günaydın ADANA MT.'nin güzide motorcuları.
ethemciğim fotolar çok güzel teşekkürler.fotolarda 1200 GS resimleri diğerlerinden fazla.yusufcuğum da yakışmış 1200 GS'le.gönlümüzde o var herhalde.ALLAH gerkesin gönlüne göre versin İNŞALLAH.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Selam arkadaşlar uzun zamandır aranıza katılamıyordum motorsuz kalmıştım ama tekrar döndüm kanuni 150 aldım şimdilik şehir içinde işe gidiş için ama tabiki Racing zevkini vermiyor. İlerde inşaallah tekrar alırız. Ama yakın gezilerde artık sizinleyim dostlarım
Bilgisayarların ve motorların harmanı...
Ellerine sağlık arkadaş, o kadar detaylı ve net ki gitmiş kadar oldum. Fuar söylendiği kadar kötü değilmiş galiba, bir çok marka ve modelin hepsi bir arada. İnsanlar "fuar" deyince ne anlıyorlarsa...?! Şahsen, gidemediğime üzüldüm, merak ettiğim tüm modelleri yakından incelemek fırsatı bir daha geçmez ele (seneye kadar yani). Şimdi yine gir internete, sitelerini tek tek dolaş...
oderint dum metuant
herkeşlere selamlar...fuardan gelen arkadaşlar hoş gelmişler...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Tesekkurler abi siz begendıysenız benım ıcın sorun yok..Gs konusuna gelincede benim gönlümde pek olmasada babamın gönlünde fazlasıyla var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 ----------
Rica ederim abi elimden geldigince çekmeye çalıştım..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:17 ----------
hoşbulduk çenkisss abi
Kara batak geldi Salem abilerim nasılsınız? Yaz yaklaşıyor Motor alma hevesim kabarıyor
Tercihlerim
1. Suzuki Gsr 600
2. Honda Cbf 600
Duyan , bilen, gören olursa görüşelim.
şuanda cengiz abinin evinden yayın yapıyoruz
özden
suat+yeğeni güngör
ahmetnr+murat
fuat
bora abi iltemsilcisimiz
bçenkis+kçekis
alp
yusuf abi+etemhan
iyi akşamlar
Herkese iyi geceler,gelende sağolsun gelmeyende muhabbet gırla gitti yine,yayınımız sona ermiştir.
Günaydın Adana Mt hayırlı günler hayırlı çalışmalar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
günaydın ADANA MT.
DUYURU
arkadaşlar,az önce aldığım habere göre,arkadaşımız ÜMİT'in babası,bu sabah,vefat etmiştir.bilgilerinize.
kendisine ve ailesine,buradan başsağlığı,kalanlara sabırlar diliyorum.
Ümitim başın sağolsun,allah sabır versin
başın sağolsun ümit kardeş
Ümit bey , başınız sağ olsun....Allah geride kalanlara sabır versin...
Doğaya Dönüş, ruha tılsımlı bir dokunuştur
www.returnnature.blogspot.com
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)