slm herkesseee
yeni işim hiç hayırlı olmadı arkadaşlar aklınızda bulunsun iş arıyorum işsiz deilim ama arıyorum
slm herkesseee
yeni işim hiç hayırlı olmadı arkadaşlar aklınızda bulunsun iş arıyorum işsiz deilim ama arıyorum
sen kal aşk ben giderim buralardan
herkese iyi akşamklar,barbudosum gökhanım ve muzaffer abim alttan akumayın atlayın gelin
iyi akşamlar sevgili arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Vay be.... 2004 yılında bile çarşamba toplantısı varmış
cengizim herşey için teşekkürler ciğerim
kızı kolda fazerı yolda severim.
abi ne demek her zaman baştacısınız,abi bu şarkı sana ve yengeme gelsin
günaydın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
cümleten günaydın
dün akşam toplantıdan sonra yukarıda dinlemiş oldugunuz müziğin gazına gelerek cengiz abim udunu eline aldı ve isonunda o billur sesiyle eşlik ettiği gecede türk sanat musukisinin en güzide eserlerini söyleyerek saat 03:00 e kadar mükemmel bi konsere imza attık..
[B]hayatı tesbih yaptım bazen çekiyorum, bazen sallıyorum..[/B]
isonun sesi hem de billur
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ah be Cengiz abi be ...yapılırmı bu bize şimdi...Nede güzel bi keman taksimiydi o....varsa böyle güzellikler gönderde kulağımız açılsın be abi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:02 ----------
Harbi mi ciğerim be yaw...küstünmü şimdi bana ....kırdıysam kalbini kusura bakma canım arkadaşım ama şu avatardaki resminden başka bi şey kalmadı hafızamızda ondan ....sitemimiz sevdiğimizdendir....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 ----------
Kanki erken mi kalktın yoksa sen.....????
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)