herkese iyi akşamlar,resimleri yada başlığı göremiyorum açan varmı yada başlığın tam adı nedir,aresin attığı linke tıklıyorum yetkin yok diyor ne demekse
Gezi başlıgı ilk açıldıgında ben girme şansı buldum ama 5 dk sonra tekrardan denedigimde girişim başarısız oldu..
bir fırıldaklık dönüyor ama hadi hayırlısı
günaydın ADANA MT.nin resimleri göremeyen motorcularıı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Adanalı doslar hayırlı günler olsun
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Kural ihlali vardı o nedenle konu silindi.Gerekli açıklama ares'e özel mesaj yoluyla yapıldı ve kurallara uygun olarak tekrar konu açılabilecegi söylendi.. Yani aynı hatayı yapmamak kaydıyla yeniden konu açabilir.
Bu arada kural ihlalinide söyleyim.Bilindigi gibi 7.2 maddeye göre gezi fotoğraflarının max. boyutu 640x480 olmalıdır fakat aresin yükledigi fotoğrafların boyutu 1200 civarıydı. Bu nedenle konu silindi. Daha öncede bu gerekçeyle onlarca arkadaşın konusu silindi .Konu açarken bu 7.2. maddeyi göz önünde bulundurmak gerekiyor.Aksi durumda forum kurallarını bir tarafa bırakın üyelerimiz yüksek çözünürlüklü fotoların yüklenmesini konuda dakikalarca bekliyor.Uygulamanın bukadar sert olmasının nedenide bu.
Gezilerin devamını bekliyoruz tabiki fotoğraf boyutları 640x480 olarak
Günaydın arkadaşlar, hayırlı işler, bol kazançlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 ----------
Bora bey,
Hafta sonu gezisine katılmama nedeninizle alakalı olarak; Motorum kirlenir onun için gelmiyorum gibi bir mazeret ifade ettiğiniz söylenmişti. Şayet neden buysa dönüşte ben zevkle yıkardım, aman birdaha bizi bu tip sebeplerle sohbetinden mahrum etme lütfen.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
gerekçenizi haklı buluyor ve forum kurallarını saygıyla karşılıyoruz.genel anlamde,ADANA MT'nin üyeleri,640x480 boyutta resim koymaları gerektiğini biliyorlar.ancak ares01 arkadaşımız,işleri dolayısı ile,çok sık foruma giremeyen,hatta bizlerin bile çok sevdiği bir arkadaşımız olmasına rağmen,gezilere bile sık katılamayan bir arkadaşımızdır.bizde bilmediğini bilmiyorduk ki zaten ilk denemesiydi.bu sebeple kendisi de öğrenmiş oldu.
ilginize çok teşekkür ederim yusuf kardeşim.ama tek sebep o değildi,gerçekten pazar günü halletmem gereken önemli bir işim daha vardı.aslında benimde içim gitmedi değil hani.tekrar teşekkür ediyorum.sizin gibi bir dost edindiğim için de çok mutluyum.
DUYURU:
Arkadaşlarımızın isteği üzerine benim yazmam söylendi.
Yarın akşam saat 20:00 'da HAKAN KEBAB EVİN de buluşacağız.Menünün kişi başı 8.00 tl içecek ve tatlı eklenirse kişi başı 13.00 tl olarak anlaşıldı.
Katılımcılar;
Mustafa abi- eşi
K. Muzaffer- eşi
Hüseyin- nişanlısı
Çelik Gürsel- eşi
Turgay abi
Haluk
Ümit
Katılmak isteyen arkadaşlar ismini eklesinler .
ADRES : Süleyman Demirel - TRT Bina Karşısı - HAKAN KEBAB EVİ
HERKESE İYİ AKŞAMLAR ...
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
yaf ne alaka hakan kebap evi,hani cengiz çay evi kapandımı aşkolsun sıkıldınızmı yoksa benden küstümben gelmiyom
Bende cengiz çayevine gideceğim.
eyvallah ciğerim beklerim
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)