Merhaba Arkadaşlar,
Adanadan bir motosiklet almayı düşünüyorum. Adananın yabancısıyım ve ilk gelişim olacak.
- İlk sorum alım-satım devir işlemlerini ne kadar sürede yapabilirim. yada aracılara yaptırabilirim. Tanıdık bildik birileri varsa tavsiyelere açığım.
- ikinci sorum ise motoru aldığımda bulunduğum yere getirmek için 1 ay kadar bir süre bekelemem gerekiyor. Bu süre zarfında motoru koyup muhafaza edebileceğim kapalı yada katlı otopark varmı.
Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımlarınız için teşekkür ederim...
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
aynen dediğin gibi zafer
mihrican yolculuklarda hareket kabiliyeti olsun istiyor artık
kaybetme olurmu abi yine duramam ama, ikinci bir araç miktarı ayırınca olabilir
abi sağolasın
sağolasın muzafferim, birazda arabalı hayat deneyeyim bakalım kafamı saracakmısanmıyorum ama deneyelim
geldiğinizde ararsanız bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.profilimde telefonum olması lazım.
gürsel
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
iyi akşamlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Günaydın Millet...Belkide iyi geceler çoğumuza
Günaydın Adana Mt Hayırlı günler
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
herkese günaydııııııııınn.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
7 sehıdımız ve tum sehıtlerımız ıcın pazar tum mt olarak sırtımızda bayaraklarla protesto ve valılık onunde basın acıkalması teklıfıme varım dıyenler
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
İyi akşamlar Adanalı abilerim Kardeşlerim
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
ümitciğim,fikrini destekliyorum.sanırım sağduyu sahibi herkes de destekler ama izin almadan,böyle bir protesto ve basın açıklaması yapmak,izinsiz gösteriye girer diye biliyorum.aksi takdirde,her isteyen çıkıp protesto,yürüyüş yada basın açıklaması yapardı.detayını sağlam kaynaklardan öğrenmen lazım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Dağda Üç-Beş Domuz Sürüsü..
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü..
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa Örtüsü..
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne de Ölüsü..
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine..
İte İtlik Yapıp Kafa Tutma Beyine..
Anlasa Dedigimi Sokaktaki Köpek Aglar Haline..
Duy ULAN Soysuz;
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!!!
7 şehidimize allahtan rahmet ailelerine sabırlar dilemek ten başka adana mt olarak yapabilecegimiz bir şeyler varsa ümit hocamın dedigi konuyu mt olarak bir düşünelim.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
o en basıtı abıcım once lımıtlerımız bılelım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:32 ----------
Savaşın en kanlı günlerinden biri.. Asker, en iyi arkadaşının az ileride kanlar içinde yere düştüğünü gördü. İnsanın başını bir saniye bile siperin üzerinde tutamayacağı ateş yağmuru altındaydılar. Asker teğmene koştu ve:
- Teğmenim. Fırlayıp arkadaşımı alıp gelebilir miyim?..
Delirdin mi? der gibi baktı teğmen...
- Gitmeye değer mi?. Arkadaşın delik deşik olmuş... Büyük ihtimalle ölmüştür bile.. Kendi hayatını da tehlikeye atma sakın..
Asker ısrar etti ve teğmen "Peki " dedi.. "Git o zaman.." İnanılması güç bir hadise.. Asker o korkunç ateş yağmuru altında arkadaşına ulaştı. Onu sırtına aldı ve koşa koşa döndü.. Birlikte siperin içine yuvarlandılar.
Teğmen, kanlar içindeki askeri muayene etti.. Sonra onu sipere taşıyan arkadaşına döndü:
- Sana değmez, hayatını tehlikeye atmana değmez, demiştim. Bu zaten ölmüş..
- Değdi teğmenim. dedi asker..
- Nasıl değdi? dedi teğmen.. Bu adam ölmüş görmüyor musun?..
- Gene de değdi komutanım.. Çünkü yanına ulaştığımda henüz sağdı.. Onun son sözlerini duymak, dünyaya bedeldi benim için.. Ve arkadaşının son sözlerini hıçkırarak tekrarladı:
- Geleceğini biliyordum!.. demişti arkadaşı... Geleceğini biliyordum....
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLERİM
o aileler ne yapar şimdi, tv de seyretmeye yürek dayanmıyor, bide yerlerinde olmak nasıl birşeydir
ümit güzel fikir, bu konuyu organize edebilirseniz hep beraber bizde
DUR
demeye katkımızı yapalım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)