adanada 2 sene okudum sıcak olmasına rağmen düüüümdüz yolları var,tam motorcu memleketi,adanayı düşündükçe istanbuldan haz alamıyorum arkadaş yaaa,ama yine de güzel memleket valla,imkanım olsa bi daha giderim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iyi akşamlar arkadaşlar
demirgursel, azgurbuz+
zafer sen sağmısın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
aman ha muratım zaten sen titizsin.motora binerken kesinlikle bu tip şeylerler binmeden psikolojini bozar.kısa zamanda değiştir.yalnız mümkünse eski LASTİĞİNİ sakla belki bizlere lazım olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:22 ----------
kurdunu ben çıkarırım boracığım.yarin çay içmeye geldiğimde beni bekle mümkünse sabah evden çıkmadan duş alırsan çok memnun olurumyarin laflaşırız canimmmmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın arkadaşlar hayırlı hafta sonları..
[B]hayatı tesbih yaptım bazen çekiyorum, bazen sallıyorum..[/B]
günaydıııın ADANA MT.nin motora binme hasretiyle yanan motorcularııı.
hadi bakiiiim,yarın için rota önerileriiiii.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
merhaba arkadaşlar,
Yarın için önerim; Düz bir otabandan gidilmeyen bir yer olsun mümkünse, her yer uyar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:46 ----------
[B]kurdunu ben çıkarırım boracığım.yarin çay içmeye geldiğimde beni bekle mümkünse sabah evden çıkmadan duş alırsan çok memnun olurumyarin laflaşırız canimmmmmm[/QUOTE][/B]
Muzaffer abim dargınmısın bilmem ama hiç haberleşemiyoruz.
Bende her ne kadar çıkartılacak kurt olmasada kahveye bende beklerim. 13:30' a kadar işyerindeyim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Dağılcak tarafı olabilirmi. ?
Kar görelim diye bir plan yoksa tabii.
dağılcak olabilir,susanoğlu sahilinde mersinli motorcularında zaman zaman takıldığı bir yer var.orası olabilir.belen de sac kavurma olabilir.
Belen yerine şahin tepesinede olabilir.
Uzak demezseniz 135 Km. Bahçe - Düziçine gidebiliriz. (Benim yaylaya)
bence uyar.arkadaşlara da haber vermek lazım.
selam gezginler, yarın gezim derken ıslanmayasınız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:30 ----------
demirgursel, Yusuf Ziya, yunus_34, adanalı+, ahmetnr+, fazerr+
herkes birbirini bekliyor herhalde
atlayın motorlarınıza gülekte pirzola yiyin, üstüne eski yoldan pozantıda tatlınızı yiyin sıcak sıcak, virajların keyfinide yapın gelin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Bora abim,
haber vermek adına benim yapmam gereken bir şey varsa söyle;
Yoksa sen alternatiflere ekleyerek yaz, nere karar verilirse bana uyar demiştim.
Bahçe olursa amelelik iş vardı gelenlerin faydası olur.
Ama yinede bahçeyi arayıp havanın son durumunu telefonla öğrenmem lazım.
Kısacası top sende.
evvelki hafta pozantıdaydık,tatlıcı kapalıydı,tekirde bile açık tatlıcı yoktu.adaşın aşeriyordu ama eli boş döndük.
tamam o zaman sana zahmet sizin oranın,hava durumunu öğreniver,senden haber bekliyorum.sizin oraya gidelim,değişik bir yer olsun.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)