günaydın arkadşlar buradan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum allah razı olsun
günaydın arkadşlar buradan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum allah razı olsun
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
İşyeri muhalefetinden dolayı sinema organizasyonuna katılamadığım için büyüklerimden en derin ve manalı üzgünlüğümü ve özrümü kabul etmelerini rica ederim....
Bir sonraki Trt Parliament sinema klubünde görüşmek dileğiyle esen kalın...
Saygımla.....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ahmet yeni duydum başın sağolsun allah sabırlar versin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
güneşli bir pazar sabahına günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın adana mt
günaydın arkadaşlar
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkese günaydın iyi ve güzel tatiller
EVETTTTT arkadaşlar buhaftaki gezimiz.mersin göznede.. sarnıçta yemek ve tatlılı günümüz.işte resimler.....
kızı kolda fazerı yolda severim.
fazla resim yüklemedim.gerçekten keyifli bir geziydi.resimde gördüğün kadın gerçekten falcıydı..... süpersin zaferciğim.sen maldan anlıyorsunnnn
ne iyi etmişsiniz.elinize,emeğinize sağlık.
vah zavallı nuri,bu çocuk kaç gündür yemek yemiyor yav.
canın çekti dimi boracımmmmm
selam ahmet abi geçen gün torosgübre botaş arasında bir balık lokantası var onun önünden olta attık aklıma sen geldin, bir hatır sorim dedim.bak şimdi bunları yazarken botaştan gökhan aklıma geldi telefonuda vardı bende, yanına uğrardım biraz, nasıl unuttuk yaşlandık galiba abi siteyede takılmıyor, okursan sanada selamlar gökhanım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın arkadaşlar, hayırlı haftalar dilerim
Adaşım ne güzel etmişsiniz o güzelim havayı dğerlendirip yine MERSİN istikametine gitmişsiniz
Adaşım, mersin yolu senin yüzünden aşınmış karayolları sana dava açacakmış haberin olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın herkeslere....Hayırlı işler bol kazançlar.Hava ne kadar bunaltıcı ve sıkıcı olsa da güzel günler ve haftalar saygılar........
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Valla ismail hatırlarsan sinemaya cumartesi gidecektik ama senin için cumaya almıştık....zahmet edip bir haber bile vermedin....alacağın olsun....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------
He canım falcı.....seninde falına baksınmı.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:59 ----------
Ayıp be muzaffer abi....geziye gelmeyenlere bi de beni madara ediyon ha.....geldikte hatamı ettik yani şimdi......millet evinde sıcak sıcak çayını içerken ben orda tir tir titreyim sizinle olamak için ,sende bana mal de ...... küstüm valla sana ....
evet çadırlı kamp.muhakkak getirin,ben geçen yıl yine bu aylarda gittiğimizde,bir tek uyku tulumunun eksikliğini,sabaha kadar soğuktan uyuyamayarak geçirdim.
evet canım,erkek adamız malum.
ne desen haklısın kardeş,hep destek,tam destek sana.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)