istanbuldan günaydın.
öğretmenler günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara selamm olsun.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şimdi ayıp ettiniz beyler ...madem şüpheniz var dikkatinizi resime verin...Mesela kefalin solungac bölgesindeki işaretimi görmüş olmanız lazım....tüm bu yorumları esefle kınıyorum.....zıpkınım ve kendim ne zaman isterseniz denize inerim efendim....ama bedavaya da inmem ona göre....çakma balık konusuna gelince evet hepsine çaktım...zaten ben hep çakarak yakalıyorum onları....balıktan anlasaydınız naturelmi dalyanmı anlardınız.....ben ne yapim anlamayana.....
Günaydın arkadaşlar, hepinize hayırlı işler, bol kazançlar, sağlıklı günler diliyorum.
Muzaffer ağa hayırdır, bir sıkıntı mı var, yoksa arkadaşların söylediği gibi cilve mi yapıyorsun. Bizi guruba tanıştıran sensin daha kendimizi bile iafade edemeden nereye?
Buraya neşe katan herkese Günaydın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 ----------
Ben sana inanıyorum kanki, sen onlara bakma ancak konuşuyorlar henüz icraatlarını göremedik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------
Bizim adaş tilki gibidir, döner dolaşır ama yine gelir onu üzün birileri vardır, anlayan anlar.... ikisi barıştımı işlem tamamdır
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
biraz erken ama ...
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN................
Eyvallah kanki.....beni izlemeye devam edin....
Bu ne sessizlik böyle
Bayram öncesi sessizliği (Kuzuların sessizliği)
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ses deneme birkiiiiiiii kuzular nerdeeee
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Hüseyin abime bak be dizmiş balıkları. Yannız sadece kefali vurmuş. İsabet süper, tam yerinden. Anladığım kadarıyla tek balık kime yeter, ne de olsa bi tane vurdum gerisini de alayım demiş ve gidip 4 balık daha almış(Denizden almamış tabi carrefourdan falan almış hehehe).
Bu arada balık tutma meraklılarını kıskandıracak bir haber vereyim. Datça'da kalamar mevsimi tam şu sıralar. Merak etmeyin herkesin yerine ben yiyorum
Herkese iyi akşamlar,
hüseyin o levrekler dalyan değilse bende motorcu değilim kefal için diyeceğim yok 2 yılını denize vermiş birine dalyan levreğini deniz levreği diye yutturmaya kalkma sakın seni gıdığından öperim
alp bene istiyem kalamar,biralar benden
Bu arada balık tutma meraklılarını kıskandıracak bir haber vereyim. Datça'da kalamar mevsimi tam şu sıralar. Merak etmeyin herkesin yerine ben yiyorum
alp afiyet olsun,ayrıca bilğilendirdiğin için teşekkür ederim.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
ayıp ediyorsun ama o beğenmediklerine ben birgün önce sabahtan ertesi gün akşama kadar zamanımı verdim.hadi çupraya büyük diyemem tam yenecek süper çupra, ama karagöz oltayla kıyıdan tutulanlar arasında rekor sayılabilecek büyüklükte onada itiraz istemem
işin pelikanlık kısmınada gelince:yüzme bilmeyince ancak pelikanlık yapabiliyoruz
hadi sende, hazır lokma var yermisin, bizim burda pışşşşııııkk derler
valla ne kadar gaz versenizde size tuttuğum balıklardan yedirmem, gazada gelmem bunuda belirteyim değerli arkadaşlarım aklınız sıra iki muzaffer araya alacaksınız demi
abi kararlarına ve fikirlerine saygım var ama buna deyil biz sensiz ne yaparız , ille mitingmi yapalım gösterimi düzenleyelim onumu istiyorsun
yaa hocam asıl yanlışı sen yapmışsın bak bir daha bu adamı sollamayın arkadaşlar, ayıp oluyor ama
canım benim istemem yan cebime koy bu kadar balığa giderim iki önceki gittiğimde harbi bir deniz levreği yakaladım, ilksabah kırmızı kurtla, yumurtalıkta ama genede benim tuttuklarım daha güzel
yeğen sen onu elden çıkarıp, 2000 tl civarına 2004-2005 ybr al rahatına bak
ayıp olmuyormu zafer ben o kadar resim ekledim hiç övgün olmadı
yani bizim muzaffer abi diyorsun abi
he vallaa kirvem diline sağlık
o bi yere gidemez, siz rahat olun.
öyle uzaktan göremezsin ciğerimin köşesi az bi yaklaş hele,
pazar günü senin memleketlilerle sohbet ettim, botaş tarafındaydık.size güzel bir yer buldum.denize sıfır muhteşem manzaralı balık lokantası, sizi o tarafa götüreceğim
yavrum kuzumu kaldı bu saatte, hepsini kurtlar kaptı
haberleri alıyorum alp afiyet olsun.yalnız biz onu yem yapıp oltaya takıyoruz
bende sana teşekkür ederim kirve niyesini sorma
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Arkadaşlar, siz ve değerli ailelerinizin Kurban Bayramını kutlar, Boğsak gezi katılımcılarına iyi eğlenceler dilerim. Ama gezi fotoğraflarınıda ekliyoruz. İyi tatiller, heşşey gönlünüzce olsun.
istanbuldan herkese selam ve sevgiler günaydın dostlar.akşam istanbul grubu ile çarşamba çayı ve buluşması yaşadım.arkadaşlarımız güzel karşıladılar saolsunlar.hava soğuktu ama ortamı sıcaktı.buradan tüm istanbullu motor grubuna teşekkür ederim.bu arada busamla geldim hatırlatiim.cengizim senide özledim be dostum .
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
tüm adana mt.nin kurban bayramını,en içten dileklerimle kutlar,nice bayramlara,sağlık,huzur,bol kazançlar dileklerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!!!!!!!!!
Kurban bayramınız kutlu olsun Adana......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)