Evet. PTT gözüküyor Karabatak yeniden meydana çıktı
hayırdır yusuf, 600RR mı aldın aldıysan hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin, şimdiden söylim kuyruğu eğri duruyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
hadi ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
benim pek PTT yapasım yok, ilgilenenlere duyrulur
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hayırlı olsun Yusuf Abi...
Abilerm maşallah 600 den aşşa da motor yok.. Gezilerde kaptıran gidiyor mu Benim ki 130 dan yukarı basmıyor...
Merhaba ....
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Muzo sende Gürsel gibi oldun ha ...... bi kerede herkese cevap veriyon .....
herkese iyi akşamlar dostlarım,gürselim çivi gibi delikanlı derken,biz neciyiz bu alemde b.zde çivi gibiyiz ama başı küçük
ulen ugandalı motırcı,çakma endurocu derken senin gibi baba parası yiyip hava atmıyoz olum çalış bileğinin gücünle al,çakma artist
ben bu hafta karda sucuğa gidiyorum.hemide karın BOGAZINA tekirde kar tam dizboyu demedi demeyin.değerlendirin.motorla gidilecek hava yokkkkkk.onam göreeee
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın motora binemeyen motorculaaaaar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gunaydın adana mt
bugun benden AŞBC
kara murat benim FUAT KOŞAK
Günaydın Millet (TGIF)
Fuat ustaaaaaam hızlı çıktın bakıyorum
Günaydın arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:50 ----------
Anca laf yetiştiriyom
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:50 ----------
Biz geçen hafta gittik ve nasibimizi aldık (yağmur yağdı) değil diz boyu adam boyu kar olsa bile bu hafta sonu oraya gitmeye niyetim yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:52 ----------
sanada günaydın PTT ci
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler, hayırlı Cumalar olsun.
Hafta sonu plan yapmak için yarın hava durumunu yeniden değerlendirmekte fayda var diyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Herkese hayırlı cumalar;
Birçoğunuzun bildiği gibi binerek eskitemediğim, garajda tozlanan bir motorum var. Geçen ay yıllık bakım yaptırarak heryerini yağlattım, parlattım. Niyette yeni seneye hazırlık. Belki bu yıl 1,000km falan yaparım... Fuat Abi'min ellerine sağlık. O gün serviste konuştuğumuz üzere şimdi bir tek lastik mevzuu kaldı aklımda.
"ne lastiği, senin lastiklerin eskimiyor ki" diyenlerinizi tahmin ediyorum, zaten merak ettiğim konu da bununla ilgili. Km yapmıyor olsa dahi bir motosiklet lastiğinin (veya herhangi bir motorlu aracın) bir ömrü olduğunu sanıyorum. Kauçuk ömrü, sıcak-soğuk arasındaki farklarda beklemesi ile ilgili bir şeyler. Hele benimki gibi hız, performans ve güvenlik beklenilen bir model için. Tahminlerime göre benim lastiklerim tam 5 yaşında ve bunun büyük kısmını yan ayaklıkta bekleyerek geçirdi. Şu an ise 7,000km bile değiller.
Siz olsanız ne yaparsınız? Otomobil filan olsa kabak lastikle bile dolaşırız ama bu motosiklet konusu hassas. Başıma gelen ufak bir hadiseyi bilenler ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirler. Lastik tutunmayı bir an bile bıraksa ABS devreye giriyor ve çok düşük bir süratte bile durma mesafesini uzatarak hiç yaşamamanız gereken heyecanlara sebep oluyor.
oderint dum metuant
abi duyduğum en güzel espiriydi.
şansın varmış çıkmadı çıksa getirip burnuna dayayacaktım
ooooooooooooo ugandalı kardeşim hoşgelmişsin, sizin orda teknoloji varmı
aşka bak be
Allah bozmasın
bak sen daha guruba girmeden yanlış yapmışsın hoca bizimki motor deyilmi yani
efendim kulağımmı çınladı ne
huylu huyundan vazgeçmezmi derler
abi fazla karıştırmaaa
abicim beleş sucuk varsa banada haber ver mt nin yeni trendi ya
abi gel mekana motorları yıkayalımmı
hocam senin lastiklerin nasıl
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 ----------
ya bora abi telefonuna baksana
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
şuan itibarıyla hava durumu :pazar yağış yok,kapalı.
http://turkish.wunderground.com/cgi-...st?query=ADANA
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)