Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Bu pazar gezi varmı
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu pazar gezi varmı
    var var.hemde ,yörük çadırına ve narlıkuyuya.(o yol henüz tam aşınmamış da)
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adaşım duymasın yoksa gücenir
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla ismail hatırlarsan sinemaya cumartesi gidecektik ama senin için cumaya almıştık....zahmet edip bir haber bile vermedin....alacağın olsun....[COLOR="Silver"]
    Abi unuttum desem....

Abi bu unutkanlığım bana 2 kilo tatlıya mal olsada biz barışsak olmamı....

Ya abi gerçekten unuttum....
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi unuttum desem....

Abi bu unutkanlığım bana 2 kilo tatlıya mal olsada biz barışsak olmamı....

Ya abi gerçekten unuttum....
    olmaz ama, sen bana 3 kilo tatlı ver ben sizi barıştırim

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı shark06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...

---------- Mesekleme zamanı: 10:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------

He canım falcı.....seninde falına baksınmı.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------

Ayıp be muzaffer abi....geziye gelmeyenlere bi de beni madara ediyon ha.....geldikte hatamı ettik yani şimdi......millet evinde sıcak sıcak çayını içerken ben orda tir tir titreyim sizinle olamak için ,sende bana mal de ...... küstüm valla sana ....
    ayıp ediyon haaaaaaa sen demedinmi.bu resmi koy diyeeeeoysa ben senin bir lafına aydıncık gezisine gelmedimmi.şimdi başıma kalkıyorsun.bende daha çok resmin var onamgöreeeesana demedimmi montunu çıkarma diyee.birde yazlık montla niye geldin be kardeşim.paran yosa emanet adaşımın montunu alaydıkkk
    Bu pazar gezi varmı
    varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aferin boracığım güzegahımız aynı istikamehhhh
    adaşım duymasın yoksa gücenir
    evet benim motorum ters istikamete gitmezzz adaşım.hep istop ediyorrrrONE LENNNN cengizin nickle girmişim...bendenizzz FAZERRRRRRR
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Adaşım ben bu sezon mersin istikametini kapatıyom, memleketimin diğer güzel yerlerini de gezmek stiyorum (Karım öyle istiyor...)

Motosikleti
    fz1 fazerr
    Adaşım ben bu sezon mersin istikametini kapatıyom, memleketimin diğer güzel yerlerini de gezmek stiyorum (Karım öyle istiyor...)
    öncelikle hayırlı akşamlar adana mt. Muzaffer abi çok açık sözlüsün tebrik ediyorum sen demesen böyle nasıl olsa diger fazerrr olan muzaffer abi bi kulp bulurdu(gerçi gene bişeyler bulur ama )
    [U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    ulennnn allahın kılıbığı sen dedinde gitmedikmi.biraz kazak ol ayıptır.sizler erkekliğin yüzkarasısınız..
    Alıntı yunus_34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı akşamlar adana mt. Muzaffer abi çok açık sözlüsün tebrik ediyorum sen demesen böyle nasıl olsa diger fazerrr olan muzaffer abi bi kulp bulurdu(gerçi gene bişeyler bulur ama )
    kulpmu istiyon tayfunnnnn bekle şimdi sana kulp resmini gönderiyorum.bken bakim benim gibi erkek şu memlekette bulamazsınız.birde genç olsam..bütün diziler beni kapar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------

alın sizlere mersin istikametine gitme sebebim inanmazsınız diye de bir kaç foto çektirmiştim özellikle SEVGİLİ ADAŞIM VE TAYFUN a ibret olsun siz kılıbıklara cevabım sadece resim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------

nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sesiniz soluğunuz çıkmadı değilmi.ulen benle uğraşacağınıza siz başkasıyla uğraşın benim elimdeki malzemem bitmezz,tükenmezzz.ayğınızı denk alın..benim şanzıman dişlilerimi attırmayın haaaaa.emillalah yakarım lastiklerinizi ona göreeeeee
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Motosikleti
    fz1 fazerr
    öhhü öhhhüüüü resme bak bee ortalığı yakıyon yine yaptın hareketiniiiiiiinideeeee şu fotomontaj işinde biraz daha profesyonel olsan varya ozaman diyecek bir söz bulamıcammm ya abi başka resimmi bulumadın eklicek elinde sigarayla falan manitanın yanında poz vermmişşsin .....
    [U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]

Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı yunus_34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öhhü öhhhüüüü resme bak bee ortalığı yakıyon yine yaptın hareketiniiiiiiinideeeee şu fotomontaj işinde biraz daha profesyonel olsan varya ozaman diyecek bir söz bulamıcammm ya abi başka resimmi bulumadın eklicek elinde sigarayla falan manitanın yanında poz vermmişşsin .....
    tayfuuuuuuuunnn bak damarıma basıyon seni kibarca tehdit ediyorum ispatı sevgili adaşımın bacımsız gezi fotografı istersen senin resimlerini daha profosyönelce evine postalıyabilirim artık kimlerin eline geçer bilemem bundan sonra yazacaklarını 10 kere düşün öyle yaz bana hitaben

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tayfuuuuuuuunnn bak damarıma basıyon seni kibarca tehdit ediyorum ispatı sevgili adaşımın bacımsız gezi fotografı istersen senin resimlerini daha profosyönelce evine postalıyabilirim artık kimlerin eline geçer bilemem bundan sonra yazacaklarını 10 kere düşün öyle yaz bana hitaben
    resimdeki bayanın adına bağışlarmısın adaşım, tanışmak istiyorum

Motosikleti
    xxxxx
    resimdeki bayanın adına bağışlarmısın adaşım, tanışmak istiyorum
    bırak bu ayakları muzo adın gibi tanıyon.......süreyya bacım sitede geziyon.istersen sevgili kocan içinde bigüzellik yapim istermisin(fotoshop)

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bırak bu ayakları muzo adın gibi tanıyon.......süreyya bacım sitede geziyon.istersen sevgili kocan içinde bigüzellik yapim istermisin(fotoshop)
    yaw adaşım, senin her yerin çakma, gerçek resim koysana, tabii yerse

Motosikleti
    xxxxx
    terbiyesiz seni.ağzına acı biber sürerim haaaaaaaa.gerçek resimler için yarını bekle canimmmmmmmmmm.ozaman görim seniii

Motosikleti
    ybr
    İyi akşamlar adana mt Neşeniz daim olsun

Endurocu01, efendy_iso, fazerr hepinize iyi akşamlar.
    EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    herkese iyi akşamlar,pazar ne güzel lokmaları götürmüşsünüz,helal olsun size,ben işimden dolayı gelemedim,muzaffer abim biliyoooo,

tayfunum cümlelerini iyi seç yoksa işin içinden çıkamazsın,muzaffer abiyle uğraşacağına git hiltondan kendini boşluğa bırak ama altında motor olmasın

Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı Şahin Erdem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Endurocu01, efendy_iso, fazerr hepinize iyi akşamlar.
    sanada hayırlı akşamlar şahin abi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------

Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar,pazar ne güzel lokmaları götürmüşsünüz,helal olsun size,ben işimden dolayı gelemedim,muzaffer abim biliyoooo,

tayfunum cümlelerini iyi seç yoksa işin içinden çıkamazsın,muzaffer abiyle uğraşacağına git hiltondan kendini boşluğa bırak ama altında motor olmasın
    tayfun bak ben demiyorum .herkes seni uyarıyor.ona göreeeeeee

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    ayağını denk al yoksa ayağından asılırsın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler