bende varimm tabiki ama iyi guzelde pazar gunu toplanip bulusalimm adanalilar
bende varimm tabiki ama iyi guzelde pazar gunu toplanip bulusalimm adanalilar
Günaydınlar Adana MT
Siz yarın havayı güzel bulur gezersiniz. Ankaralılara da karanlık, sisli,yağmurlu havada sadece pencereden bakmak kalıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:29 ----------
ben de bir gurup olarak ankaradaki arkadaşlr ile geleceğim orada görüşmek dileği ile.
[QUOTE=agokce;1886232]Günaydınlar Adana MT
Siz yarın havayı güzel bulur gezersiniz. Ankaralılara da karanlık, sisli,yağmurlu havada sadece pencereden bakmak kalıyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:29 ----------
maalesef Adana da pazar sabahı yağışlı dostum.kimse geziyi göze alamaz sanırım çamur yağmur.
Yağmurlu bir pazar sabahından herkese merhaba. Bu havada Pazar sabahı trt 1 de kovboy filmi izlemek güzel bir başlangıç olur, tavsiye ederim.
herkese günaydın,iyi günler.bugün bu havada yine PTT yapacağız.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
tatlı su moturcuları sizi yamır bahane yaw essahlı mturcu yamırda da gezer herkeşlere günaydın
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
iyi pazarlar iyi tatiller arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Iyi pazarlar arkadaslar...
günaydın diyeyim arkadaşlar
bu arada ailece aldığımız kararla motosikleti bırakıyoruz.artık arabaya niyetlendiğimizden dolayı motosikletimizi satma kararı aldık
2006 cbf500, gümüşgri, yatma, devrilme, kaza kesinlikle yok, fiyatı tam bırakacağım fiyatı yazacağım, fazla söyleyipte hadi şuda olur demiyorum.fiyat 8500 tl' dir.resimde ekleyeceğim, zaten birçok arkadaşım motoru biliyor.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
herkeşe iyi akşamlar,millet ptt yaparken biz vatanı korumaya gittik sıkıntılı 5 gün den sonra izne çıkıcam,
gürselim desene seni kaybettik,hayırlısı olsun ciğerim herşey günlünce olsun
Hayırdır resmi savaşmı çıktı (resmi olmayanı tüm hızıyla azgın azınlık tarafından yürütülüyor)
Bugün Adana MT cıvıl cıvıl...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)