Gunaydın Bora Abii Masallah Bayaaa Erkencisin Yavv
Gunaydın Bora Abii Masallah Bayaaa Erkencisin Yavv
Bora,Endurocu,Çelik,Demir,Muzaffer abilerim günaydın güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle.
Günaydın Adana Mt. Güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın korkut kardeş,teşekkürler.aynı dilekler de bizden sana olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın herkese,
korkutçum sanada günaydın
durmak yok yola devam
Günaydın Adana mt hayırlı günler osun
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
sağollasın korkut kardeş. iyi akşamlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:02 ----------
bugünkü gezimiz yine herzamanki gibi muhteşemdi. geziye katılan emeği geçen ve bizleri yayla evinde misafir eden yusuf abimize çok çok teşekkür ederim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkeşe iyi akşamlar,güzel bir günle başladık ön dişli sıyırınca herşeyi berbat etti neyseki tek parça eve kadar geldik,katılan herkese teşekkürler,ayrıca yusufa ve ethem kardeşime evini açtığı için ve konukseverliğinden dolayı teşekkür ederim
zaferim etkinliklere bakarsan görersin be ciğerim
eveeet arkadaşlar,bugünkü gezimiz gerçekten tadı damağımızda kalan bir gezi oldu.katılan tüm arkadaşlarıma ve özellikle bize evini açan yusuf kardeşimize ve oğlu ethemhana misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim.
evet yaşamaya çalışıyorum
bende özledim valla arkadaşlar. sigarasız bir ortam olsa katılacağımda. yoksa boğuluyorum yani.
olur abi görüşürüz bizde 27 sabahı orada olacağız. muhtemeln zeytinburnu öğretmenevinde yer ayarlayacağım.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
bora abi şimdiden haber vereyim bizde 8 kişi fuar dayız 27 si sabah ucağı ile gidiyoruz
haberleşelimde orada buluşalım beraber fuar da gezeriz kalabalıkla daha keyifli olur fuar
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Arkadaşlar,
Hayırlı haftalar, hafta sonu gezimiz bencede güzeldi. Ayrıca sizleri misafir etmek benim içinde bir keyifti. Memnuniyetinizden dolayı bende hoşnut oldum. Bahara tekrarlarız inşallah.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
ulem tükanı kapatayım bari havalar soğuk cereyan yapmasın
Günaydın Adana Mt hayırlı günler hayırlı işler.
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
günaydın arkadaşlar.
Günaydın arkadaşlar,
Hayırlı işler olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)