herkeşe iyi akşamlar olsun fuardan dönenler yediğiniz içtiğiniz sizin olsun hane nerde resimlerrrrrrrr
herkeşe iyi akşamlar olsun fuardan dönenler yediğiniz içtiğiniz sizin olsun hane nerde resimlerrrrrrrr
Bayanlara bakmaktan fotomu çekmişlerdir sence
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın arkadaşlar.. uzun bi aradan sonra tekrar ben (bu askerlik ne uzun şeymiş bitmedi gitti )
selam yunus hoşgeldin.
cümleten selam arkadaşlar, nasılsınız bakim )
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Merhaba arkadaşlar,
Adana' ya bu gün döndüm. Oğlumla beraber fuarda resimler çektik ama yüklemey fırsat bulamadık. Zaten benim öyle bir becerim yok. Ama bu akşam ethemhan yükler diye düşünüyorum. Fuar güzeldi, Cuma günü oldukça sakindi ama Cumartesi günü oldukça kalabalıktı ve katılımcı firma sayısıdı yeterli idi. Tüm markaların standı vardı. Gittiğime değdi diyorum kendi adıma.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
NERDE bu millet nerde bu devlet yav kardeşim ben siteye eskisi gibi girmiyorum diye kimse sitede görünmüyor bakıyorumdemekki atatsözleri doğruymuş(hoca osturursa cemaat ısçarmış)bu arada YUSUFUM elin boşmu geldin hani bana hediye ayıp oluyor haaaaaıçıkta bana birşey alsaydın yaa
kızı kolda fazerı yolda severim.
Selamlarrr Fuar Fotolarıyla Bırlikte Geldimmmm
http://www.facebook.com/album.php?ai...7&l=8fa7bad69e
Verdiğim Link'ten Elimdeki Tüm Fotolara Ulasabılırsınız..Fotoları Görmeniz İçin Üye Olmanız GEREKMEMEKTEDİR!!Tamamiyle Halka Açıktır..İyi Seyirler
Gercekten Güzel Bır Fuardı,
Evet Yanılmıyorsun Şaft Aktarma Mevcut Süper Tenerede
ahh ulen ahhh...bizede nasip olmazki böylesi bir ENDURO biz ancak resimlerine bakar dururuz bizede düşse düşse mööö gibi bakmak düşer...ama yinede BENİM İDOLÜM BMW R 1200 GS UNSTTOPABLE.aradabir rüyalarıma girmiyor deil
herkese iyi akşamlar yusuf ve ethem hoşgeldiniz safalar getirdiniz
malum yarın hava yağışlı burdan anons etmeme gerek yok sanırım,yarın bendesiniz o gaddar
Herkese merhabalar. Bugün Cengizle beraber benim motora biraz bakım yaptık. Oralarda dolaşırken Gürsel Abimlere de uğradık. Çaylarını içtik. Ondan önce de Mustafa Abimlerin ordan geçerken uğramıştım, Murat Abiyle biraz dolaşmıştık. Sırada daha çok "Abi" var. Çarşambalara denk getiremiyorum bende böyle yapayım bari.
Görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)