başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin...
Ümit Abi Başınız Sağolsun,Allah Rahmet Eylesin..
günaydın dostlarım.
ümit arkadaşımızın babasının cenazesi,saat 9.30 da adli tıp tan alınıp,evine getirilecek,saat 10.00 da da evinden asri mezarlığa defnedilecektir.bilgilerinize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ümit kardeşim,
Başın sağolsun, Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlara sabır ve hayırlı uzun ömürler versin. Il dışında olduğum için katılamıyorum, özür dilerim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Başınız sağolsun.
Ümit tekrar başın sağolsun. Allah sabır versin.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Ümit Kardeş başınsağolsun, allah geride kalanlara sabır versin.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ümit başın sağolsun. Allah sabır versin.
Ümitim başın sağolsun,allah sabır versin
kara murat benim FUAT KOŞAK
ümit abi basın saolsun.Allah sabır versin
Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:
Başın sağolsun Ümit. Allah sabır versin.
“If you always put limit on everything you do, physical or anything else. It will spread into your work and into your life. There are no limits. There are only plateaus, and you must not stay there, you must go beyond them.”
Ümit kardeşim başın sağolsun. Babasını yıllar önce kaybetmiş biri olarak hissettiklerini anlayabiliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Siz ailesine de sabırlar versin.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Başın sağolsun. Allah Geride kalanlara sabır ve uzun ömür versin. Mekanı cennet olsun inşallah.
ümit kardeşim başın sağolsun. mekanı cennet olsun. allah geride kalanlara sabır versin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
ümit kardeş başın sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
ümitim başın sağolsun, daha dün gibi hatırlıyorum kahkahalarla güle oynaya muhabbet ettiğimizi
dün gece 11 civarında haberim oldu, sabahta 07 de evden çıktım işe, mesaide vardı yeni geldim daha cenazeye katılmayı çok isterdim, katılamadığım için özür dilerim
Allah sanada annenede sabırlar versin, mekanı cennet olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ümit kardeşim başın sagolsun,Allah (cc) kalanlara sabır versin...
Herkese selamlar.Ben işim gereği İstanbul'a yerleştim.Motosikletimi de sattım malesef :(( Bu sebeb ile toplantılara ugriyamıyorum,sizlerede söyliyemedim apar topar gittim sakın bizi unuttu diye düşünmeyin.İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına yolu geçen herkesi beklerim.Kendinize cok ama cok iyi bakın tekrar aynı yolda tekerlerimizin düz basması dilegi ile Hoscakalın...
Born To Be wild,Live to Ride...
Ümit kardeşim, başın sağolsun...
07/03/2010 tarihinde kadirliye giden var mı sizden? sanki hep doğu grubu katılım yapacakmış gibi algıladım da...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Yarınki geziye katılamıyorum,motorum hala tamirde gidenlere iyi eğlenceler
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)