iyi akşamlar adana mt nin sevgili dosları.
çok güzel bir gezi olmuş ellerinize saglık arkadaşlar.
iyi akşamlar adana mt nin sevgili dosları.
çok güzel bir gezi olmuş ellerinize saglık arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
of sefam olsun gezin bakalım,resimler çok güzel çıkmış mustafa abim yine sanatını konuşturuyor,ben dedim BMW iyi makina diye şaka bi yana ev ahalinin ikiside rahatsız olunca bizede bakmak düşüyor,içim çızılıyor ama napim bi daha ki sefer işallah
saygı deger abilerim... kardeşlerim bendee geldim.aranıza bana yer varmı aranıza
günaydın arkadaşlar.
hoşgeldin nickdaşım (adanalı01).biraz kendinden bahset buradaki arkadaşlara.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hahahaahahaaaaayt....süpersin zafer....iyi yakalamışsın....
Arkadaşlar yarın akşamki toplantıyı saklı bahçede yapmayı planlıyoruz.....Saklı bahçe yazlık mekanımız Adem 'in yerinin hemen yan tarafındaki mekan ...burayı bize Haluk komutanım abim tavsiye etti....Cengiz abinin anne ve babasının rahatsıızlığı nedeni ile bundan sonraki toplantılarımızın dışarıda olmasının daha doğru olacağını düşünüyoruz....mekan konusunda bir ısrarımız yok ....çoğunluğun beğendiği bir yerde toplanmaya devam edelim diye düşünüyoruz....
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
adanalı, shark06+, celikgürsel+, yunus_34+
ne hikmetse şu 1 kişi misafir hiç eksilmiyor.BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR.
bak şimdi bende merak ettim
bende belli bir süre birşey yazmayınca otomatik olarak siteden çıkış yapıyor, sizdede oluyormu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:05 ----------
sende duruyon duruyon bunumu takip ediyon ne
arada bir şeyler yazki varlığını görelim sadece alt tarafda okuyanlar arasında olma
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------
kanki kendine ortakmı arıyon ben ne dedim, bana her yer uyar, yeterki hesaplı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:08 ----------
hoşgeldin kardeş, nik in güzelmiş
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Kanki neye ortakmı arıyorum anlamadım.....benim yazdıklarım hepimizin ortak düşüncesi değilmi....Nasrettin hocamı olduk yoksa????....
İyi akşamlar Abiler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hüseyinim ben yanlış anlattım galiba,annem de babam da iyi, ama ne olur ne olmaz diye ben evden uzaklaşmıyorum,şimdi yarın saklı bahçeye gitsem bişey olsa ordan eve gelmem yarım saat,ama yukarda olursam 30 saniye, o yüzden bir yere çıkamıyorum,yoksa ben her akşam babamın iğnesini yaptıktan sonra yukarı çıkıyorum küçük çenkis geliyor sağolsun oturuyoruz basan iso ile ferda geliyor sıkıntı yok,ha sen dersen ki ev muhabbetide beni sıkıyor daralıyorum saygı duyarım kimseyi zorla getiremem,her zaman söylüyorum kapım açık baş tacısınız gelende,aynı benim için gelmeyende,
az önce de borayla konuştuk bu mevzuyu herkes ailen rahatsız diye gelmek istemiyor olabilir dedi,onun için açıklama gereği hissettim,
bende yarın akşam cengizdeyim.
aksine cengizin aileside oğlum söyle onlar gelsinler demişler.ayrıca ev ortamını daha rahat ve samimi buluyorum,istediğimiz gibi konuşup gülüyoruz,etrafımızı rahatsız etmek gibi bir tereddütümüzde yok,sıcak ortam,yumuşak koltuklar,misafirperver bir ev sahibi,sınırsız çay.daha ne isteyeyim.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)