makıne ne haber nasılsın?
selam wild1600 naber? ya bugün gazipaşada selamlaştığım sen miydir? senin motora benzettim çünkü
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
hasancım merhaba nasılsın ? bu pazar nereye gittiniz ? kimler vardı ? 3 gündür resimleri bekliyorum.bu arada 2008 model/sıfır/yamaha ybr 125 aldım bugün.çok sevdiğim corvus'umu satacağım.görüşmek üzere.
tyler_durden ve ismailciğim çok teşekkürler.sağolun arkadaşlar.eğer corvus'umun satışı konusunda tavsiye destekleriniz olursa çok memnun olurum.bu arada borakarakas@gmail.com / 537-249 94 49
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
yaa nereye gidecez hafta sonu ona yoğunlasalım arkadaşlar yaws sezon açılışı
yapılsın artııııkkkkk
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Bora bey, yeni motorunuz hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Selamlar.
tamam ozaman motosiklete bir şemsiye kaskada otomatik silecek sistemi yerleştirelim.kışın motosiklet sürmedigini belli etme kanki ne zor iş oldugunu süren bilir lastik kaymalarını saymadım bile çoook zorlukları var ama branda çekmicez heralde yola devam durmak yok
bikere ben ön firene basıp gaz gerdim ptinaj yaparmı diye ama arka teker dişli cıktı denemeden ögrenilmezki ama...karar verdim benim çin horozuyla artistlik hareket yapılmıyo akıllı uslu yolunda gidecen okadar..
sen konuşma bikere aynaya bak alaaaa alaaaaaaaa
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
yiyin birbiriniz aferinnn ölümüne kankalar adanaya madara flaş flaş flaşşş
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)