Yolun açık olsun abi.....dikkatli git , dikkatli gel....G.antepten dönüşte baklavamızıda ihmal etme.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------
alemsin be kanki.....allah iyliğini versin emi....
Yolun açık olsun abi.....dikkatli git , dikkatli gel....G.antepten dönüşte baklavamızıda ihmal etme.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------
alemsin be kanki.....allah iyliğini versin emi....
iyi yolculuklar muzafferciğim,hayırlı işler,bol kazançlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
SAAT DOKUZUBEŞ GEÇE, OTURUP BİR DAKİKALIK SAYGI DURUŞUMUZDA KENDİMİZE GÖZ YAŞI DÖKTÜKMÜ!.. DÜŞÜRÜLDÜĞÜMÜZ DURUMA BAKIP, BİZ BU DURUMA "LAYİK"MİYİZ YOKSA BİZ BU CENNET VATANDA "LAİK"MİYİZ!.. saygımla...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
herkese iyi günler bir önceki sayfada motorumu aldığımı söyledim cup 110 aldım fakat vites değiştirirken titreme oluyor bunun sebebi ne olabilir acaba şimdiden teşekkürler YENİ AVATAR RESMİN ÇOK GÜZEL OLMUŞ ABİ .....(hem motorcu adam her zaman yakışıklıdır )
yaw zaten istedigimi sölemedimkiiiii ...ama verenler var felan diyon ayar oldum bu kelimeye kim ne veriyor kii
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Arkadaş ne yazıyorsunuz anlayana aşkolsun
Cengiz Abi bana stickerların baskısı yapan yerin adresini ya da telefonunu ya da ikisini birden verebilirmisn? Ben baskı yaptırmaya çalıştığımda genelde embesillere denk geliyorum. Hayırlı olsun güle güle kullan. Süper ötesi olmuş
günaydıııın ADANA MT.ve rüzgar sevenler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın adana mt,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerimmmmm
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)