kimse yok nerde bu tatlı su motorcuları
kimse yok nerde bu tatlı su motorcuları
Günaydın Adana Mt Hayırlı Haftalar
Celik Gürsel Endurocu01 Güzel Başarılı bir Çalışma Haftası Diliyorum
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
herkese günaydıııın.
size de günaydın sevgili uğur kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hani tam korumayla hiçbişi olmuyordu, gayet rahattık, bi ptt furyasıdır gidiyor. Bu arada ptt nedir yahu?
Hayırlı haftalar, bol kazançlar arkadaşlar.
BARBUDOS,gökhancığım,kesin gidiş tarihiniz belli oldumu kardeş?
nerdesiniz adana mt hatay dörtyol dan slmlar burada havalar serin şu an itibariyle dışarda ayaz var...
herkese iyi akşamlar,
uğurum teşekürler sanada hayırlı haftalar
çarşamba günü bendesiniz,çekirdek getirmeyin lütfen yoksa temizlersinizpasta börek çörek getiren olursada afiyetle yerizçaylar benden
günaydın millet.
yarın akşam cengizin evindeyiz.birkaç haftadır,çarşamba toplantısı ve gezi yapmayınca birbirimizi özledik.
Bora (Adanalı) geçen akşam eski mesai arkadaşın Kemal bey misafirimdi. Kulaklarını çınlattık. Sana çok selamı var. İleteyim üzerimde kalmasın.
arkadaşlar bu mesajı başka bi sayfada da yazdım burayada kopyalıyorum umarım ayıp etmiş olmam ,
Öncelikle herkese merhaba , ben Özgür yeni üyeyim
bir tane 67 model classic jawa motorsiklet aldım ve bazı sorunlarım var (ucuza aldım biraz ama aldığımın 5 katı masrafı olacak gibi )
Motorun hız göstergesi yok bunu nereden temin edenilirim ,sahibinden.com da bi yedek parça satan vardı aradım 110 tl fiyat biçti pahalımı yoksa uygunmu ? sıfır ayarında dedi ama belli olmaz , güvenemediğimden alamadım.
motoru öncelikle bakıma götürdüm tamirciye Adana'da eksikleri söyledi aldım ( 2 tane jant , far lambası , arka lamba , iki tane fren kolu , 75 lira tuttu )
işçilik 4o lira aldı 15 lirada yağ değişimi tuttu 55 lira ödedik, dedikki fren ayarını yap fren kolunu takmış ayarını yapmamış boşta, jantları değiştirdi ama ön lastik çamurluğa sürtüyor.
debraj ayarını yapacağım dedi 1. vitese atarken zırrt diye ses çıkarıyordu onuda yapmamış
ne yapayım bizdeki acemilik
neyse gecen akşam bi film seyredeyim dedim film almaya gittim aldım , ama dönüşte motor çalışmadıönce yavaş yavaş ışığı söndü snrada tamamen bitti , sordum birine akü bitmiş dedi napayım eve götürdüm sürüye sürüye
sonra aküyü söktüm Adana'da adliyenin karşısında motorcular var akü fiyatlarına batım ama made in China and made in P.R.C olduğu için almadım.
aküm mutluydu( 6 v 18 am ) bayisiine gittim üretmiyoruz dedi , hangisini alayım şimdi
daha bitmedi ama şimdilik bu kadar yeter dseğerli yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum esen kalın
sevgi , çiçek böcek vs...
Özgür İşler
sevgi , çiçek , böcek ...:rendeer:
iyi akşamlar sevgili arkadaşlarım.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)