ii aksam lar adana mt az önce iller arası mt ye baktım en çok görüntüleme ve en çok cevap yazılan bu grup muş ben sonradan geldim ama birbirinize baya sadık mış sınız anlasılan hep böyle devam etmeniz dileğiyle saygılar...
ii aksam lar adana mt az önce iller arası mt ye baktım en çok görüntüleme ve en çok cevap yazılan bu grup muş ben sonradan geldim ama birbirinize baya sadık mış sınız anlasılan hep böyle devam etmeniz dileğiyle saygılar...
herkese iyi kşamlar
halitcix biz normal hayatta da birbirimize sağdığız,sadece sanal ortamda değil
iyi akşamlar sevgili arkadaşlar.
cengizim ben aldımmı kötü alırım virajı ya.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar, herkese kolay gelsin hayırlı işler, bol kazançlar.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın Adana Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Oooooooo adana mt bu hafta sonu bekar gezelim olmuş....hani hanımlar ....hele sen kanki...safiye yengemsiz hayatta gitmezdin diye biliyordum...bundan sonra görüşürüz senle....
Bu arada A. zafer gürbüz kim arkadaşlar tanıyan varmı içinizde....( taş attım zaferime anlarsa )
Bora abi o zaman alalım yurt içerisine AZG arkadaşımızı....yurt dışı bozmasın onu....Bu arada beyefendinin cuma günkü toplantılarını hiç aksatmadığını duyduk ...adana mt deki AZG dostlarına duyrulur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------
Biliyorum kanki.....bi dahakine bende olurum inşallah....
hekese iyi akşamlar,millet yarın için megafonla çağrı yapmama gerek varmı yoksa herkes biliyormu,bilmeyenler bilenlerden öğrensin lütfen
günaydın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
sabahın köründe herkese günaydınnnnn
Günaydın .................
günaydın, hayırlı işler, bol kazançlar
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)