ilk sayfada adana mt listesi var orada 8. sıradayım yani bayağı olmuş ben geleli beeaa ama şundan da eminim ki bundan sonra birbirimizi hiiiç unutmayız. dediğin doğru eskilerden pek kimse kalmadı burada. çmsk cılar pek uğramıyor artık
ilk sayfada adana mt listesi var orada 8. sıradayım yani bayağı olmuş ben geleli beeaa ama şundan da eminim ki bundan sonra birbirimizi hiiiç unutmayız. dediğin doğru eskilerden pek kimse kalmadı burada. çmsk cılar pek uğramıyor artık
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
gecen hafta motorumla k.evrende dolaşırken yanımdan 3 racingli geçti ve bir selam bile vermedı (bu tanıyıp tanımaması önemli değil) insan bi düt yapar..kırmızı ışıkta beraber durduk oralı bile olmadılar .motorcu dostu acep sizce böle bişimi?
ben yaklaşık 1 yıldır kulübe gelmıyorum ..evımde yakın kulübe ve motordan da tiksindm artık..tiksindirdiler..biz gazeteye ilan bile verdik o zamanlar pek motor seven yoktu..ilanı Levent (abimiz)Pehlıvanoğlu vermişti 1 kişi ilanımıza cevap verdi ve dost olduk
walla yaklaşık 6-7 ay önce bende de buna benzer bir şey oldu. bi tane kırmızı racing ışıklarda yanımda durdu. başımla selam verdim karşılık vermeden bastı gitti. plakayı iç kısma almıştı çamurluydu. okuyabilsem yazacaktım walla. birinde de özalda sol şeritten gidiyorum, solumda ancak 1 motorluk yer var, benim de kafam dalmış hiç motorun geldiğini de duymadım. bi baktım bi gürültü ayıldım anında. adam soluma girmiş ara gazı verdi bir kaç kez sonra bastı gitti. altımdaki scooter diye mi böyle yaptı acep anlamadım. adam ya bizden değil, ya da bizden olmaması gereken biriydi
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
bir levent abimiz ,bir ferhat abimiz,bir bahri abimiz gibikım olabilir?bu adamları tanıyorsanız kıymetını bilin
ama dediğim gibi çmsk cılar gelmiyo buraya. yanlış hatırlamıyorsam tartışmalı gitmişlerdi. ben de uzun süre takılmadım buraya. 1 aydır falan girip bakıyorum
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Eğer bir racinglı dostum olsaydı bende bi racıng alırdım..sanırım motor dünyasında önce motor sonra dost olunuyormuş))))))))
çmsk den kımse buraya girmiyormu ( makıne) yanlış hatırlamıyorsam çmsk den değilmi?
boşveeerrr eğer şu resimdeki motor seninse kral sensin demektir motor kişiliği yansıtır biraz. gerçi bende de scooter var ama benimki maddi imkansızlıktan. bulsam bi tane bmw r-50 şöyle temizinden ben selam veririm sana ışıklarda kafanı yormaaaa
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
sağol
ben yıldırım tanıştığıma memnun oldum.motorum önemlı değil önemlı olan dostluk ..iyigeceler
eywallaaaahhh ben de mustafa çoook memnun oldum. kendine iyi bak
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
[QUOTE=wild1600;837864] sağol
ben yıldırım tanıştığıma memnun oldum.motorum önemlı değil önemlı olan dostluk ..iyigeceler[/QUOTE
Sevgili Yıldırım, Mustafa arkadaşım ile yapmış olduğunuz sohbeti okudum, çok hoşuma gitti. Bende Osmaniye / Kadirli ekibinden yusuf. Kadirliye bekliyorum arkadaşlar.
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
yaw gene burayı sohbet yerine cevirmişsiniz maşallahınız var tanişam tanişana takılan takılana ......
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Kanka bi gün katil olmaya karar verirsen işe ilk seni öldürmeyle başlayacammm dünyadaki hazır oksijeni tüketmekten başka ne işe yararsınn başını yastığa koyupta hiç düşündünmüüü
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
vıııııııııınnnnnnn vınnnnnnnn kankiiiiii alahın verdigi nefesi boşa harcama istersen tavuk bile kesemezsin sen, cumartesi akşamı adada olanları görseydin küçük dilini yutar altına kacırırdın sen git kumda oyna abilerinede bulaşma istersen ha hadi uslu cocuk ol işine bak kankam benim ha birde senin düşünmek için başını yastıga mı koyman gerekiyo normal zamanda düşünemezmisin kanki
abi hep iso adam işi gücü bırakmış saracak yer arıyo aradı taradı beni buldu kaybetmezse iyi
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)