bana yok ben kazana düştüm
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
partyymiş kutlamaymış geçin bunları.. fani şeyler bunlar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
hakkımızda hayırlısı abi bee.......
öncelikle zion1, janti arkadaşa ve sana,geçmiş olsun dileğinizden dolayı teşekkür ederim. allah hiçbirimizin başına vermesin. şimdi olay şöyle:kask bakmak için dışarı çıkmıştım. real den ruh sağlığı nın olduğu yola döndükten sonrasını hatırlamıyorum. bi uyandım hastanedeyim. kazadan bir süre öncesiyle hastaneye kadar olan kısım hafızamdan silinmiş, hatırlamıyorum. ama anlatılanlara göre;
ben ruh sağlığına doğru çıkarken, hastanenin önündeki kavşaktan polis arabası aniden çıkıyor, ben direk giriyorum yan tarafa, kafayı cama vuruyorum cam kırılıyor, kafada tek dikiş, çarpınca motor dönüyor arka kapıya çarpıyorum, çenede 3 dikiş, tabi bu esnada araba hala gitmekte olduğu için benim omuz, kol falan sıyrılıyor, sonra yere düşüyorum. allahtan kırık falan yok.
sağlamlık testine gelince de,
--- torosun 2 kapısı değişti, benim motorun ön plastik kısım kırılmış bide direksiyon mili hafiften eğilmiş. yani benim scooter, toros kaportasından sağlam
--- kafayı cama vurunca cam kırılmış, benim kafada tek dikiş, kafam toros camından sağlam
gerçi karşı taraf %70 suçlu bulundu. bana da aracın geldiğini görüp hız kesmemişim diye %30 verildi.benim masrafları falan karşıladılar. adam da bayağı ilgilendi gerçi. sürekli gelip gidiyor, en azından arıyor. o yüzden davacı da olmadım hani
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
kardeşime geçmiş olsun.test bi sefer olur ona göre bi dahaki asıl olaydır onuda yapmamaya bak.
Tekrar geçmiş olsun Tyler_Durden
Kamu malına da bodoslama girme artık tamam senin motor daha saglam kafa beton ama onlar bizim vergilerle tamir ediliyor,geri artık seni yolda gördüklerinde korkar yol verirler die düşünüyorum
Born To Be wild,Live to Ride...
yaşamamızı kutlarız cnm,
illa ki doğumgünü, yılbaşı falan mı olması lazım
tamam ama ben mekan deiştirdim, oraya gelirsin kask için
party her an olabilir ama bi haftasonu olacağı kesin
kutlicak bişeler buluruz yaaa
tamamı benim özkaynaklarımla olacaktır!
tamamdır qanqaaa
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
arkadaşım çok geçmiş olsun.
arkadaşlar hepinize gerçekten çok teşekkür ederim. umarız hiçbirimiz böyle bir durumla karşılaşmaz. kazadan dolayı olan ağrıları geçtim artık, 15 gündür motora binemiyorum, o daha çok koyuyor bana. her sabah evden çıkarken bi bakıyorum, seviyorum onu... allah hiçbirimize böyle ayrılıklar vermesin...
kafanı yorma kardeşim ya ben de kamunun bir parçasıyım, ben sadece benim payıma düşen kısma çarptım
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
arkadaşlar adana mt olarak pazar günü hem bayramlaşma mayetinde hem maksat hepbirlikte yemek yemek olsun toplanalım yer mekan konusunda fikirleri alalım önce
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)