evet arkadaşlar bugünden itibaren ben artık siteye girmiyeceğim.yani artık sitede yokum.bana ulaşmak isteyenlet tlf edebilirler.hepinize sevgi ve saygılarımlabayyy
kızı kolda fazerı yolda severim.
şapkayı çıkardı ve gitti
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:41 ----------
Adaşım, ne olduda böyle bir karar verdin, eminimki halledilemiyecek hiç bir şey yoktur. Sen yeterki derdini söyle elbette dermanı bulunur.
Eğer birileri bir şey söyleyip kırdıysa eminimki istemeyek yapmıştır ve 1 kilo baklavayla senin gönlünü alır, yok cüzdanımı kaybettim param yok diyorsan o zaman aramızda para toplar sıkıntını gidrebiliriz, yok eğer internetim kesilecek aboneliğini ödeyemiyorum diyorsan o zaman bize gel, burdan kullan daha sana ne diyeyim
SEN BİZE LAZIMSIN NE OLUR GİTMEEEEE
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bencede gitme be abi......kim ne yaptıysa açık açık söyle burada hepimiz bilelim....sonuçta bu konu hepimizi ilgilendiriyor.....seni biri kırdıysa kankinin dediği gibi alır 1 kilo baklava olur biter yaw.........
hayırdır muzeffer abi neden böyle bişey yapıyorsun biz bu siteyi senin sayende tanıdık ve sevdik sen gidersen biz öksüz kalmazmıyız......
[COLOR="Red"]motor kullanmak yürek ister [/COLOR] ::blushani
muzaffer abi yooksa hafta sonu senin fazeri tokatladım diyemi böle bi karar verdin ?abi işin şakası bi yana sen burayı terk ediyorsan bizde terk edelim gambersiz düğün olmaz derler bizim ordan..(tmm bundan sonra fazerleri kapıştırıken 6.vitesi kullanmayacam)
selam,herkese iyi akşamlar
tüm öğretmenlerin günü kutlu mutlu olsun
hüseyini 4 adel dalyan levreği bir adet kefal,balıkçı danmı aldın yoksam carfurdanmı
muzaffer abi hayırdır,kim yanlış yaptı bilelim
İyi akşamlar Adana Mt .Her şey gönlünüzce olsun
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
sağol korkutum seninde,kendine iyi bak
gelde sinirlenme şimdi abi motoru alalı 2 hafta oldu sorunlar çıkmaya başladı bile gacur gucur ses geliodu dedim bi götirim motor inecek dedi baskı balata v.s yağ değişecekmiş lastik durumuda kötüymüş el emeği dahil herşey 130 tl fena oldu ve gıcık aldım motorumdan adam gibi motor almak istyorum bunu satıp en fazla 2 bin tl verebilirim abi güzel sorun yaşatmıyacak uzun yola gideri olan bi motor markaları önerirseniz sevinirim tşkrler(ÇİN MALI MI )
selamlar beyler herkese iyi akşamlar tum öğretmen kardeşlerin günü kutlu olsun.
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
Muzaffer bey iyi aksamlar siteden neden ayrıldığını çok merak ediyorum... Bu site sensiz özelliğini kaybeder seni yarın arayacağım.. Hayabusa: Eray
eray abi muzaffer abinin vardır bir bildiği, genelde böyle ağır şakalar yapar sonra ortalık 56
hüseyini 4 adel dalyan levreği bir adet kefal,balıkçı danmı aldın yoksam carfurdanmı
cengiz abi sen bu işten anlıyorsun çakma balıkları kirwem ne yapsın,natureli varken
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
günaydın ADANA MT.ve İSTANBUL'LU kardeşlerim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)