hayırlı akşamlar.yarın için tüm arkadaşlarıma abilerime ,ablalarda geliyor degilmi hee onlarada iyi eylenceler allah kaza bela vermesin bizim gibi ırgatlar çalışsın sizin gibi beyler gezsin sen anladın onuuuuu ,,,,,,,
hayırlı akşamlar.yarın için tüm arkadaşlarıma abilerime ,ablalarda geliyor degilmi hee onlarada iyi eylenceler allah kaza bela vermesin bizim gibi ırgatlar çalışsın sizin gibi beyler gezsin sen anladın onuuuuu ,,,,,,,
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
sen bana gerizekalımııııı demek istedin yanii.senin soluduğun havanın içindeki oksijeni ve karbondiyoksitin oranını bilem bilirim tayfunnnnırgat demek çok çalışan demektir bunu sana hatırlatimmmsen pazar günü işin olmasa bile yinede hizmet ediyorsun sana yinede ırgat gibi çalışıyorsun demekten başka birşey söylemiyorum..sanada hayırlı hizmet yolculukları dilerimmmmmmmmmmmmmmmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
İyi akşamlar Sevgili Adanalı Abilerim ve kardeşlerim
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
iyi yolculuklar kıymetli arkadaşlarım
çakma adaş sen üstüne alınma
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
slm bende katılmak istiyorum size
günaydın ADANA MT.
geziye gidecek arkadaşlarıma iyi yolculuklar dilerim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
ne oluyor adana mt, bakıyorum gezilerin asları gezilere katılmayıp sadece gidenlere iyi yolculuklar diliyor.
yusufcan öncelikle hoşgeldin. evet ben 3,5 sene gibi bir müddet istanbulda motorize ekipler de çalıştım ve şark görevini de yaptıktan sonra şu an ceyhanda çalışıyorum ve burda da yaklaşık 2 ay kadar dırda motorize ekiplerdeyim. yunus olman için önce polis olman gerekiyor çok açıklayıcı oldu dimiii bunu sen bilmiyordun heee sonra polis oldun özellikle büyük şehirlerde olursan gelirler seçerler veya sen gönüllü olursun tabi 3 ay kadar bir egitim sonra piyasaya sürerler haydin çıkın,he birde tercih hiç motor kullanmasını bilmeyen aday ararlar çünkü hiç bilmeyen insanı egitmek daha kolay olur sonra YUSUFCAN olur YUNUSCAN
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------
ben sanamı ......... demek istedim diyorsun bak o kelimeyi yazmıyorum bile teesüf eder bir daha sanal ortam da yazdığın hiç birşeye yorum yapmıyorum biz en iyisi canlı canlı görüşelim ozaman iletişimimiz daha iyi oluyor ayrıca klavyenin başında seni tanıyamıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------
iyi katıl....
pardon özür dilerim yavvv ben katıl dedim ama bizde bu katılım işlerine FAZERRR muzaffer abi bakar artık eline bir reçete yazar yapman gerekenleri yazar yapmaman gerekenler hakkında bilgi vermez sonra oylamaya sunar oylama sonunda sonuç hiç önemli degil oylama formalite zaten sen bir kilo baklava yanında içeçek al gerçi öyle her baklavayıda yemezler heee haberin olsun demedi deme marka ve kalitesi hakkında daha sonra bilgi verirler ben şimdi hepsini sıralamayım yoksa sen vaz geçersin gibime geliyor neyse işin şakası hoşgeldiniz biraz daha kendinizi tanıtırsanız iyi olur....
aslında bu karşılama işleri bana düşmüyorda şu an herkez gezide sitede kimse yokkkk fırsattan istifade yazıyımmmm biraz .......
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
hayyyyyyy.hepinize iyi akşamlar bugünkü gezimiz herzamanki gbi bol lokmalı ve eğlenceliydi bizlere eşlik eden tüm arkadaşlarıma teşekkürler.gezi resimlerini yarın yüklerim.syg
kızı kolda fazerı yolda severim.
yunus_34 abi teşekkür ettim nee o gün geldiğinde allahın izniyle motor kullanmayı bilmiyorum derim olur biter :D
Tarım fuarı na gidenınız oldumu sevgili adanalı abilerim
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese iyi akşamlar,güzel bir gündü
resimler nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gerçekten bugünkü gezimiz bir harikaydı. katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşşekkür ederim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)