HAsan Abi dünkü katıldığım konvoyda en önde motorlu grup vardıı adamlar protestomu yapıyo artistlikmi anlamadımm lastik yakanlar ön kaldıranlar falan bu konuda küçük bi uyarı yaparsan sevinirimmm
HAsan Abi dünkü katıldığım konvoyda en önde motorlu grup vardıı adamlar protestomu yapıyo artistlikmi anlamadımm lastik yakanlar ön kaldıranlar falan bu konuda küçük bi uyarı yaparsan sevinirimmm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Arkadaşlar, makine Hasan efendi birazdan konu açacak ama ben dayanamayıp yazim istedim.
çarşamba akşam 20:00'da süleyman demireldeki motorcular önünde (kulüp, çukurova motor, motoshop, hobby park) motorlarımızla (olmadı araba veya yaya olarak) toplanıp şehir turu atacaz.
''biz de varız'' demek için
lütfen duyarlı olalım ve katılalım
şehitlerimiz için, aileleri için,
+ başka canlar yanmasın diye !!!
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
herkese merabalar,ben yeni üyeyim ve adanada yapcağnız organizasyonlara katılmak isterim,honda cbr 125 r repsol üm var en kısa zamanda resmleri eklerim...
İyiakşamlar arkadaşlar.
Öncelikle hepimizin başı sağolsun.
Bir aksilik olmazsa çarşamba günü aranızdayım.
tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürlerimi bir borç bilirim.hasancım,KORTEJDE BENDE VARIM.alp'in dediklerine katılıyorum.geliyorum burcucum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
insanlar bizim kadar duyarlı degil kanka yaw bende yürüyüşe katıldım insanlar tepki göstermeye degil eğlenmeye gelmiş gibilerdi erkekler kıslara falan bakıyolardı bu topluluk ne için sen ne yapıyosun abi ne duyarsız gerizekalı insanlar var yaw
herkese merhaba aranıza yeni katıldım sayet beni kabul ederseniz.bende adanalıyım uzun zamandır forma ulaşmak istiyordum kısmet bu zmanaymış gezilerinizi organizasyonlarınızı duydum.fırsatım oldukca sizlerle beraber olmak isterim.ne yapacagım hakkında bir bilgim yok şayet beni yönlendirirseniz sevinirim.
bak kanka yapmayın bunu burcuya sormak lasım diyip insanları korkutuyosunuz sınava tabii tutulacakmış hissi veriyosunuz adama
bi kere iso burcuyla bulusacaz sende gel dedi tereddüd de kaldım gitsem mi gitmesemmi sınav mı yapcak napcak die daha tanışmamıştım burcuyla
mertcanR1 sen korkma çok iyi bi kız burcu sınav falan yapmıo
Burcu öcüüü öcüüüü
öcü diyoz ama boş konuşmuyoozzz hanımefendinin imzasında şekile bakarsanız o şirinliğinin altında neler yatıyo görürsünüz güyaa gözünü kapatıyo şirin bi şekle giriyo ama zavallım balığı nasılda hunharca katlediyoo Burcu=Dikkat ateşle yaklaşmayınızzz
Bekir kardeş hoşgeldin Alp ben.Çarşamba günü geliyorsundur tahminimce.Senide bekliyorum mutlaka.Hem tanışma olur ufak çapta.Görüşmek üzere
Konuyu okuyanlara bak.Ben Ayşegül İso Cengiz.Bu tayfa bana bir yerden tanıdık geliyor.Sanki yakın zamanda yine böyle bir aradalarmış gibi.Ehiheiehe.Gankagiller çarşamba görüşürz
taam gelsin gelsin
ne sınavı yahu
böööööööööö
adana mt sahibi'yim
ben su ürünleri mühendisiyim, ondan imzamda balık kesiyorum ama bakamiom bile
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)