Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Gunaydın Adana MT. Yarın Mersin MT olarak Korbogazında karda sucuk yapmaya gidilecek. Muhtemel katılım listesi.
1.Yurekce (Sencer) ve arkadaşı ile gelebilir. GSR600
2.Gezgin_33 (İbrahim) ve buyuk olasılıkla esi funda CBF150
3.Srknbdm. (Serkan) KLE500
4.Zeplin_33
5.İbocan33
Katılmak isteyen arkadaşlar asagıdaki numaralardan bizlere ulaşabilir.
0 505 598 39 13 Yerekce. (Birinci aranacak kişi. Seyehat halinde iken gorusebildigi için.)
0 546 411 44 80 Gezgin_33 İkinci aranacak kişi. Biraz uzun caldırın saga cekip cevap vermem uzun surebilir.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
iyi akşamlar
günaydın arkadaşlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın ciğerlerim...
Eeeee yarin ne yapıyorsunuz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Büyük ihtimalle 14 şubat sevgililer günü olduğu için çalışa bilirim. Eğer işten kaça bilirsem Motorlarımın hepsini sattığım için sonradan Arabamla ekibe katıla bilirim. Şimdiden hayırlı ylculuklar, iyi eğlenceler.
yarın bütün günümü sevgilime ayıracağım
önce yağını boşaltıp yerine yenisini dolduracağım
sonra lastiklerini parlatacağım
sora vs ,vs ....
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Selam herkese....
Arkadaşlar biz bir kaç motor yarın sabah Tarsus molada buluşacağız....gidilecek istikamet için kesin karar vermedik.... bir kaç seçenek var önümüzde...ya tekir tarafına gideceğiz pirzola için , ya at adağına tavuk yemeğe yada mersine balık yemeğe....yarın molada kara vereceğiz...gelmek isteyen arkadaşlar saat 10 dan önce molada olsunlar çünkü hareket tam 10 da olacak...
görüşmek üzere ....
bu arkadaslar kım olcakmıs huseyın bey
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
herkase hayırlı hafta sonları etli haftalar dileğiyle etiniz evinizde yiyin selamlar
[B]Gönlünüzün istediği yere dogru TAM GAZ.. :cat: [/B]
Akü işini bugün halletmeme rağmen yarın Mersin'e misafirliğe gidiyormuşuz
herkese merhaba,bugün hava çok güzel,değerlendiren arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)