hoşgeldin arkadaşım, sanada hayırlı geceler
abi haber üzücü şuda aklınızda olsun
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13252733.asp
hoşgeldin arkadaşım, sanada hayırlı geceler
abi haber üzücü şuda aklınızda olsun
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13252733.asp
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
teşekkür ediyorum Demirgürsel arkadaşım
evet gerçekten üzücü bi durum:( Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.
ayrıca şoförlüktede yeni olduğum söylenmez ama, ceza konusunda da öyle bir savunma da aklıma da gelmezdi sanırım! Yada aklımıza gelse bile, hani en azından mahkemenin bu konuda ki kanaatsal yaklaşımının ne olacağı konusunda bir fikir sahibi olmuş olduk
günaydın ADANA MT.
hoş geldin EMRE.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
mis gibi hava var çenkis, sizde hiç bi havayı motora binme havası olarak görmüyorsunuz, sanki bahane üretiyorsunuz gibi geldi bana
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Arkadaşlarım isimlerinizi ayrıca bilmediğim için nicklerinizi kullanarak hitap etmek durumunda kalıyorum.
Günaydın demenin saati geçmiş olsada işlevi geçmemiştir olarak düşünüp neticede gün bitmediği için günaydın demek yinede yeridir diyorum
hoş geldin diyen ADANALI ve ZİON01 abilerimize,
ayrıca hoş geldin demeyip te günaydın PTT emektarları diyipte bizide bu genellemenin içerisine sokan AZGÜRBÜZ abimize ve tüm adana mt takımına benden de GÜNAYDINLAR diyorummm
bizimkiside kürsü konuşması gibi oldu yaa
hiç sorma zafer yav.3 haftadır PTT yapmaktan bıktık artık.hava bir pazar açsada,şöyle,kar görmeye,kartopu oynamaya,arkadaşlara kartopu atmaya,dağlara gitsek diyorum.oooof oooofff.
adanalı:BORA zion:K.CENGİZ azgürbüz:ZAFER
bizim gurupta,hemen hemen her isimden ikişer tane olduğu için,küçük-büyük diye ayırıyoruz. yavaş yavaş alışırsın.
herkese iyi akşamlar,binmek istedikten sonra hava bahane,ben dünde bindim yağmurlu cumada bindim bugünde bindim ohh canıma deysin,evde pinekleyin datlısu motorcuları sizi
turgay abi yüzünü gören cennetlik öyle alttan alttan okuma abi
Herkese iyi akşamlar,
Az önce bir arkadaşım aradı 2009 model, henüz 1000km deki ybr 125 ini acil ihtiyaçtan 2500TL ye satmak istiyormuş. İlgilenenler olabilir belki. Görüşmek üzere
beter böcek,emre sende hoşgeldin,biraz kendinden bahsetseydin,ne işle uğraşırsın yaş kaç nerde oturursun falan filan,
alp arkadaşına söyle sahibinden coma versin hayırsız,ne arıyorsun ne soruyorsun,haluk sende öylesin canım
teşekkür ediyorum endurocu abim.
Adım emre, yirmibeş yaşındayım. Emniyet-meydan civarında oturuyorum ve
Adanalıyım.
Mesleğime gelince, emlak işiyle uğraşmaktayım. İşyerini babamdan devam ettiriyorum ve şuanda da kendime ait! Tek çabam 1960'tan gelen geçmişimizi yaşatmaya çalışmak! Yoksa para kazanmak hikaye diyorum
Motorculuk konusunda ise açıklama olarak şöyle söyleyim, dişlerimi fırçalamaya bile motosikletimle gider gelirim
Hergünün akşamında motosikletimle muhakkak ama muhakkak bir eshabı kehf yaparım ve gecenin bi yarısında da geri gelirim. Bunu aklınıza gelebilecek en yağmurlu en rüzgarlı ve en soğuk kışta bile gerçekleştiririm.
O yüzden iyi gün motorcusu olduğum söylenemez
Günde rahat bir 150 km yi deviriyoruz yani
Aslında bende sizleri tanımak isterdim ama tabi şimdi bi kişi için koskoca adana mt'nin özgeçmişini buraya dökmeside istenilemez yani
artık ya geçmiş sayfaları kurcalicaz yada zamana bırakacaz....
Abim ne desen haklısın. Bu aralar çok yoğunum. İlk dönemin sonuna kadar böyle gidecek gibi. İnşallah hep olumlu sonuçlar alırım ama sonuçlar nasıl olursa olsun(bizim havamız iyi olsun) bu dönem bitince gara gara tekel poşetlerini doldurup gelcem. Telafide katkısı olur herhalde
sen okulu bitir de telafisini sonra yaparız alp,önce senin okul bitiremezsen ben seni bitiririm ona göre
Hoşgeldin Emre.
Bu gün bende oldukça özlediğim motorumla biraz dolaştım, yıkadım, temizledim ve çadırının altına geri koydum. Bora abime katılıyorum, güzel bir hava yakalasakta bir özlem gidersek. Tüm dostlara iyi geceler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Hoşbulduk Yusuf Zİya bey, teşekkür ediyorum.
yaa motora hasret kalmak nası bişi acaba,
bende motora hasret kalmaya hasret kaldımda
hiç boş bırakmadım,hergün bindim yağmur çamur demeden,su var sabun var çekip yıkıyorum ertesin gün yine aynı hele şimdi sis lambası ve çamurluk taktımki değmeyin keyfime
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:21 ----------
ben kaçar malum yarın iş güç,herkese iyi geceler datlı rüyalar
Günaydın Adana Mt Hayırlı Haftalar Olsun
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
herkese günaydın,motora binemeyen motor sevdalıları.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)