[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
zuhahahaha vallaha koptum iso... iş yerimizdeyim kahkaha attım. millet bakıyo.. :D ben içmem :D
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
ben sadece sucuk ekmek yicem adı üstünde mangal partisi içiçek olarakta su alıcam iso şişeleri atmıcaz herhalde sana lazım olcak
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
İsocum sen getir biz sucukla beraber içeriz,şişeleri de sana verriz belki depozito olarak kullanırsın
Born To Be wild,Live to Ride...
anıl seni pek bi meraklı gördümmmmm
kankiiiiiiiiiiiiiii alışkanlık yapar diye mi korluyosun len hade millet bastırın olmadi tükanını basarız iso ona göresana da zorla bu içeceklerden içiririz
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
arkadaşlar unuttuk özür...
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. nice bayramlar göresiniz.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hatırladım seniii
de, kardeş tanıtsana kendini
bizim bayan eleman ilgilendi senle di mi
tanıom kalite adamlardır
makine de çmsk'dan, ben de ordan, artı bi çok kişi var burda
eiwallaaa sizlerin de kutlu olsun abiciiim
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
[QUOTE=yusuf_tb5cks;837913]sağolasın kardeşim. bir ara sözleşir buluşuruz ya bu kez üçlü çeviririz (muhabbet anlamında yani başka yere çekilmesin )
iso ya o tunder değil durden olacak o nasıl bir harf kombinasyonudur öyle hala mı bu chat sayfası muhabbeti dönüyor yauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ya bide o nasıl bir şaraptır öyleeee
evet o bendim işteeee ya ne bilim aklımın ucundan bile geçmedi ki. sen o girişteki siyahlı olan sarışın bayan mıydın? eğer oysan korktum ben senden yaaa
kardeş sohbet etmeden nasıl tanışabilirdik ki? kafadan msn e ekleyip "ben tanışmak istiyorum" şeklinde olmaz ki. lütfen böyle şeylere takılıp kalmayalım. ayıca senin bu yazdığın da çok bi farkı yok kusura bakma yani. iso kardeşimiz en azından msn şeklinde bir öneri sunmuş, sende o da yok. eleştirmek her zaman kolaydır, kolaya kaçmayalım lütfen
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
ulen bu çmsk da ne olikiii hangi örgüt buu yav bilmediğimiz bi örgüte üyeyseniz söyleyin ona göre davranalımm
çmsk ilk açıldığında çok güzeldi ama sonrakı zamanlarda bir kaç el değiştirdiği için benım açımdan bozulmuş.. herseyı tıcarete dökmemek lazım..eğer bi kulüb açıorsan ;her seyı bilmek lazım..merak edenler sorsun cevaplayayım
Motoru seviyormusun ?? pekı ya motorcuyu??
[QUOTE=yusuf_tb5cks;837913]Yusuf kardeş bende memnun oldum ve ilgin içinde teşekkür ederim..Birgün kadirlıye davet ederseniz geliriz..tabii kısmet olursa
Merhaba
Arkadaşlar bu haftasonuna güzel bir organizasyon yapalım. Geniş katılımlı, bol yemekli, güzel sohbetli bir gün yapalım diyorum. Herkese uyacağını düşünüyorum. En azından sezon açılışını tam yapalım. Herkesten öneri bekliyorum.
Önemli: Önümüzdeki günlerde bir yardım kampanyası başlatıcaz bu konuda da bu toplantıda biliglendirme yapacağım. Herkesi katılmasını rica ediyorum.
Uyarı: Gezi sırasında alkol alma ile ilgili kuralımızı biliyorsunuz arkadaşlar. Aklınızdan bile geçirmeyin.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)