Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Gürselim,
    MT ye 40 yılda bir girer oldun (Sebebi sende kalsın), ancak bu kadar alıntı yapman şartmı be kardeşin sana bir şey yazsak ancak aylar sonra cevap veriyorsun
    en iyisimi sen sadece "günaydın, merhaba, iyi akşamlar, ben işe kaçar" de yeter...
    aaayıp ediyorsun ama muzocum
    bak yine kaçıracaksın beni.ben sizi uzaktanda seviyorum
    bayramda boğsaka gidim dedim, iş devam etti, bayramdada çalıştım hemde 15/23 vardiyası.pazar boştum, ama pazartesi sabah 06 da kalkıp 07:00 da işe başladım. dün toplantıya gelim dedim cenaze haberleri vardı, ziyaret etmem gerekti.anlayacağın nedense yoğunluğu atamıyoruz.hoşgörün

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------

Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi akşamlar arkadaşlar, sanırım hafta sonu yağışlı geçecek.
    Cumartesi sabah ciğercilere afiyet olsun. Malum bizde kollestrol had safhada yiyemiyoruz.
    siz mt ye takılmaya devam edin, hele daha sucuk fasılları başlamadı, asıl kolesterol o zaman, bahara oda başlar
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    mustafa abi sen neye binsen yakışıyorsun güzel olan sensin abim motor değil,
    güreslim,senin varlığın yeter gürselim,senin işin olsunda tekerin dönsün,biz seni öylede seviyoruz böylede arasıra görüksen de hasret gidersekdaha iyi olur tabi

muzafferim sabahın 7 sinde ciğer mi yenir ya ben kahvaltıdan başka bişey yemedim,illaki çay peynir simit bal reçel olcek yoksa kahvaltı yaptım diyemiyorum

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Günaydın ciğerlerim
    Ciğer diyince canım çekte, varmısınız cumartesi ciğer yiyelim...
    Kazım'a gel tost ısmarlayım

Alıntı HaYaLeT01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bildiğiniz gibi benim motor İstanbul plakalı idi, dün itibariyle banka kredi borcunu kapattım, ve banka da bugün İstanbul Trafiğe "rehin kaldırma yazısı"nı direkt gönderecek, bana da elden bir kopyasını verecek. İnternetten takip ettiğim takdirde 1 hafta içinde rehinin kaldırıldığını göreceğim söylendi. "Peki ruhsat ne olacak?" diye sorduğumda, "orası size kalmış, değiştirmeyebilirsiniz, ama değiştirmek isterseniz de İstanbul'da halletmek zorundasınız" dediler.

1.Rehin kaldırma işlemi sistemde onaylanırsa ruhsatta değişiklik yapmak zorunda mıyım?
    2.Ruhsatı değiştirmek için İstanbul'dan takip etmek zorunda mıyım?

Lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşların ciddiyetle cevap vermesini rica ediyorum.
    Ben rehin yazısını noterde tastiklettirip Trafik'te işlettim (senin Trafiğe gitmene gerek yok). Ayrıca ruhsatın da değişmesine gerek yok bundan sonra, isteğine bağlı.

Motosikleti
    bmw R 1200 GS
    avatarın çok havalı olmuş.bi zahmet motorsikleti hanesindende kefal balığını silip BMW 1200GS yazarmısın
    Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir

Motosikleti
    mondial 150 zc
    Herkese iyi akşamlar bayram tatili uzun olunca bi yerlere kaçtık bizde herkesiz geçmiş bayramını kutluyorum abilerimin ellerinden öpüyorum (harçlıkları hazırlayın :d) nete girememek ne kötü şeymiş öyle yaaa neyse tekrar adanadayım herkese saygılar iyi akşamlar.....

haluka28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750X DCT
    Günaydın ciğerlerim
    Ciğer diyince canım çekte, varmısınız cumartesi ciğer yiyelim...
    önce ben gilirim diyecektim sonra aklıma kızların bnede olduğu geldi. sonra sana kahvaltıya gelmek fikri biranda ampul gibi yandı kafamda. tabi işe gitmeyeceksen

Şerefsizim, motosikletten daha yakışıklısın
    şerrrrrefsizim bende aynı şeyi söyleyecektim. göbüşede hastayım bu adamın yawwww
    2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
    2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Alıntı turgayçincan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    avatarın çok havalı olmuş.bi zahmet motorsikleti hanesindende kefal balığını silip BMW 1200GS yazarmısın

Alıntı haluka28 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    önce ben gilirim diyecektim sonra aklıma kızların bnede olduğu geldi. sonra sana kahvaltıya gelmek fikri biranda ampul gibi yandı kafamda. tabi işe gitmeyeceksen
    Oooooh keyfe bak

şerrrrrefsizim bende aynı şeyi söyleyecektim. göbüşede hastayım bu adamın yawwww
    Kurban bayramı sonrası ne bekliyordun ciğerim

serdarmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr Carmen 2005 125 cc
    Arkadaşlar merhabalar.. Ankaradan Adanaya selamlar....
    Sizlere danışmak sitediğim konu Kanuni Seyhan 150 cc nin Adana'da çok tutulduğu belirtildi. Acaba bu motorla ilgili kullanıcılar bana bilgi aktarabilirler mi?
    Sağlam mı? 2 .el fiyatları? Yakıt tüketimi gibi...
    Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mustafa abi sen neye binsen yakışıyorsun güzel olan sensin abim motor değil,
    güreslim,senin varlığın yeter gürselim,senin işin olsunda tekerin dönsün,biz seni öylede seviyoruz böylede arasıra görüksen de hasret gidersekdaha iyi olur tabi
    abi sağolasın her ne kadar kimi arkadaşlarım görüşememe olayımda kasıt aramaya çalışsada, sen anlayışınla onlara ışık tutarsın umarım
    seni sevmeyen ölsün

Alıntı yusufcan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi akşamlar bayram tatili uzun olunca bi yerlere kaçtık bizde herkesiz geçmiş bayramını kutluyorum abilerimin ellerinden öpüyorum (harçlıkları hazırlayın :d) nete girememek ne kötü şeymiş öyle yaaa neyse tekrar adanadayım herkese saygılar iyi akşamlar.....
    seninde bayramın kutlu olsun yeğenmt olarak bizde harçlık dağıtma olayına fazerr muzaffer abim bakar

Alıntı serdarmert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhabalar.. Ankaradan Adanaya selamlar....
    Sizlere danışmak sitediğim konu Kanuni Seyhan 150 cc nin Adana'da çok tutulduğu belirtildi. Acaba bu motorla ilgili kullanıcılar bana bilgi aktarabilirler mi?
    Sağlam mı? 2 .el fiyatları? Yakıt tüketimi gibi...
    burada tabiki diğer markalar gibi oda çokça var.fiyat ve kullanım olarak bir şey diyemeyeceğim, bilmiyorum.burada sivillerin altında var seyhan 150 c ler.
    umarım diğer arkadaşlarımdan bilgi sahibi olan vardır
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    günaydın dostlarııım.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın ciğerlerimmmm

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 ----------

İyi fikir ama bu cumartesi çalışıyorum, ciğeri yedikten sonra doğru işe

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:49 ----------

Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazım'a gel tost ısmarlayım
    Kendini kadir inanırmı sandın.... gel ben sana ciğer ısmarlayım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:50 ----------

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi sağolasın her ne kadar kimi arkadaşlarım görüşememe olayımda kasıt aramaya çalışsada, sen anlayışınla onlara ışık tutarsın umarım
    seni sevmeyen ölsün
    Ne kasıt arayacam, durum ortada. Kıvırmana gerek yok
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Günaydın millet.....

VAlla gözlerime inanamıyorum...Mustafa abi ve Turgay abi siteye girmiş...bu gün çok önemli bir gün...bir kenara yazalım tarihi.....Mustafa abi avaatarın hiç güzel olmamış sen bi daha değiştirde bize bilgi ver abi....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:22 ----------

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demirgursel, shark06, adanalı+, muzaffer1968+, Barbudos+

iyi akşamlar arkadaşlarım
    Günaydın Güeselim ..............

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 ----------

Kanka tüm ekip gümlemiş valla...hepsinin yaşı ilerlemiş...kollestirol bahane evden izin alamazlar bence.....

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın millet.....

VAlla gözlerime inanamıyorum...Mustafa abi ve Turgay abi siteye girmiş...bu gün çok önemli bir gün...bir kenara yazalım tarihi.....Mustafa abi avaatarın hiç güzel olmamış sen bi daha değiştirde bize bilgi ver abi....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:22 ----------

Günaydın Güeselim ..............

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:23 ----------

Kanka tüm ekip gümlemiş valla...hepsinin yaşı ilerlemiş...kollestirol bahane evden izin alamazlar bence.....
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    günaydın arkadaşlar,
    hayırlı sabahlar, hayırlı işler, hayırlı Cuma' lar olsun

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Oooooh keyfe bak

Kurban bayramı sonrası ne bekliyordun ciğerim
    Hani bugün AŞBÇ demedin

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki Ahmet kardeşim....Dikkat edersen kardeşim diyorum....Öncelikle buradan senden büyük olduğumu anlamış olman gerekirdi , anlamamış olman senin yaşının tahminimdende küçük olduğunu gösteriyor bu bir ( her halde teenage grubundansın)....Adımı hiç bir zaman gizlemedim ,dikkatli inceleseydin en altta adımı görürdün,Shark Bey senin gibi saygılı bir kardeşime yakışmadı bu iki....Saygılı olduğunu idda ediyorsun ama yazdıkların bununla hiç bağdaşmıyor bu da üç....eğer seninle alay etseydim emin ol bunu çok iyi anlardın....yaşım konusuna gelince bunuda tanıştığımızda öğrenirsin....bir önceki yazımdan maksadım muhabbet olsun gülelimdi......sen fazla kafanı takmışsın...kurall diyorsan bizim tek kuralımız vardır oda neşeli , eğlenceli ve en önemlisi saygılı olmak......Tayfun kardeşiminde dediği gibi tanımadığın insanlar hakkında ön yargılı bir şekilde yorum yapma.....eğer niyetin varsa gelirsin tanışırız.....seninle şahsen tanışmadan bir daha sana cevap yazmayacağım bilgin olsun....
    Abi anladığım kadarıyla beni Tayfun yaptın aşkolsun

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    AŞBC

Kendini kadir inanırmı sandın.... gel ben sana ciğer ısmarlayım
    Neyim eksik Kadir'den (sorunun cevabını biliyorum yorulma )

Hani bugün AŞBÇ demedin
    O yazdığım dündü ama...

Motosikleti
    İŞTE CBF 1000'İN BATTAL BOY ARKA ÇANTALARI

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İŞTE CBF 1000'İN BATTAL BOY ARKA ÇANTALARI

beğenmedim, yakışmamış

Motosikleti
    beğenmedim, yakışmamış
    bence de,çantalar büyük olunca emanet gibi durmuş.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)

Bu Konudaki Etiketler