Bu pazar gezi varmı
Bu pazar gezi varmı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ayıp ediyon haaaaaaa sen demedinmi.bu resmi koy diyeeeeoysa ben senin bir lafına aydıncık gezisine gelmedimmi.şimdi başıma kalkıyorsun.bende daha çok resmin var onamgöreeeesana demedimmi montunu çıkarma diyee.birde yazlık montla niye geldin be kardeşim.paran yosa emanet adaşımın montunu alaydıkkk
varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
aferin boracığım güzegahımız aynı istikamehhhh
evet benim motorum ters istikamete gitmezzz adaşım.hep istop ediyorrrrONE LENNNN cengizin nickle girmişim...bendenizzz FAZERRRRRRR
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Adaşım ben bu sezon mersin istikametini kapatıyom, memleketimin diğer güzel yerlerini de gezmek stiyorum (Karım öyle istiyor...)
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
ulennnn allahın kılıbığı sen dedinde gitmedikmi.biraz kazak ol ayıptır.sizler erkekliğin yüzkarasısınız..
kulpmu istiyon tayfunnnnn bekle şimdi sana kulp resmini gönderiyorum.bken bakim benim gibi erkek şu memlekette bulamazsınız.birde genç olsam..bütün diziler beni kapar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------
alın sizlere mersin istikametine gitme sebebim inanmazsınız diye de bir kaç foto çektirmiştim özellikle SEVGİLİ ADAŞIM VE TAYFUN a ibret olsun siz kılıbıklara cevabım sadece resim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------
nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sesiniz soluğunuz çıkmadı değilmi.ulen benle uğraşacağınıza siz başkasıyla uğraşın benim elimdeki malzemem bitmezz,tükenmezzz.ayğınızı denk alın..benim şanzıman dişlilerimi attırmayın haaaaa.emillalah yakarım lastiklerinizi ona göreeeeee
kızı kolda fazerı yolda severim.
öhhü öhhhüüüü resme bak bee ortalığı yakıyon yine yaptın hareketiniiiiiiinideeeee şu fotomontaj işinde biraz daha profesyonel olsan varya ozaman diyecek bir söz bulamıcammm ya abi başka resimmi bulumadın eklicek elinde sigarayla falan manitanın yanında poz vermmişşsin .....
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
tayfuuuuuuuunnn bak damarıma basıyon seni kibarca tehdit ediyorum ispatı sevgili adaşımın bacımsız gezi fotografı istersen senin resimlerini daha profosyönelce evine postalıyabilirim artık kimlerin eline geçer bilemem bundan sonra yazacaklarını 10 kere düşün öyle yaz bana hitaben
terbiyesiz seni.ağzına acı biber sürerim haaaaaaaa.gerçek resimler için yarını bekle canimmmmmmmmmm.ozaman görim seniii
İyi akşamlar adana mt Neşeniz daim olsun
Endurocu01, efendy_iso, fazerr hepinize iyi akşamlar.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
herkese iyi akşamlar,pazar ne güzel lokmaları götürmüşsünüz,helal olsun size,ben işimden dolayı gelemedim,muzaffer abim biliyoooo,
tayfunum cümlelerini iyi seç yoksa işin içinden çıkamazsın,muzaffer abiyle uğraşacağına git hiltondan kendini boşluğa bırak ama altında motor olmasın
ayağını denk al yoksa ayağından asılırsın
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)