gün güzel bir gündü tüm dakika ve saniyeleri itina ile değerlendirilmiştir geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkürler
gün güzel bir gündü tüm dakika ve saniyeleri itina ile değerlendirilmiştir geziye katılan tüm arkadaşlara teşekkürler
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Selam arkadaşlar
Bu gün gezimiz çok güzel geçti...Katılan herkese teşekkür ederim....
resimleri ekleyinde bende teşekkür edeyim, olmaamı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Fotoları facebookta... tavuklar yenmiş, çaylar içilmiş, çekirdek çintilmiş...afiyet olsun
GEZİMİiiiiiiii NEZAMAN OLDU KİMSE HABER VERMİYOR ARTIKKKK.ayıptır yahuuuuuu şimdide gezi resimleri facebooktamı yayınlanıyor ben bukadar bencil bir gurup görmedim.fakat bunlar kimin başında çıkıyor ve planlanıyor çok iyi biliyorummm.en kısa zamanda icabına bakacağım.haberiniz olsun.bana KÜL YUTMAZ derlerrrrrrhaberiniz olsun
kızı kolda fazerı yolda severim.
Herkese hayırlı akşamlar olsun....
Arkadaşlar hakktatende resimleri nasıl göreceğiz, hayat zaten git gide zorlaşıyor bari siz yapmayın bunu
Hüseyin ciğerim fotoları yükleyerek birinci adımı geçtin...ikinci adım ise bunları 640x480 olarak yüklemek...bizede acı, indirdiğimiz her byte para yazıyor
Günaydın Adan Mt Hayırlı haftalar olsun
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
günaydın arkadaşlar.
günaydın uğur kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yagmurlu istanbuldan gunaydın...
kara murat benim FUAT KOŞAK
Günaydın dostlarım
Buyrun size resimlerimiz, doya doya bakın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ooooohhh ne güzel gezmişsiniz.havada güzeldi.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Çok güzel geçmiş görünüyor. güzel havayı değerlendilmesine sizlerin adına sevindim. Nice güzel geziler diliyorum.
Tüm dostlara hayırlı haftalar.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın Millet
Muzaffer telefonunun foto kalitesine hayranım
Yeğen ben direksiyon diye birşey hatırlamıyorum, motosiklette gidon olurdu eskiden
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)