[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn beladan korusun kazadan daha da korusun çok kötü ya bunların ikisi
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Niye telefondan?Buradan konuşalım, herkesin haberi olsun.Yoksa haberi olmasını istemedigin kimselermi var?
@BUnReCU
teşekkür ederim arkadaşım. walla cidden bayağı kaptırmışsın kendini bu parti işine. 2 sayfadır benim kaza muhabbeti dönüyor onu bile görmemişsin yaw
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Bütün Adanalı hemşerilerimin Bayramını kutlarım,Hayırlı Bayramlar...
Born To Be wild,Live to Ride...
Gelmiş ve gelecek bütün bayramlarınızı kutluyorum önümüzdeki bayram kutlamalarının borcunu ödemenin mutlluğu içindeyim
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
oh be güzel bir mangal oldu kimse alınmasın arkadaşlar aniden cıktı resimleri eklicez inşaallah
Vallahi ya iyi yedik gece gece.Anıl rüyamızda karabasan görmiyelim bu kadar yemekten sonra
yrn yarım kaldımız yerden devam karabasanada bişiler ayarlarız artık
küstüm
arkadaşlar kask arıyorum da birkaç yere baktım, fiyatlar bayağı bi değişken. Gazipaşanın oradaki Kawasaki bayisine gittim, gizerlerin arkasındaki yamaha'ya gittim, fuzuli caddesindeki(merkez parkın orası) hondaya gittim. bunların dışında kask temin edebileceğim, en azından fiyat alabileceğim yer var mı?
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Tyler müracat BuNReCu ya yani Burcu ya
hemen abi
BuNReCu'nun dikkatineeeee
kask arıyorum da birkaç yere baktım, fiyatlar bayağı bi değişken. Gazipaşanın oradaki Kawasaki bayisine gittim, gizerlerin arkasındaki yamaha'ya gittim, fuzuli caddesindeki(merkez parkın orası) hondaya gittim. bunların dışında kask temin edebileceğim, en azından fiyat alabileceğim yer var mı?
walla özelden mesaja atıcaktım şu nedenden dolayı atamadım:
BUnReCU isimli üyemizin mesaj kutusu doludur. Eski mesajlarını silmeden yeni Özel Mesaj alamaz.
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
len küstüm diyorum kimse beni sallamıyormuuu ahanda bi daha küstümmm
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)