fena kaptırdık valla ne desen haklısın
vaayyy hesapta soruluyor cenkisim sen bitmişsin ciğerim
evet abi güvendik arkadaşlara, hani derler ya meydanı bıraktık.ama olmuyor, olmuyor
bu arada unutmadan bende cevap yazayım, ilgisiz gibi olmayalım
sinema faliyetine katılmıyoruz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
İyi akşamlar adana'mt
zaferim,sen zaten çarşambalarıda gelmiyon,senin için ne fark edecek ki,otur evine çitleğini çitle,o semih erkeğiminde gıdığından öp benim için
ben yatcem(barbudos ağzı ile) herkeşe iyi geceler o zaman
Günaydın Adana Mt. Hayırlı Cumalar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
günaydın adana mt,günaydın korkut kardeşim,herkese hayırlı işler hayırlı cumalar dilerim
Günaydın can dostlarım, hayırlı cumalar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Arkadaşlar yukarıdaki sinema etkinliği ile ilgili Ümit arkadaşımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde bilet fiatı kişi başı 7,5 tl olarak ayarlandı....seans saati 20:15 ... ARI sinemalarında......Ümit kardeşime katkılarından dolayı teşekkür ederim....
Sabah öğrendiğime göre ağır hasta olan olan Ceyhanlı ahmetin dayısı vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin)...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
hepinize iyi günler dostlarım.
ahmet kardeşimizin başı sağolsun,sabırlar versin.
korkut kardeş,bizde seni seviyoruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
cümleten selamın alleykümmmmmmmmmm.hayırlı cumalar.bu arada ahmet arkadaşımın başı sağolsun.allah sabırlar versin.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)