gunaydın adana mt
gunaydın adana mt
Hiiiç kimse kusura bakmasın, herhangi bir planlama yapılmadı tamamen plansız oluştu. Biz ailecek gidecektik ama arayan arkadaşlar bizde gelecez diyip geldi. Burda yapacak bir şeyimiz yok tabikii. Sizde arasaydın ve gelmek isteseydiniz tabiki gelebilirdiniz ama niye aramadınız diye sorarsanız biz kimseyi aramadıkki sizi arayalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:12 ----------
Siz baştan PTT diye tuturdunuz ben daha ne diyim size
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar, hayırlı işler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
İyi Pazartesi'leri Millet
Ciğerim ben olay mahaline gittiğimde (yerel saatlerle 13:30 gibi) Mustafa abi sucuğu yemiş, ağaca sırtını dayamış, kürdanla dişini karıştırıyordu...Ama sağolsun kim sucuğun parasını verdiyse...Artan sucuk nerde bilmiyorum
Pazar günleri büyüklerimin halini hatırını sormam bak sucuk kazandırdı bana
selam arkadaslar
bende pazar gunu kar bogazındaydım kimseyi görmedim
kara murat benim FUAT KOŞAK
her iki arkadaşımın yaklaşımının doğru olmadığını düşünüyorum.birden fazla insanın olduğu yerde,mutlaka fikir farklılıkları ortaya çıkacaktır.önemli olan,birbirimizi kırmadan,ortak bir fikirde buluşmaktır.hepimiz belli bir yaşa gelmiş insanlarız.lütfen birbirimize karşı daha anlayışlı olalım derim dostlarım.hepinizi seviyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bora haklısın aklı başında insanlarız, bir sinir patlaması yaşattılar helal olsun sizlere,organize işler bunlar geçelim bunları,alo demek çok zor değil be muzocum,demekki biz hala aile olamamışız
iyi akşamlar arkadaşlar.
aslında bence boşuna dargınlık oluyor. burda herkes birbirini çok seviyor ve sayıyor. biliyorsunuz geçen hafta geziye gidilecekti yagıştan dolayı gidemedik. bu pazar gideriz dedik ama sabah kalktığımızda yine yağmur yağıyordu bu yağmurda çamurda motor gezisi olmaz diye siteye bile yazılmadı. bizlerde her hafta motorlarla geziye gittiğimizden dolayı çocuklara birtürlü vakit ayıramıyorduk. geziylede ilgili bir program olmayınca bu yagışlı havayı çocuklarla böyle değerlendirelim dedik. bu arada tayfun ve mustafa abi beni aradı bugün neyapıyoruz dediler. bende çocuklarla böyle bir pilanımız var dedim. onlarda arabalarıyla katıldılar. zaten zafer abide öğlen sonu kalkmamıza yakın bir saatde geldiler. bunda bir art niyet yok hepimiz dostuz.
sucuklara,da gelince evet iki hafta önce gezi pilanı yapıldı hatta alınacak sucuk paraları dahi toplandı. bende kişi sayısına yetecek kadar olan sucukları aldım, ve sucuklar bende şu an beklemede duruyor inşallah havanın güzel olduğu zamanda sucukları yeriz.
eğer kabul edilmezse toplanan sucuk paralarını çarşamba toplantısında tekrar para veren herkese iyade ederim.
cengiz abi alttan okuyup okuyup geçiyorsun diyorsun,da ben o saatlerde siteye girmiyorum, ki iş yerindede internetim yok biliyorsun.
tüm adana mt doslarıma sevgiler.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
dağıtırım uleeeeennnnnnnnn,benim derdim sucuk falan değil,birliktelik beraberlik, madem ailecek kendi aranızda gezdiniz siteye niye attınız,kim olsa alınır kardeşiiiiiiiiiiiim,ben yine hepinizi seviyem en çokda muzonun nargilesini,bir daha tekrarlanmaz inşallah yoksa çok kötü yaparım haberiniz olsun
bende zaten bunu kasttetmiştim yaw
ulen bana haber verseydinizde şu önceden parası toplanıp alınan sucuktan nasiplenseydik bireeeegerçi beleş sucuğun tadını şimdik çok merak ettim.gürselim çarşanbaya şu sucuktan getirsende yesek beeeeeee.yarasın DOKDORUMMMMMM gökhanımmmmm nasılsın
kızı kolda fazerı yolda severim.
noooolmuş burada yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
günaydın ADANA MT.
Heeeyt ... ortalık karışınca katılımda arttı ha.....hemen yatışmayın yaw ...aynı eski günlerdeki gibi herkes burda ....baksana gürselim hatta zafer bile girdi siteye....muzaffer abide geldi.....hey yavrum be....hadi karıştıralım bi daha ortalığı....
Günaydın Millet
Hüseyin'im ciğerim sen hiç Gürsel'in sucuklarından yedinmi?
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)