffer kardeşim hayırlı olsun... en kısa zamanda cbf 1000'ine kavuşmanı dilerim. büyük muzaffer yani muzaffer abim... hisler karşılıklı. özledim seni de abicim. atla gel ağırlayayım seni izmir'de.
    ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
    LUCRETIUS

  11. #18891
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2007
    Şehir
    adana
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar,MMM2 arkadaşımız,ayrıca CCAYLAKLI nickini de almış ve şuan itibarı ile sayın moderatörümüz teror'ün yardımıyla,uzaklaştırıldılar.bilgilerinize.
    üzücü durumlar, keşke arkadaşım güzelce muhattap olup, güzelce karşılansa, ve gurubun yanlış birşeyleri varsa söz hakkını kullanıp gördüğü yanlışları paylaşsa bizde kendimize bakıp, iyi yönde birşeyler olması için çabalasaydık

    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm sen gurubun başında degilsin ki sonu nu göresin

    cenkisim ne karışıyon adama, ayda yılda bir yazıyor içini döküp kaçıyor
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

  12. #18892
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Haziran 2007
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ortalık karışmış... bu arada muzaffer kardeşim hayırlı olsun... en kısa zamanda cbf 1000'ine kavuşmanı dilerim. büyük muzaffer yani muzaffer abim... hisler karşılıklı. özledim seni de abicim. atla gel ağırlayayım seni izmir'de.
    kınıyorum abi seni seni tek özleyen muzaffer abi mi biz gelsek agırlamayacan mı
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

  13. #18893
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2007
    Şehir
    adana
    Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ortalık karışmış... bu arada muzaffer kardeşim hayırlı olsun... en kısa zamanda cbf 1000'ine kavuşmanı dilerim. büyük muzaffer yani muzaffer abim... hisler karşılıklı. özledim seni de abicim. atla gel ağırlayayım seni izmir'de.
    gökhan hocam benim hoşgelmişsin
    izmir nasıl motorcularla tanıştınmı
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

  14. #18894
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Haziran 2007
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster




    cenkisim ne karışıyon adama, ayda yılda bir yazıyor içini döküp kaçıyor
    abi ben onun cigerini biliyorum ne içi sor söyleyim
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

  15. #18895
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seni tek özleyen muzaffer abi mi
    eveeet,hepimiz özledik seni kardeş.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

  16. #18896

    Üyelik
    10 Ağustos 2008
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 700 2009
    estafurullah cengiz... muzaffer abi yazmış diye cevapladım... herkesi özledim. hepiniz gelin buyurun...başım üstüne... gürsel adanadaki kadar olmasa da motora biniyorum. eğitime katılmıştım...orada tanıştığım arkadaşlar ile sürüyoruz.
    ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
    LUCRETIUS

  17. #18897
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ocak 2007
    Şehir
    adana
    Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gürsel adanadaki kadar olmasa da motora biniyorum. eğitime katılmıştım...orada tanıştığım arkadaşlar ile sürüyoruz.
    eminim oradada izmir mt de güzel ortam vardır, arada gezilerini okuyorum hocam, senide aralarında görebiliriz
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

  18. #18898
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Haziran 2007
    Şehir
    ADANA
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı Barbudos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    estafurullah cengiz... muzaffer abi yazmış diye cevapladım... herkesi özledim. hepiniz gelin buyurun...başım üstüne... gürsel adanadaki kadar olmasa da motora biniyorum. eğitime katılmıştım...orada tanıştığım arkadaşlar ile sürüyoruz.
    ey vallah abim izmirdeki arkadaşlar çok şanslı senin gibi birisi şimdi oralarda
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

  19. #18899
    ethemhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Kasım 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xxxx
    Alp kardeş cidden yüregine saglık ne yazmışsın neler döktürmüşsün öle ama iyi oldu iyi açılmışsındır biraz Ayrıca cokta güzel yazmışsın büyük bir kısmına katılıyorum

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------

    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
    zion1, demirgursel+, osmaniyeli, adanalı+, Barbudos+, yunus_34, ethemhan, efendy_iso+


    katılımda artış mı oluyo ne bakın bir durum oldugunda nasıl toplanıyoruz bir araya

    bir de her okuyan yorumunu yazsamı acep diyorum
    Anca okumayı bitirebildik abi yazcaz yoksa yorumumuzu

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    üzücü durumlar, keşke arkadaşım güzelce muhattap olup, güzelce karşılansa, ve gurubun yanlış birşeyleri varsa söz hakkını kullanıp gördüğü yanlışları paylaşsa bizde kendimize bakıp, iyi yönde birşeyler olması için çabalasaydık


    Abi Sende Cok Savundun Bu Arkadası Hayırdır Tanısıyormusunuz Siz

  20. #18900
    *HaYduT* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2009
    Şehir
    adana
    Motosikleti
    dül dül=)
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vay vay vay. Harika geziymiş gerçekten. 1000rrla hayabusa kopmuş. Gezesim geldi. Ama nereye gezicen. Adamlarda yollara bak, asfalta bak. Bizde böyle asfalt çok nadir. ama bizle ilgili başka meseleler de var bence...

    Madem konu gezmekten açıldı... Bizim grubun çoğunun aksine, ben varmak için değil yolda olmak için geziye çıkıyorum. O yolda bol viraj, düzgün asfalt yoksa pek keyif vermiyor bana. Varınca sucukta yesek, danada çevirsek, devede kessek, soğuk sandviçde yesek farketmiyor benim için. Bol virajlı, düzgün asfaltlı yollar tüm dünyada motosikletlilerin tercihidir. Adana çevresinde bu tip yerlerin tespiti ve gezilerin çoğunlukla bu güzergahlardan geçerek yapılması yönünde bir istek duyuyorum.

    Onun dışında şöyle birşey olabilir. Şiddetli yağmur, fırtına da yola çıkılır. Üstüne üstlük bozuk, çukurlu dar yollar tercih edilebilir. Mücadele olur, cebelleşme olur değişik bir hatıra olarak kalır. Cengiz ne dediğimi iyi bilir.

    Bora Abi gözlerini belertme, şekermisin eriyesin yağmurda. Senin motorun yedek anahtarını bi bulsam, delinin deliğinden çıkmayacağı havada motorunu kaçırıp en çamur yerleri gezecem. Sana bunları söylüyorum çünkü yağmurda çamurda gezmek inanılmaz eğlencelidir. Motorunun üstünde, tüm o korumalı kıyafetlerinle kendini güvende hissedersin. Yağmur damlaları vizörüne, montuna çarpar ama sen keyifli yoluna devam edersin. Kaplumbağa gibi hissederim ben hep böyle zamanlarda. Motora gelince motosikletlerimiz de şekerden değildir. Üzerlerine sıçrayan çamurdan, sudan onlara hiçbişey olmaz. Su çarptı diye elektronik aksamları bozulmaz. Zaten senin motorun komple kaplı değilmi şu şeffaf filmlerle. Madem mükemmel olmayan bi koşulda kullanmayacaksın niye kapladın motorunu?

    Adana Mt yi şu sezonun son yağmurlarında dışarı çıkmaya davet ediyorum. Birazda, güneşli hava değil yağmurlu hava kovalayalım diyorum. İlla toplu halde gezmeye gerek yok. Çıkıp bir denemekte fayda var sadece.

    Bir diğer seçenek şu şekilde olabilir... Grup halinde bir yerde toplanılır. Orda sağa mı gidilsin sola mı gidilsin yazı tura atılır. Sonra varılan diğer yol ayrımında yine yazı tura atılır. Bu yol ayrımlarının daha önce gidilmemiş bir güzergah olmasına özen gösterilir. Böylece zaman zaman çıkmaza girip öylece kalsakta en azından aynı yolları sürekli tepmekten ve geziye gitmek için geziye gitmekten kurtulmuş oluruz ve belki başka güzel yerler keşfederiz.

    Biraz fantastik oldu ama son zamanlarda felaket bir baygınlık ve bıkkınlık içinde olduğumuz gibi bir hisse kapıldım. Biraz macera, biraz değişiklik herkese iyi gelir kanaatindeyim. Farklı fikirleri olanlar varsa bence kendilerine saklamak yerine paylaşsalar daha verimli olur. Ne de olsa artık bi il temsilcimiz var derdimize derman.

    Bayramlığı açtım bi kere herşeyi söylemessem içim rahat etmez. Son zamanlarda grup içi fazlaca dargınlık ve alınganlık olduğunu ve insanların uzaklaştığını farkettim. Benim için aslında çok önemli değil. Çünkü bizler kanka olmak zorunda değiliz. Birinin bana bir yanlış yapması ya da beni önemsememesi çok umurumda olmaz açıkçası. Çünkü biz epi topu ortak hobiye sahip insanlarız. Bu kadar kalabalık bir grubun içinde gruplaşmalar olması son derece doğaldır. Saçmasapan manyak manyak zamanlarda ben şuraya gidiyorum ben buraya gidiyorum diye buraya yazdım. Bir allahın kulu çıkıp bende geleyim demedi. Çok normal çünkü ben planımı kendime göre yapmışım. Benzer şekilde, burada duyurulan gezi ve etkinlikler çoğu zaman bana uymadı. Bende uydurmaya çalışmadım. Uyabiliyorsam uydum uyamıyorsam uymadım. Kimseye ne alındım ne de cephe aldım, çünkü bu o kadar gereksiz olurdu ki... Benzer şekilde, geziyle ilgili vs kararlarda fikrimi söylediğimde pek önemsenmedi çoğu zaman. Halbuki yaşım az da olsa bu grubun en eskilerindenim. Büyüklerime uyarım ne var ya amaan çok da umurumda dedim geçtim.

    Sizlerin olayı meseleye çevirmenizin altındaki sebepse şu, bu işi çok ciddiye aldınız. Ne gerek var canım. Dediğim gibi bayramlık ağzımı açtığım için her konuya değineceğim. Mesela çarşamba akşamı buluşma yeri meselesi... Yahu arkadaş isteyen istediği yerde buluşur. Toplanılır konuşulur. Herkes aynı yerde olsun deniyorsa, bir yer belirlenir ama fikir alınır. Şu Adem'in yerimidir nedir. Fena baydı artık mesela. Aynı yer kalsın, arada alternatif, makul fiyatlı başka yerler eklensin. Ya da eklenmesin ne farkeder, önemli olan muhabbet. Ben oraya kimsenin karakaşı karagözüne ya da süper geyik muhabbetine gitmiyorum. Öyle birşey yapacak olsam arkadaşlarımı ararım gider bi pub a oturrum ya da başka bir yere. Yine gerçek örnek vericem. Kaktüsteki toplantıya gitmem. Niye? Parasından değil. Normalde de gidiyorum. Mesele kaktüsün ambiyansı. Orda oturup kimsenin motosiklet muhabbetti yapmayacağı açık. Ben motosiklet konuşmaya geliyorum arkadaş, kendime kanka aramıyorum. Ya da bi parçası olmaya çalıştığım ve tamamen katılma isteği duyduğum bir organizasyon yok ortada. Ben motosiklet ilanlarına, elimdeki eski motosiklet dergilerine, videolara, yazılara bakıyorum. Motosiklet üstüne konuşmak istiyorum, şişiyorum yani. Toplantılara da o sebeple geliyorum. Ha sevmediğin insanların olduğu bir yere gitmessin tabiki. İnanın tüm içtenliğimle söylüyorum Adana Mt'deki her bir bireyi seviyorum. Bence hepiniz harika insanlarsınız ve sizle beraber olmak bana ayrıca mutluluk veriyor.

    Neyse aceleyle yazıyorum okula çıkıcam. Dilim sürçtüyse affola(Farncis ford coppola diyesim geldi). Çok dağınık bir yazı oldu ama zahmet edip okuyanların ana fikri alacağını sanıyorum. Gelmek istediğim nokta ise şuydu:

    Herkes, herkese hata yapabilir. Herkes alınabilir. Hak-haksızlık mühim değil. Ama çocuk gibi küstüm ben gidiyorum olmaz. Sen gidemessin arkadaşım, abim, kardeşim. Kimseyi de geremessin. Ha çok yanlışı olan biridir, fena alışkanlıkları, grubu tehlikeye atan sürüşü vardır o zaman zaten o kişi kendini bilir kendi gider.Senelerdir burda takılıyorum. Öyle herkes girip çıkıp beni gerip gidemez. Gidilecekse sessiz gidilir. Geçmişte örneğini çok gördük. Gidilse de kopulmaz görüşülür geziler vs anlatılır. Pentagon mu motosiklet grubu mu karıştı ortalık. Ahanda buraya yazıyorum; gereksiz şakalar bittt, insaların alınabileceği sözler(şakadan da olsa) bittt, yok o gün gezilmez yok oraya gidilmez yok hava kötü çıkılmaz gibi kesin cümleler bittt, gerginlik yaratan atışmalar bittttt(şiddetle bitttttt). Bu kadar görgülü ve hoşgörülü insan, ortak bir hobiyi beraberce paylaşamıyorsa paylaşmasın. Adana MT'yi benzin döker yakarım.(litresi 3.8 oldu kıyarım paraya). Mt'yi yakarım derken, kimseyi değil, server ı bulur onu yakarım.

    Arkadaşlar, abiler, kardeşler. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Mantıklı olalım birbirimizi germeyelim. Kendisi buraya yazı yazdı diye söylüyorum. Hüseyin Abim gittim diyor. Üstüne ne yazılıyor ne çiliyor. Herkes kendi arasında bidi bidi konuşuyor. Çoğu kişinin sevdiği bir insan olduğunu biliyorum. Olayları da dinledim öğrendim. Ben hangi tarafta olursam olayım kaskımın vözörüne yapışan bir sineği, ıslak mendille silip atar gibi tertemiz edeceğim basit ve umursanmayacak bir olay yüzünden hem kendilerini hem bu kadar insanı germeyi anlayamıyorum ve kimse de bana anlatamaz. Bu olayı da tatlı matlı paklamaz. Anca ekler mekler gibi bişiler paklar. Ben olmadan yerseniz küsmek suretiyle Mt'yi terkeyler, evime kapanıp size lanet ederim. Yüzük parmağımla, serçe parmağımı üst üste atar küs yaparım.

    Dediğim gibi önemsenecek şeyi önemsemiyor, önemsenmeyecek şeyi önemsiyorsunuz bence.

    Toplama herkese ceza kesesim geldi ama Bora Abiye en çok yazasım var.

    Artık kendi lastiğinimi kullanır, biyerden çıkma bi lastik bulur onu mu kullanır bilmem ama. Ben Bora Abinin lastik yakmasını istiyorum. Hatta bunun için kampanya başlatıyorum. Yakmassa da ne yazı yazıyorum, ne geziye geliyorum ne toplantıya, hatta telefonları bile açmıcam. Zaten kimin umrundaydı?.

    İnanın baştan sonra sevgiyle yazdım. İsteyen alınmakta serbest ama alınırsanız çok üzülürüm çünkü bazı şeyleri espri yoluyla ve biraz sert bir dille anlatmaya çalıştım ki herkes bi silkinip kendine gelsin.

    Herkese sevgiler, saygılar keyifli sürüşler.ooh

    Not:(Dayak atmak isteyen ya da sövmek isteyen akşam üniye gelebilir, makine kahvesi ısmarlarım)
    +111111111111

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------

    Alıntı MMM2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet, Gnusher nickli arkadaş bazı konulara doğru deyinmiş. Ama asıl benim söylemek istediğim ise çok farklı; Aranızda her çarşamba görüştüğünüz kiminizin sevdiği kiminizin sohbet ettiği Ümit kardeşinizin babası vefat etmişti. (Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun) Sonra bir bakıyoruz ertesi gün gezi programları yapılıyor. Bu mu sizin dostluğunuz bumu ekip ruhunuz bumu o muhteşem toplantılarınız. Yani hepsi iyi gün halleriymiş yani. daha söyleneck çok şey var ama sizleri kırmak istemiyorum. Tabiki ben tutupta evde yas tutun demiyorum ama birazcık olsun arkadaşınıza saygı lütfen. Aynı şey sizin başınıza gelse ve arkadaş, eş, dost bildiğiniz arkadaşlarınız bunu yapsa moraliniz bozulmazmı, üzülmezmisiniz.
    SEN KİMSİN YA , ERKEK OL BİRAZ KİM OLDUĞUNU SÖYLE
    GECE GECE ÇILDIRMAK ELDE DEĞİLL


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler