Merhaba arkadaşlar,
Bu gurbu sevmemin nedenini son iki günde daha iyi anladım. Burdaki insanlar eleştirmeyi, küsmeyi bildikleri gibi, sevmeyi, sevilmeyi, affetmeyi ve anlayışlı olamyıda çok iyi beceriyor.
Allah bozmasın
Merhaba arkadaşlar,
Bu gurbu sevmemin nedenini son iki günde daha iyi anladım. Burdaki insanlar eleştirmeyi, küsmeyi bildikleri gibi, sevmeyi, sevilmeyi, affetmeyi ve anlayışlı olamyıda çok iyi beceriyor.
Allah bozmasın
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
eyyy millet yarin ne yapıyoruz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Cengizlerdeyiiz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hem arkdaşların parasını al paralara kayseri şahin sucuklarından al arkaaşlardan kimseyi pazar geziye çağırma para vermeyen benim gibi bir kaç üyeyi çağır uscukları yedir sponsor bulduk diye kusara bakma yın ama arkadaşlar haklı arkadaşların ya paralarını toplama ya da topladıysan sucuklarını yedir gürsel abi böyle yapma ki her zaman gelelim. ama sucuklar güzeldi hee onu itiraf ediyimm hee bu ara bende seni seviyorum abi
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
gökhan hocam saygılar. izmirde keyifler iyidir inşallah..
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
gökhanım özledik yav.evdekilere selamlar.bıcırları öp bizim yerimize.
Kimse duymasın ama Adana MT (ve İzmir MT konuk üyesi) çok fesatsınız
iyi akşamlar dostlarım
muzoya bak birde soruyor yarın ne yapıyorus diye,alıyorsun nargileni geliyorsun başka soru varmıydı
vay barbudosum gökhanım gelde yeh yeh yeh diye bir gül nolursunnnn.özledik be dostum
yusufçum bizim ekibe giren bidaha çıkamaz bağımlılık yapar,
ama gürsel benim sucuklarıda yemiş ya helal olsun,
neyse ben ihtiyarların yanındayım
ya sen önce izin al sonrası kolay gerekeni yaparız
Merhaba Abilerim, Arkadaşlarım... Forumu iyice inceledim ve her yaştan insanların bulunduğu mükemmel bir arkadaşlık ortamının olduğunu gördüm.. Aynı dilden konuşan insanların bulunduğu bi ortam.. Beni çeken de bu ortamın sıcaklığı.. 21 yaşında üniversite öğrencisi bir gencim.. Toplantılara ve gezilere katılmayı gönülden isterim.. Umarım beni aranıza alırsınız..
günaydın dostlarım.akşam cengizlerdeyiz,haberiniz olsun.
ozgurce_7 ,hoş geldin.
Günaydın millet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 ----------
öyle herkese yok beleş sucuk...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------
hadi bakim aramıza hoşgeldin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:26 ----------
sen anlamassın, sen daha 40 altındasın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herhalde anlamam çivi gibi gencim maşallah, hala beyazlamayan.......... neyse vazgeçtim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Zafeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr..... bittin olum sen .....Heye yedim gürselin sucuklarından nooolacak ha....hemide yumurtalı sucuk şiştinmi ......sende yemişsin resimlerden anladığım üzere Gürselin iki yumurtalı sucuğundan.....bi de utanmadan diyonki içiniz fesat....ulan her kes öööle anlamış bak alçak......ama dur sen elime bir geç o zaman görüşürüz.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 ----------
Yok gökhan hocam yok.....yanlış anlama sakın.....sen gittiğinden beri değişen bir şey yok...sağlamız çok şükür.....Bu zafer denen alnı geniş arkadaşımın işi....ama ben yakalarım onu tenhada.....
adanalı ve muzaffer1968, hoşbulduk abi...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)